paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Cervélo

19 Tuotetta
Cervélo

High End Racebikes

Cervélo on vuonna 1995 perustettu kanadalainen maantiepyöräilyyn keskittynyt merkki. Innokkaat maantiepyöräilijät halusivat kehittää kevyimmän mahdollisen maantiepyörän. Siinä Cervélo onnistuikin vuonna 1996, kun se toi markkinoille alle 1 kg painoisen hiilikuiturungon. Muutkin valmistajat ovat sittemmiin yltäneet samaan suoritukseen, mutta kopioivat silti muita merkin uusia innovaatioita, koska tietävät niiden olevan uusinta uutta.

High End Racebikes
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Osta Cervelo polkupyörä edullisesti netistä Bikester.fi

Cervelo on kanadalainen polkupyörämerkki, joka sai alkunsa vuonna 1995, kun kaksi insinööriä Phil White ja Gérard Vroomen päättivät markkinoida työtään kehittämällä nopeimman aika-ajopyörän. Olemalla mukana polkupyörien suunnittelussa jo vuodesta 1986 he aloittivat pyörän suunnittelun tyhjästä, kun kärkipään italialainen ammattipyöräilijä pyysi Gérardia suunnittelemaan nopeimman mahdollisen aika-ajopyörän hänelle. Tiimi arvioi markkinoilla olevia pyöriä ja asetti tavoitteekseen suunnitella polkupyörän, joka on vaikea ja tinkimätön. He halusivat jotain, joka olisi aerodynamiikaltaan vertaansa vailla uhraamatta mitään painossa tai jäykkyydessä. Tuloksena oli radikaalinen pyörä, joka venytti sääntöjä lähes joka alueella. Tänään Cervelo on yksi tunnetuimmista kilpapyörämerkeistä. Cervelo toimii myös hyväntekijänä sponsoroimalla useita joukkueita ja urheilijoita maantiepyöräilyssä, ratapyöräilyssä ja triathlonissa. Cervelo jatkaa kulkemaansa tietä ja kysyy itseltään edelleen, kuinka ajamme innovaatiota eteenpäin jokaisessa suunnittelussa? Tutustu ajatteluun ja prosesseihin Cervelon upeiden polkupyörien takana.
Cervelo Maantiepyörä

Cervelo -polkupyörät

Cervelo perustettiin periaatteella suunnitella ja valmistaa parempia polkupyöriä. Paul White ja Gérard Vroomen uskoivat, että löytyy ihmisiä, jotka etsivät jotain parempaa eikä ainoastaan erilaista. Toiminnallisuuteen perustuva suunnittelu voidaan nähdä selkeästi Cervelon polkupyörissä. Cervelo käyttää modernia tekniikkaa testatessaan pyöriä San Diego Air ja Space Technology Centerissä Kaliforniassa. Siellä on mahdollista käyttää laskennallista virtausdynamiikkaa sekä tuulitunnelia polkupyörien testaamiseen. Cervelon polkupyörät on jaettu viiteen eri ryhmään:
  • R-sarja
  • S-sarja
  • P-sarja
  • T-sarja
  • Project California
Cervelo tarjoaa R-sarjan polkupyörissä äärimmäisen kevyttä suunnittelua ilman kompromisseja jäykkyyden, lujuuden ja mukavuuden suhteen. R-sarjan polkupyörät vievät sinut kevyesti kukkulan laelle ja laskeutuvat hallitusti alas. Hillitty muotoilu mahdollistaa tehokkaan suorituskyvyn. R-sarja on kevyt ilman tunnetta, että sitä pitäisi käsitellä varoen, siitä voidaan kiittää muun muassa Squoval 3™-putkien muotoilua ja BBright™-tekniikkaa, jotka on suunniteltu parantamaan jäykkyyttä ja helpottamaan käsittelyä siellä, missä sitä tarvitaan.

S-sarjan polkupyörät on suunniteltu nopeiksi. Polkupyörät on pyritty rakentamaan siten, että ajajasta tulee tehokkaampi, jolloin voidaan olla nopeita, mikä vauhti sitten onkin. Cervelon keskittyminen aerodynamiikkaan näkyy eritoten tässä mallissa, sillä tämä kilpapyörä on Cervelon nopein kiitäjä, mutta samaan aikaan myös mukava ajaa, ja tällöin juuri ajajan viihtyvyys pyörän päällä tarjoaa selkeästi lisävauhtia.

P-sarja koostuu triathlon ja aika-ajopyöristä, jotka ovat voittaneet eniten kilpailuja kuin mitkään muut pyörät ja ne ovat suosituimpia pyöriä Ironman ja aika-ajotapahtumissa. Ylpeillen vallankumouksellisilla aerodynaamisilla muotoiluilla, jotka on kehitetty laajalla testauksella ja kokemuksella. Cervelo on kehittänyt eniten kopioidut kilpapyörät koko polkupyörähistoriassa. Kun kokeilet yhtä, tunnet välittömästi nopeuden, mutta myös täydellisen istuvuuden ja mukavuuden, jota tarvitaan ylläpitämään ajajan oma aerodynaaminen asento pitkän matkan kilpailuissa tai kamppaillessa tiukimmissa sprinteissä.

T-sarjan polkupyörät ovat ultrakevyitä ratapyöriä, jotka tarjoavat erinomaisen jäykkyyden ja aerodynamiikan, joka on muokattu juuri ratapyöräilyyn sopivaksi. TrueAer™ -muotojen ja Smartwall™ -teknologian avulla kilpaileminen tällä kiitäjällä sujuu velodromeilla kuin rasvattu. Nämä raamit tarjoavat nopeutta ja vakautta, kun annat kaikkesi.

Cervelo ei valmista ainoastaan polkupyöriä, vaan tuotemerkki on laajentanut valmistustaan myös urheiluvaatteisiin. valikoimasta löytyy pyöräilypaitoja ja pyöräilyhousuja, jotka ovat tietenkin hengittäviä ja kosteutta siirtäviä tarjoten miellyttävän olon urheillessa.

Cervelo Historiaa

Cervelo TestTeam oli vuosina 2009-2010 maantiepyöräilyn ammattilaistalli. Joukkue kilpaili pääasiassa UCI Continental Circuits -tasoisissa kilpailuissa, mutta joukkue osallistui myös UCI ProTour -kilpailuihin. Tallin pääsponsorina oli pyöränvalmistaja Cervelo. Cervelo TestTeamin joukkueessa ajoivat muun muassa Ranskan ympäriajon 2008 voittaja Carlos Sastre, kirimiehet Thor Hushovd ja Heinrich Haussler.

Cervelo on maailman suurin Time Trial ja Triahtlon pyörien valmistaja. Pekingissä yli neljäkymmentä olympiaurheilijaa pyöräili Cervelon polkupyörillä, ja he voittivat kolme kultaa, viisi hopeaa ja kaksi pronssia. Vuonna 2011 Cervelo S3 on saanut lukuisia palkintoja, ja on tullut valituksi Editors 'Pick palkinnolla VeloNews "Aero Road Bike -testissä, sekä Best Race Bike -palkinnolla Polkupyörä -lehden Editors 'Choice Awards -kilpailussa.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes