Pyöräkauppa netissä
Pyöräile, ui, juokse! | Meiltä varusteet kesän aktiviteetteihin

Cannondale SuperX

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale SuperX 2, keltainen keltainen
Cannondale
SuperX 2, keltainen
3 699,00 €
  • Versiot: 56cm (28")
Cannondale SuperX 2, keltainen

Cannondale SuperX -cyclocross-pyörät

Cannondale on pyörävalmistaja, jonka nimi pysyy vuodesta toiseen jokaisen laatufillareita arvostavan huulilla. Laadustaan ja kestävyydestään tunnetun Cannondalen valmistamia pyöriä näkee tänä päivänä lähes kaikkialla maailmassa niin pyöräilyä harrastavien kuin kilpapyöräilijöidenkin käytössä. Vuonna 1971 Yhdysvalloissa perustettu Cannondale voi syystäkin ylpeillä lukuisilla teknologisilla innovaatioillaan – kyseessä on nimittäin brändi, jonka menopelit ovat toimineet pyörämaailman suunnannäyttäjinä vuosikymmenestä toiseen.

Cannondalen pyörämarkkinoille tuomista innovaatioista kenties tunnetuin on sen kehittämä yksijalkainen etuhaarukka nimeltään ”Lefty”, jota näkee useissa brändin valmistamissa fillarimalleissa. Lisäksi Cannondale kuuluu ensimmäisiin pyörävalmistajiin, joka otti taannoin pyöriensä runkojen materiaaleiksi keveydestään arvostetut alumiinin ja hiilikuidun. Huippuunsa viriteltyjen teknisten ominaisuuksiensa lisäksi Cannondale tunnetaan myös huippuluokan muotoilusta – yksikään brändin valmistama fillari ei jätä ilmeellään kylmäksi yhtäkään upeaa muotoilua arvostavaa. Cannondale SuperX on laadustaan tunnetun brändin cyclocross-tuoteperhe, joka on erinomainen esimerkki brändin näyttävästä, modernin virtaviivaisesta muotoilusta. SuperX-malliston fillarit ylpeilevät sekä hurmaavilla väreillään että huippulaadukkailla teknisillä ominaisuuksillaan.

Cannondale SuperX 2 Maantiepyörä

Erinomaisesti suoriutuvat SuperX-crossarit

Cyclocross, tutummin crossari, on maantie - ja maastopyörän välimuoto. Cyclocross toimii niin retkipyöräilyssä kuin työmatkoja taittaessa, kuten myös vauhdikkailla pyöräilylenkeillä. Tämä tekee crossarista varsin monipuolisen ajopelin. Cyclocross ei vaadi alleen päällystettyä tietä, vaan sen sijaan se taipuu käyttöön myös metsäosuuksilla, nurmikentillä, sorateillä ja jopa pururadoilla. Näin ollen cyclocross on erinomainen valinta sinulle, joka tykkäät huristella maastosta toiseen fiiliksen mukaan, tai joka et osaa päättää, valitsisitko omaksi menopeliksesi maantie- vai maastopyörän.

Cyclocross-pyörässä ajoasento on verrattain pystympi, minkä ansiosta fillaria on helpompi käsitellä niin kaupungissa kuin metsissä. Upeasti rullaavat nappularenkaat vievät maisemista toisiin vaivattomasti ja levyjarrujen toimivuuteen voi luottaa märilläkin keleillä. Nämä ominaisuudet täyttyvät myös Cannondale SuperX -pyörissä, jotka on suunniteltu tarjoamaan mieleenpainuvia ajokokemuksia vaihtelevissa maastoissa. SuperX 1 -fillari on mainio esimerkki crossarista, jonka suoriutuvuudesta ei ole tingitty. Tässä unisex-pyörässä on ylivoimainen pito, joka palvelee alati muuttuvissa maastoissa. Pyörä on erittäin vaivaton ja kevyt käsitellä ja kyseessä on kaikin puolin ainutlaatuinen crossari, joka myös vetää näyttävän profiilinsa ansiosta katseet puoleensa.

Mikäli arvostat fillarissasi tinkimätöntä toimivuutta, Cannondale SuperX on cyclocross juuri sinulle. Meiltä voit ostosreissusi ajankohdasta riippuen löytää esimerkiksi SuperX 1- tai SuperX 2 -menopelin. Tutustu ajankohtaiseen SuperX-mallien tarjontaamme ja klikkaa allesi toimintavarma kulkupeli, jonka selästä et enää tahdo noustakaan. Erilaisten SuperX-mallien toisiinsa vertaileminen käy vaivattomasti tarkkojen tuotekuvausten ansiosta.

Laadukkaampia, toimivampia pyöräilykokemuksia

Meiltä Bikesterilta tilaat niin Cannondalen kuin muidenkin laatumerkkien pyörät ja pyöräilyvarusteet ketterästi, vain muutamalla klikkauksella. Katso samalla käynnillä läpi myös tarjous-osiomme, josta voit löytää valikoimastamme poistuvia helmiä mahtavin tarjoushinnoin. Päivitä pyöräilytarvikkeesi tai osta uusi pyörä nyt, ja olet askeleen lähempänä entistä laadukkaampia ja toimivampia pyöräilykokemuksia!