Pyöräkauppa netissä
MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet

Cannondale Synapse

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale Synapse Handlebar Tape 3,5mm, vihreä vihreä
Cannondale
Synapse Handlebar Tape 3,5mm, vihreä
15,95 €
Cannondale Synapse Handlebar Tape 3,5mm, vihreä
Cannondale Synapse Neo AL 1, black black
Cannondale
Synapse Neo AL 1, black
5 999,00 € 4 999,00 €
- 1 000,00 €
  • Versiot: L | 53,5cm
Cannondale Synapse Neo AL 1, black
Cannondale Synapse Disc Red eTap, BBQ BBQ
Cannondale
Synapse Disc Red eTap, BBQ
5 999,00 € 4 599,00 €
- 1 400,00 €
  • Versiot: 56cm
Cannondale Synapse Disc Red eTap, BBQ
Lisätietoa

Cannondale Synapse – maantiepyörien ehdotonta aatelia

Yhdysvalloista vuonna 1971 pyörämarkkinoille ponnahtanut Cannondale tunnetaan tänä päivänä kauttaaltaan ympäri maailman laatupyörien valmistajana, joka ei jätä tuotannossaan mitään sattuman varaan. Laatubrändin taival alkoi polkupyörien peräkärryjen valmistamisesta, ja näistä nerokkaista kuljetusvälineistä tuli välitön hitti Yhdysvalloissa. Myöhemmin yritys laajensi toimintansa myös polkupyörien valmistukseen. Cannondale oli ensimmäisiä alumiinin ja hiilikuidun hyödyntäviä brändejä pyörävalmistajien joukossa. Nämä kevyet materiaalit olivat omiaan aikaansaamaan moderneihin fillareihin mahdollisimman kompaktin ja painoltaan kevyen kokoonpanon.

Cannondale Synapse Carbon Ultegra Tummanharmaa Maantiepyörä

Cannondale tunnetaan monista muistakin innovaatioista. Yksi brändille tunnusomainen keksintö on vuonna 2000 Cannondale-pyöriin uutena ominaisuutena ilmestynyt vaimennettu etuhaarukka nimeltään ”Lefty”. Tämän yksijalkaisen etuhaarukan kaltaista ei markkinoilla aiemmin ollut, joten Cannondale räjäytti keksintönsä myötä pankin, mitä tulee toiminnoiltaan huippusuoriutuviin pyöriin. Cannondalen tavoitteena on innovoida jatkuvasti, jotta sen valmistamat pyörät saadaan tarjoamaan mahdollisimman miellyttäviä ajokokemuksia. Tänä päivänä pyöräbrändin tarjonnasta löytyvät niin kilpa-, maantie-, maasto-, kaupunkipyörät kuin sähköpyörätkin.

Cannondale Synapse on luottomerkin maantiepyörien mallisto, joka sisältää niin perinteisiä maantiepyöriä kuin sähköavusteisiakin sellaisia. Synapse-tuoteperheestä löytyy useita eri malleja, monen kokoiseen budjettiin sopien. Mallien hinnat vaihtelevat niiden sisältämien komponenttien ja ominaisuuksien mukaan. Cannondale Synapse -fillarissa yhdistyvät voima ja ajomukavuus, joiden ansiosta sen selässä viihtyy pitkänkin päivän. Sähköavusteisia malleja täydentävät Boschin laadukkaat moottorit, jotka tarjoavat lisävauhtia maanteillä huristamiseen ja verratonta apua mäkien kiipeämiseen.

Pettämätöntä toimivuutta pitkille ajoreiteille

Cannondale Synapsen tarjoama vakaa hallinta ja tinkimätön ajomukavuus ovat täysin omaa luokkaansa maantiepyörien markkinoilla. Rungon ja haarukan sisältämä SAVE-mikrovaimennus keventää tärinää sekä vähentää iskujen voimakkuutta. Tämän ansiosta pysyt Synapsen selässä koko ajan kosketuksissa maahan. Endurance Race -geometria varmistaa aggressiivisen ajoasennon, joka riittävän pystysuuntaisena saa jaksamaan pidemmätkin pyöräreitit. Lokasuojien asennusmahdollisuus tuo mukavuutta huonommilla keleillä ajettaessa.

Sähköavusteisissa Cannondale Synapse -maantiepyörissä erittäin pitkän kantaman omaava akku on integroitu varsin saumattomasti pyörän runkoon. Tämä tekee ajosta toimivaa ja mukavaa. Hiljainen, tehokas ja kevyt moottori on omiaan viemään pyöräilyn nautinnon uusiin sfääreihin, ja sähköavusteisuus on huikea lisä vaativammilla tieosuuksilla.

Me Bikesterilla haluamme tarjota modernille fillaristille parhaita mahdollisia ajokokemuksia. Näin ollen löydät meiltä myös Cannondale Synapse -maantiepyörät, sekä sähköavusteisuudella että ilman. Selaa läpi tällä hetkellä tarjolla olevat Synapse-mallimme, tutustu yksityiskohtaisiin tuotekuvauksiin ja valitse tuleville reiteillesi pyörä, joka ei petä odotuksiasi pidemmässäkään ajossa.

Huikea valikoima valtavan katon alla

Laadukas Cannondale Synapse on maantiepyöräilijän luottokumppani. Meiltä Bikesterilta tilaat niin laadukkaan fillarin kuin muutkin pyöräilijän luottovarusteet vaivatta – kaikki yhden ja saman valtavan katon alta. Tarjoamme tuotteillemme 30 päivän avokaupan, joten voit tutustua laadukkaisiin hankintoihisi harkiten niitä rauhassa. Klikkaa nyt ostoskoriisi Cannondalen fillari tai pyöräilyn täydentäviä varusteita, ja toimitamme tilauksesi tuota pikaa!