Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Challenge

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • beige
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Challenge Strada Tubular Tyre 700x30C, musta/beige
Challenge Strada Tubular Tyre 700x30C, musta/beige musta/beige
Challenge
Strada Tubular Tyre 700x30C, musta/beige
OVH 77,95 € 74,95 €
  • Versiot: 700x30C | 30-622
Challenge Gravel Grinder Race Clincher Rengas 28", musta
Challenge Gravel Grinder Race Clincher Rengas 28", musta musta
Challenge
Gravel Grinder Race Clincher Rengas 28", musta
OVH 46,95 € 44,95 €
  • Versiot: 38-622 | 700x38C

Challenge vastaa renkaillaan modernin pyöräilijän tarpeisiin

Challenge tunnetaan pyöräilyn harrastajien ja ammattilaisten keskuudessa luotettavien ja huippuunsa kehiteltyjen renkaiden valmistajana. Kaikki alkoi siitä, kun Max Brauns avasi vuonna 1985 Italiaan kaupan, jossa hän myi pyöräilyalan useiden eri italialaisten brändien valmistamia tuotteita. Vuonna 1990 kaksi hänen luottotoimittajistaan, rengasvalmistajat Vittoria ja Clement, muuttivat tehtaansa Thaimaaseen. Kuitenkin vain muutamien vuosien päästä Thaimaan tehdas suljettiin kokonaan. Tuolloin, vuonna 1999 Brauns lähti Thaimaaseen ostaakseen ennen niin menestyksekkään rengastehtaan ja laittaakseen sen jälleen toimintaan – entistä ehompana. Brauns nimittäin halusi pitää asiakkaansa edelleenkin tyytyväisinä ja toimittaa heille sitä, mitä he tarvitsivat – luotettavia laaturenkaita pyöräilyyn.
Brauns ei kuitenkaan saanut lupaa käyttää Clement-tuotemerkkiä, minkä seurauksena hän perusti yhdessä poikansa Alessandron kanssa oman rengasbrändinsä nimeltä Challenge. Tästä alkoi Challengen matka sekä nopea voittokulku kohti pyöräilyn taivaita. Sen lukuisat innovatiiviset ratkaisut, kuten maailman ensimmäinen saumaton lateksinen sisärengas, sekä useat voitokkaat kilpailut, joissa kilpaa ajaneet ovat käyttäneet Challengen renkaita, ovat saaneet brändin nimen kiirimään nopeasti huulilta huulille pyöräilyn vaativassa maailmassa. Brändin yksi suuri etappi oli sen vuonna 2008 kehittämät cyclocross-renkaat, jotka avasivat aivan uudenlaisen kanavan pyöräilyn tarjontaan. Challenge haastaa itsensä päivä toisensa jälkeen ja aikoo keskittyä vastaisuudessakin kehittämään alansa parhaita rengasratkaisuja – niin maastoon kuin maanteillekin, aivan jokaisen modernin pyöräilijän tarpeisiin.

Bikester tarjoaa laadukkaita Challenge renkaita

Myös Bikester on huomannut Challengen ainutlaatuisuuden, mitä tulee laadukkaiden ja kestävien, tarkkaan suunniteltujen pyöränrenkaiden valmistukseen. Tästä syystä Bikester haluaa tarjota asiakkailleen entistä parempia ja toimivampia pyöräilykokemuksia, jotka ovat taatut Challenge-renkaiden ansiosta. Bikesterilta löydät Challenge-renkaat moneen erilaiseen tarpeeseen ja ne ovat nappivalintasi aina, kun haluat renkailtasi vain parasta. Luota italialaiseen laatuun ja valitse Bikesterilta Challengen renkaat pyöräsi alle jo tänään!

Laatumerkkien pyöräilytarvikkeet käden käänteessä verkosta

Bikesterin verkkokauppa tuo loistavan valikoiman pyöräilytuotteita suoraan omaan kotiisi. Challenge renkaat viimeistelevät laatupyöräsi ja tekevät ajosta jouhevaa alustalla kuin alustalla. Nämä ja monien muiden laatumerkkien pyöräilytarvikkeet löydät kätevästi Bikesterilta. Pyöräilyyn ja sen varusteisiin keskittyneen verkkokaupan valikoimaa voidaan pitää monipuolisesti kattavana ja näin asiakkaiden on helppo löytää myös yleensä vaikeammin saatavilla olevia tuotteita ja saada kaikki näppärästi toimitettuina suoraan kotiin. Kaiken muun hyvän lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen 30 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen, joten pyöräilytarvikkeiden tilaaminen meiltä on todella kannattavaa!