Pyöräkauppa netissä

Cannondale CAAD

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • hopea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale CAAD13 Disc Ultegra, hopea hopea
Cannondale
CAAD13 Disc Ultegra, hopea
3 199,00 €
  • Versiot: 54cm
Cannondale CAAD13 Disc Ultegra, hopea
Cannondale CAAD12 Red eTap, orange orange
Cannondale
CAAD12 Red eTap, orange
4 999,00 € 3 899,00 €
- 1 100,00 €
  • Versiot: 56cm
Cannondale CAAD12 Red eTap, orange
Lisätietoa

Laatubrändin taidonnäyte Cannondale CAAD

Cannondale on pyörävalmistaja, joka ei säästele laadussa. Brändi tunnetaan alan viimeisimpien teknologioiden ja innovaatioiden jatkuvasta hyödyntämisestä, mikä näkyy yrityksen valmistamien pyörien huippulaadukkaassa kädenjäljessä. Cannondale perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1971, mistä lähtien se on kuulunut maailman arvostetuimpiin tuotemerkkeihin pyöräilyn maailmassa. Cannondale oli yksi ensimmäisistä hiilikuitua ja alumiinia pyörän rungoissa hyödyntäneistä yrityksistä, ja useat polkupyörän keveyden nimeen vannovat pyöräilyintoilijat ovat brändin valmistaman pyörän hankittuaan pysyneet merkille uskollisina.

Cannondale Caad 13disc Ultegra Valkoinen Maantiepyörä

Tänä päivänä Cannondale nauttii maailmanlaajuista suosiota, kiitos lukuisten älykkäiden ominaisuuksien, joita sen taidonnäytteet sisältävät. Brändin kehittämistä innovaatioista mainittakoon ”Lefty”, uniikki yksijalkainen etuhaarukka, jollainen löytyy useasta Cannondale-fillarimallista. Cannondale CAAD on laadustaan tunnetun brändin maantiepyörien mallisto, jonka jokainen helmi on hiottu tarjoamaan optimaalisia ajokokemuksia maanteillä huristeleville. Tarjolla on malleja niin aloittelijoille kuin konkareillekin, ja jokainen CAAD on suunniteltu virtaviivaisen tyylikkääksi menopeliksi.

Optimaalisiksi kehitetyt CAAD-maantiepyörät moneen tarpeeseen

Maantiepyöräilyssä ihanteellisin menopeli on kevytrakenteinen maantiepyörä, jonka alla on kapeat ja ohuet renkaat. Nimensä mukaisesti maantiepyörät on kehitetty maanteillä ajettaviksi, mistä johtuen ne eivät sovellu käytettäviksi hiekkapintaisilla väylillä tai huonokuntoisilla pyöräteillä. Optimaalisesti kehitetty maantiepyörä painaa pääsääntöisesti alle 10 kiloa ja kilpapyörä yleisesti ottaen 7–8 kiloa. Alumiini ja hiilikuitu ovat maantiepyörälle ihanteelliset materiaalit, sillä ne keventävät tehokkaasti pyörän kokonaispainoa. Nämä ominaisuudet toteutuvat huippulaadukkaissa Cannondale CAAD -maantiepyörissä, jotka on kehitetty piiruntarkkaan lajin sisältämiä vaatimuksia silmällä pitäen.

Cannondale CAAD -mallisto pitää sisällään menopelejä moneen eri makuun sopien. CAAD Optimo 3 ja CAAD Optimo 4 ovat esimerkkejä edullisemman hintaluokan CAAD-fillareista, jotka ovat erinomaisia valintoja maantiepyöräilyn parissa aloittaville. CAAD13 Disc -fillari puolestaan taipuu lajiin paremmin perehtyneiden vaatimuksiin korkealaatuisella alumiinirungollaan sekä mahtavalla keveydellään, sulavuudellaan ja nopeudellaan. Kyseessä on Cannondalen valmistamista alumiinirunkoisista maantiepyöristä kaikkein edistyksekkäin malli, minkä huomaa ajomukavuudessa. CAAD13 Disc Ultegra on viety ominaisuuksiltaan vieläkin pidemmälle. Tämän vauhtihirmun selässä pääsee nauttimaan uskomattomasta nopeudesta ja erittäin sulavasta rullaavuudesta. Vaikka tämän ajopelin hinnassa kivutaankin rutkasti ylöspäin, Ultegra on harkitsemisen arvoinen ajopeli sinulle, joka kelpuutat omille ajoreiteillesi vain parasta laatua ja toimivuutta.

Meille Bikesterilla laatu on kaikki kaikessa. Näin ollen löydät meiltä myös Cannondalen arvostetut pyörämallit, kuten CAAD-sarjan huippusuoriutuvat maantiefillarit. Tutustu saatavilla olevaan CAAD-malleihimme klikkaamalla tuotekuvaa, jolloin pääset lukemaan tarkat tekniset kuvaukset kyseisestä pyörämallista. Tervetuloa meille hankkimaan elämäsi menopeli!

Luottofillarit kätevästi laadukkaasta verkkokaupasta

Pyöräostoksilla ollessasi laadustaan tunnettu pyöräkauppias Bikester on mielellään apunasi. Me toimitamme ilolla seuraavan luottofillarisi, kuten esimerkiksi arvostetun Cannondale-pyörän. Löydät meiltä vaivatta myös muut varusteet vaativaan pyöräilyyn – kaikki alan parhailta laatumerkeiltä. Joustavuudesta pääset nauttimaan 30 päivän pituisen avokaupan muodossa. Klikkaa meillä tuotteita ostoskoriisi ja pääset kohti huippulaadukkaita pyöräilyelämyksiä!