paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Casio G-Shock

Kun rakas isänsä lahjaksi antama taskukello hajosi Casio-insinööri Kikuo Ibe omistautui suunnittelemaan rannekelloa, joka olisi kestävämpi kuin mikään ennen näkemä. Tehdäkseen "rikkoutumattoman" ajannäyttäjän tarvitsisi täyttää "Triple 10"-kosepti - paristolla pitäisi olla 10 vuoden kesto, kellon pitäisi kestää putoaminen 10 metristä ja vedenpainetta 10 barin verran. Samalla kellon olisi oltava monitoiminnallinen ja esteettisesti kiehtova. Tuloksena oli ensimmäinen G-SHOCK - ja kulttikello on ollut CASIO:n suosituimpia sarjoja jo 35 vuotta.

CASIO G-SHOCK

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Japanilaista laatua tarjoavat Casio G-Shock -rannekellot

Vuonna 1946 Tokiossa perustettu Casio tunnetaan kaikkialla maailmassa brändin valmistamista kelloista ja kameroista, taskulaskimista ja äänentoistolaitteista sekä monista muista elektronisista tuotteista. Tämä Tadao Kashion perustama yritys oli alun alkaen nimeltään Kashio Seisakujo, joka nimenmuutoksensa jälkeenkin kantaa edelleen muunnelmaa perustajansa sukunimestä. Alkutaipaleellaan yritys valmisti muun muassa hammaspyöriä sekä osia mikroskooppeihin, minkä jälkeen tuotannossa siirryttiin taskulaskimiin. Casio lanseerasi markkinoille vuonna 1954 kaikkien aikojen ensimmäisen elektronisen taskulaskimen, joka mullisti täysin siihen asti valmistettujen mekaanisten taskulaskinten markkinat.

Casio G-Shock on Casion valmistama rannekellojen sarja, joka sisältää alan viimeisintä teknologiaa kompaktissa koossa. Koska Casiosta puhuttaessa kyseessä on elektronisten ratkaisujen pitkän linjan uranuurtaja, myös brändin valmistaman kellon ranteeseen valitessaan voi olla varma siitä, että käytössä ovat taatusti viimeisimmät innovaatiot ja vaativaan käyttöön optimoitu kokonaisuus. Casio G-Shock -kellosarjaan kuuluvat kellot on kehitetty sopimaan vaativaan arkeen, jonka sujumisessa kestävä urheilukello on ehdoton edellytys.

Casio G-Shock -sarjan monipuoliset kellot huippuominaisuuksilla

Casio G-Shock on rannekellojen sarja, joka sisältää kelloalan kestävämmät digitaaliset ja analogis-digitaaliset kellot. Näitä kestäviä ja haastavan arjen pyörteessä selviytyviä kelloja suosivat niin sotilaat ja poliisit kuin myös surffaajat ja ulkoilijat ympäri maailman. Kellosarjaan kuuluu rannekelloja useassa hintakategoriassa, jotka määräytyvät kellojen sisältämien ominaisuuksien mukaan. Esimerkiksi The Origin on G-Shock -kellojen alkuperäistä konseptia noudattava alakategoria, joka käsittää iskunkestävät, ajastimella, monihälytyksellä ja LCD-näytöllä varustetut kellot, joiden elektroluminesenssiä hyödyntävät paneelit saavat kellon käyttäjän koko kasvot hehkumaan, mikä tekee kellon lukemisesta helppoa ja tehokasta. Nämä, ja monet muut G-Shock -kellojen kategoriat, vievät lukuisine ominaisuuksineen modernin ajannäytön kokonaan uudelle tasolle.

Koska periaatteenamme on tarjota urheilun ja ulkoilun parhaita tuotemerkkejä, meillä Bikesterilla on valikoimassamme myös Casio G-Shock -rannekellot, jotka pitävät sinut ajan tasalla ja lisäksi näyttävät hyvältä ranteessa. G-Shock -kellon jämerä ilme ja reilunkokoinen näyttö luovat yhdessä kokonaisuuden, joka ei jää huomaamatta käyttäjältä eikä muiltakaan. Perinteisen mustan, hopeanharmaan ja valkoisen muodostaman värimaailman lisäksi näitä kelloja löytyy myös punaisen ja oranssin väreissä, ylellistä ilmettä etsivälle jopa kullanvärisenä. Casio G-Shock -rannekellon valitessaan voi siis satsata sekä laatuun ja toimivuuteen että itseään puhuttelevaan ilmeeseen. Tutustu ajantasaiseen valikoimaamme ja valitse Casio-kellojemme joukosta uusi ajannäyttäjä, jonka tarkkuuteen, laatuun ja toimivuuteen voit luottaa kaikissa arjen käänteissä.

Laadukasta ja nopeaa palvelua alan osaavalta ammattilaiselta

Löydä laadukkaat ja kestävät Casio-rannekellot kattavasta verkkokaupastamme erinomaisen kilpailukykyisin hinnoin. Samalla käynnillä voit täydentää kuntoon myös muut aktiiviseen arkeen sopivat varusteet. Bikesterin 100 päivän palautusoikeus on kehitetty pitämään huolen siitä, että mikäli tuletkin toisiin ajatuksiin, voit palauttaa käyttämättä jääneet tuotteet. Kaikkiin yli 99 euron tarviketilauksiin ja 499 euroa ylittäviin pyörätilauksiin saat maksuttoman toimituksen lähimpään noutopisteeseesi. Nopea toimitus on tietysti aina plussaa, ja meiltä tilatessasi saat toimituksen 3 –7 arkipäivän kuluessa. Tavataan sivustollamme laatuostosten merkeissä!

Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes