Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Cannondale Topstone

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale Topstone Carbon 1, musta
Cannondale Topstone Carbon 1, musta musta
Cannondale
Topstone Carbon 1, musta
OVH 9 899,00 € 8 899,00 €
  • Versiot: L | 55,3cm (28")
- 10 %

Cannondale Topstone hurmaa monipuolisuudellaan<

Cannondale yhdistyy taatusti jokaisen pyöräilyharrastajan mielessä innovatiivisuuteen, ammattitaitoon ja huippulaatuun. 70-luvun alusta lähtien Yhdysvaltojen Connecticutissa toiminut yritys on keskittynyt hiomaan pyöräilytuotteensa vastaamaan vaativan kuluttajan ja aktiivisen pyöräharrastajan vaatimuksia. Cannondale on erityisesti panostanut mullistaviin, uudenlaisiin innovaatioihin, jotka ovat vieneet pyörien tuotekehitystä aina eteenpäin ja rikkoneet vallitsevia normeja. Tästä esimerkkinä vain toispuoleinen, yksijalkainen vasemman puolen etuhaarukka. Cannondalen Topstone-sarja ei poikkea tästä, vaan siinä yhdistyvät muun muassa Cannondalen jo tunnetuksi tekemät Lefty-haarukka ja Kingpin-jousitusjärjestelmä. Topstonea on saatavilla myös normaalilla etuhaarukalla. Topstone kuuluu gravel-pyörien kategoriaan, mutta on monipuolisuudessaan niin monikäyttöinen, että se soveltuu yhtä hyvin paitsi uusiin seikkailuihin maastossa, myös arkisiin työmatka-ajoihin maanteillä. Cannondale Topstone onkin omiaan pyöräilijälle, joka haluaa sekä haastaa itseään maastossa ja pyöräillä sorateillä että hyödyntää pyöräänsä monipuolisesti niin retki-, lenkki- kuin työmatkapyöränä. Topstonea on saatavilla lisäksi sähköpyöränä, jos haluat hankkia itsellesi yhden maailman parhaimmista gravel-pyöristä ja avittaa matkaasi sähköavustuksella, joka mahdollistaa sinulle vielä entistä pidemmät ja monipuolisemmat pyörälenkit! Cannondale Topstone Carbon 4 Violetti Naisten pyörä

Monipuoliset ominaisuudet Cannondale Topstonen vahvuutena

Topstonen kyydissä pyöräilystä tulee hyvin rullaavaa, vauhdikasta ja ajotuntuma on tarkka ja vakaa. Tämän mahdollistaa pyöräsarjan hienostunut geometria, joka tukee lisäksi ryhdikkään ajoasennon saamista, minkä ansiosta pyörän selässä jaksaa normaalia pidempään. Miellyttävän ajoasennon lisäksi pyörän geometria parantaa pyörän hallittavuutta, joten vaikeassakaan maastossa pyörä ei tunnu kömpelöltä, vaan taipuu niihin kommervenkkeihin, joita teknisessä ajossa keksitkään. Ergonominen ajoasento ei ole ainoa asia, joka tekee ajotuntumasta erittäin mukavan, vaan KingPin-jousitus on se ominaisuus, joka vaimentaa jopa 30 mm:n iskut ollen silti superkevyt. Satulaputken läpiakseli aikaansaa sen, että koko rungon takaosa – takahaarukan yläputki, satulaputki ja vaakaputken takaosa – joustavat kuin lehtijouset ja vaimentavat kaikki iskut ja tärinät matkan varrella. Ja kun KingPin-jousitus yhdistyy Topstone-pyörissä Lefty Oliver -haarukkaan, joka on varta vasten suunniteltu gravel-ajoon, yhdistelmä on lyömätön ajomukavuuden ja pyörän monipuolisuuden suhteen, eikä sinun tarvitse jäädä paitsi mistään seikkailuista, tapahtuivat ne sitten maantiellä tai maastossa. Mutta Cannondale ei jätä mitään näkökulmaa huomaamatta, vaan näitä kahta ominaisuutta täydentää vielä heidän innovatiivinen Proportional Response -rakenteensa. Se tarkoittaa sitä, että jokaisessa Topstone-pyörässä on otettu huomioon pyörän koon vaikutus iskunvaimennukseen ja ajotuntumaan käyttämällä erilaista hiilikuitukerrostusta ja putkien mitoituksia, jotta joka koossa pyörä tarjoaa täydellistä iskunvaimennusta ja ihanteellisen rungon jäykkyyden.

Lukuisat kiinnityspisteet tekevät Cannondale Topstonesta muunneltavan eri tarkoituksiin, mikä on yksi suurimmista tekijöistä pyörän monikäyttöisyyttä ajatellen. Kiinnityspisteitä on asetettu kaikkialle pyörään: alaputken molemmille puolille, vaakaputkeen, satulaputkeen ja etuhaarukkaan. Jos suunnittelet Topstonesta pyörää retki- tai työmatkakäyttöön, on kätevää, kun siihen voi asentaa tarakan tai polkupyörälaukun, jolloin siitä saa hyvän kuljetusvälineen niin retkelle mukaan otettaville tavaroille kuin työssä tarvittaville tavaroille tai vaikka pienille kauppaostoksille. Jos rytyytät menemään mutaisessa maastossa, saatat mielelläsi kiinnittää lokasuojat pyörään, jotta edes osa kurasta ja ravasta estyy päätymästä päällesi. Pulloteline on myös melko itsestään selvä valinta jokaiselle pyöräilijälle, joka polkee pidempiä matkoja ja ymmärtää hyvän nesteytyksen merkityksen. Topstone on siis erinomainen pyöräilijälle, joka hakee pyörästään monipuolista kumppania erilaisiin ajotarkoituksiin. Kaikille lisävarusteille löytyy sopiva kiinnityspiste, joilla mukautat esimerkiksi työmatkapyörän maastokelpoiseksi menopeliksi.

Ja jos vielä mietit sitä, saatko Cannondale Topstonesta (myös sähköisenä) riittävän maastokelpoiseen oikein kunnon tekniseen ja haastavaan maastoajoon, mainittakoon lisäksi, että sarjan pyörissä on läpivienti hissitolpalle eli saat halutessasi dropper post -satulatolpan pyörääsi, jolla teet siitä varsinaisen seikkailupyörän vaikeisiin maastoihin. Kun käsissäsi on yksi maailman parhaimmista gravel-pyöristä ja siihen liitetään Boschin moottori, on sähköavusteinen soratiepyörä ominaisuuksiltaan sellainen, että sinun on tuskin mahdollista löytää parempaa.

Gravel-pyörällä poluille, hiekkateille, maantielle ja kaupungille

Bikesterin upea pyörävalikoima voi tehdä päätöksestä vaikean, kun harkitset, otatko monipuolisen gravel-pyörän vai omistaudutko pelkälle maastoajolle valitsemalla jonkin huippulaatuisista maastopyöristä. Jos päädyit ensiluokkaiseen Cannondalen Topstoneen, käy tutustumassa pyöräilytarvikkeidemme kategoriaan, josta löydät muun muassa erilaiset lisävarusteet, jos haluat asentaa pyörääsi tavaratelineen tai lokasuojat

.