paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Campingaz

8 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Campingaz tekee retkeilijän elämästä vaivatonta!


Retkikeittimet huojentavat pitkän retkipäivän jälkeen: nyt ruokaa, valoa ja lämpöä saa nopeasti tutusta sinisestä säiliöstä. Näin Campingaz aloitti toimintansa 1949 ja teki ulkona retkeilystä entistä nautinnollisempaa.Campingazin tuotevalikoimasta saat polttoainetta erilaisiin tarpeisiin retkelle ja kotikäyttöön, minkä lisäksi säilytät ylimääräisen kaasun omassa varastossasi. Yhdellä kaasuseoksella käytät useampaa Campingaz tuotetta, joita ovat erilaiset
  • Kaasuvalaisimet
  • Kaasukeittimet
  • Kaasupullot
  • Grillit
  • Grillitarvikkeet
  • Retkipatjat
  • Kylmälaukut
  • Puhalluslamput

Campingaz retikeittimet ja polttoaineet kätevästi verkkokaupastamme!

Oiva apuri retkellä ja puutarhassa

Campingazin kaasukeittimellä valmistat ruokaa ja lämmität vettä sisällä ja ulkona. Polttoaineen lopuessa sinun ei tarvitse lähteä kauppaan ostamaan uutta keitintä, sillä Campingzinen omilla kaasupulloilla täytät säiliön yhä uudelleen. Käytetyt kaasut isopropaani sekä propaanin ja butaanin seos syttyvät ongelmitta ja tekevät sylintereistä kevyitä ja helppoja käyttää. Tällä intensiivisellä liekillä lämmität ruoan vaivattomasti. Siellä missä avotulen riski kasvaa liian suureksi, käytät Campingazin kaasua lieden lämmitykseen, ja teet ruokaa juuri siinä missä haluat. Et myöskään jätä luontoon mitään ylimääräisiä jälkiä vierailustasi.

Bikesterilta parhaat tarjoukset

Me Bikesterilla uskomme edullisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Siksi tuomme sinulle parhaat pyöräily- ja erätarvikkeet vaihtuvin tarjoushinnoin. Jos satut saamaan vääränlaisen tai viallisen tuoteen, voit palauttaa sen meille ilman kuluja 100 päivän aikana. Bikester - luotettava ja toimiva pyöräkauppasi netissä.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes