paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cannondale

Intohimo pyöräilyyn
Joe Montgomery perusti vuonna 1971 tuotemerkin nimeltä Cannondale. Montgomery nimesi yrityksen rautatieaseman mukaan, joka sijaitsi kadun toisella puolella heidän työpajastaan (Wilton, Connecticut, USA). Aluksi tuotemerkki valloitti polkupyörämaailmaan pyörän peräkärryllä, josta tuli valtava menestys. 80-luvun alussa Connondale aloitti myös polkupyörien valmistuksen ja heti alusta alkaen käyttöön otettiin innovatiivisia materiaaleja kuten esim. alumiinia ja hiilikuitua. Alumiinirungoista tuli suosittuja ja uusi standardi kansainvälisillä pyörämarkkinoilla. Heidän uraauurtavia polkupyöriään seurasi nopeasti monet muut patentoidut innovaatiot. Lefty: Ainutlaatuinen yksijalkainen vaimennettu etuhaarukka on jo vuodesta 2000 alkaen ollut tunnusomaista Cannondale-maastopyörille. Nykyään kaikki Cannondale -pyörät (olipa sitten kyse kaupunkipyörästä, kilpapyörästä tai MTB: stä) sisältävät innovatiivisia yksityiskohtia, joiden ansiosta pääset määränpäähäsi nopeammin, turvallisemmin ja mukavammin kuin koskaan aiemmin.

Cannondale pyörät

Cannondale pyöräuutuudet

Muut kategoriat

Cannondale

205 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Osta Cannondale -polkupyörät ja muut tarvikkeet helposti nettikaupastamme Bikester.fi

Cannondale on polkupyörien ja tarvikkeiden valmistaja, joka näki päivänvalon jo vuonna 1971, jolloin tuotemerkki toimi suolakurkkutehtaan yläpuolella. Alku oli vaatimaton, mutta yritys sai tuulta purjeisiin ja kasvoi reippaasti alkuvuosinaan. Cannondale esitteli polkupyörähistorian ensimmäisen lastenkärryn, joka kiinnitettiin polkupyörään ja se lisäsi valikoimaansa onnistuneesti myös pyöräilyvaatteet ja asusteet ansaiten vankan maineen innovatiivisena ja laadukkaana yrityksenä. Tämä maine osoittautui korvaamattomaksi, kun Cannondale esitteli ensimmäisen Touring -mallisen polkupyöränsä vuonna 1983. Cannondale sai pyöräilymaailman kohottamaan kulmakarvojaan valmistamalla polkupyörät mieluummin käsityönä ylimitoitetuilla alumiinirungoilla, jotka olivat kevyempiä ja taipuisampia, kuin tavalliset teräsrungot, jotka hallitsivat teollisuutta juuri silloin. Cannondale otti menestyksestä oppia julkaisemalla road racing -mallin ja maastopyörämallin vuonna 1984. Yrityksen luova maine kannusti sekä polkupyörävalmistajia että asiakkaita liittymään vallankumoukseen ja laajalle levinnyt teollisuuden skeptisyys antoi nopeasti tilaa joukolle jäljittelijöitä.

Cannondale tuotteet

Cannondale valmistaa polkupyöriä jokaisen tarpeeseen, sillä yrityksen laaja valikoima sisältää polkupyöriä useille eri alustoille ja tietenkin Cannondale on koko perheen tuotemerkki. Monipuolisesta valikoimasta löytyy:
 • maantiepyörät
 • maastopyörät
 • urbaaneita polkupyöriä
 • naistenpyöriä
 • lastenpyöriä
 • E-sarja
  • Cannondale Pyöräilykengät kätevästi netistä! Cannondale maantiepyörät ovat voimaa, intohimoa ja suorituskykyä. Nämä kevyet ja nopealiikkeiset täysveriset ovat puhtaita kilpakoneita. Näiden pyörien avulla pysyt kärjessä, sillä esimerkiksi Elite -linjan maantiepyörät on suunniteltu mahdollisimman tehokkaiksi. Pyörässä on keskitytty äärimmäisen kevyeen, tasapainoiseen jäykkyyteen ja Cannondalen legendaariseen hallittavuuteen. Elite -maantiepyörä on suunniteltu saapumaan maaliviivalle ensimmäisenä. Cannondalen maantiepyöriin kuuluu kolme muuta mallia Eliten lisäksi. Endurance road, triathlon ja cyclocross tarjoavat laajan valikoiman yksilöllisiä maantiepyöriä. Cannondale maastopyörät ovat todiste siitä, että kaksi persoonallisuutta on hyvä asia. Valloita kaikki mahdolliset maastotyypit helpoista vaarallisiin maailman parhailla maastopyörillä, joita löytyy overmountain-, xl full suspension-, xc hardtails- ja trail hardtails -malleina. Näihin hirmuihin voit tutustua lähemmin Bikester.fi sivustolla.

   Sulavalinjaiset, tyylikkäät ja toimivat; nämä pyörät ovat urbaaneja high-tech -polkupyöriä kaupunkiliikenteeseen. Kyse on tietenkin recreation & urban -polkupyöristä, joita valikoimasta löytyy urban, recreation ja tandem. Yrityksen polkupyörät ovat kevyitä, mukavia ja hauskoja pyöriä kuntoiluun ja Cannondale tandempyöriä löytyy valikoimasta kahta eri mallia, Road Tandem 2 ja Tandem 29. Naisille Cannondale on suunnitellut maantiepyöriä, maastopyöriä ja urbaaneja polkupyöriä. Kaikissa naistenpyörissä on ajateltu nopeutta, toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä. Lasten polkupyörät ovat kehyksiltään ultrakevyitä, ja pyöristä löytyy myös tärinää vaimentava takahaarukka, kevyet komponentit ja race -vaikutteinen ulkonäkö. Cannondale lasten pyörät on suunniteltu siirtämään jotain todella arvokasta seuraavalle sukupolvelle. Cannondale on luonut sarjan sähkökäyttöisiä polkupyöriä, jotka erottuvat ketteryydellä ja urheilullisuudella. E-sarja tarjoaa Boschin korkealuokkaista käyttöjärjestelmää, urheilullista geometriaa, ja lisäksi upeat levyjarrut ja haarukat antavat täydellisen ajokokemuksen. Intuitiivinen, tehokas ja helppokäyttöinen, sitä on E-sarja kokonaisuudessaan. Sarjasta löytyy useita vaihtoehtoja, kuten city - urban, trekking - commuting, sportive touring ja E - MTB. Selaa valikoimaa lähemmin Bikester.fi sivustolla.

   Myös laadukkaita pyöräilyvaatteita!

   Cannondale valmistaa myös trendikkäitä pyöräilyvaatteita, jotka ovat taattua Cannondale laatua. Valikoima sisältää takkeja, paitoja, shortseja ja trikoita, joista varmasti löytää itselleen sopivat pyöräilyvaatteet. Vaatteiden materiaali on korkealaatuista, joustavaa, ihoa myötäilevää kangasta, joka hengittää ja siirtää kosteutta. Sekä miesten että naisten vaatteiden värivalikoima on urheilullinen sisältäen selkeitä väriyhdistelmiä, jotka tarjoavat tyylikkään asukokonaisuuden. Asustevalikoima on herkullisen monipuolinen sisältäen kaikkea mahdollista, mitä pyöräilyreissulle saattaa tarvita. Valittavana on mittava määrä erilaisia sukkia, jotka on suunniteltu nimenomaan pyöräilyyn. Lämmittimiä tarvitaan aina ja varsinkin kylmillä ilmoilla, jotta vältytään vilustumisilta. Voit valita jalkojen tai käsivarsien lämmittimien välillä. Valikoimasta löytyy tyylikkäitä lippiksiä, joissa on tietenkin Cannondale - logo hienosti esillä. Pyöräilykäsineet ovat ehdottomat pitkillä retkillä ja tietenkin kylmällä ilmalla. Ilman käsineitä saattaa käsiin ilmestyä ikäviä rakkoja ja haavaumia, ja kylmällä ilmalla kädet palelevat ikävästi. Korkealaatuiset pyöräilykäsineet, kuten Cannondale, tarjoavat otteeseen hyvää pitoa. Pyöräilykäsineitä löytyy avoimilla sormenpäillä tai tavallisina käsineinä. Pyöräilypipo pitää pään ja korvat lämpiminä viimassa ja pakkasella ja Balaclava tarjoaa täydellisen suojan kasvoille, kaulaan ja niskaan. Pakkasella on hyvä suojata jalat lämpimillä sisätossuilla ja näin varpaat pysyvät lämpöisinä.

   Tarvikkeet & varusteet

   Cannondale valmistaa myös pyöräilykypäriä, polkupyörän pumppuja , pyörälaukkuja, pyörätietokoneita, työkaluja, valoja, komponentteja, sekä paljon muuta kiinnostavaa. Cannondale valmistaa korkealuokkaisia tarvikkeita ja varusteita, joista on pyöräilijälle paljon iloa. Ilman kypärää on vastuutonta ajaa pyörällä, joten se on itsestään selvä varuste pyörän päällä ollessa. Pyörälaukkuja on useita malleja, joista voi valita mieleisen ja kiinnittää laukun joko eteen tai taakse. Laukkuun mahtuu mukavasti vaikkapa eväät tai pienempään satulalaukkuun nippu työkaluja matkalle mukaan. Pyörätietokone on hauska ja tarpeellinenkin lisävaruste. Tällä tavoin löytää aina oikean tien ja tietokoneissa on useita muitakin erittäin hyviä toimintoja. Pumppu on tärkeä olla mukana, jos pyöräilee pidemmälle. Valikoima on valtava, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan pumpun. Työkalut ovat myös tarpeellisia, kun matkataan kotipihan autotallia kauemmas. Mukaan matkalle voi ottaa esimerkiksi paikkaustarvikkeet ja monitoimityökaluja. Polkupyörä tarvitsee myös valot esimerkiksi syyspimeillä, ja Cannondale on varannut supertrendikkäitä polkupyörän valoja, joista voi valita omansa.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes