paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kauden päätös-ale - Yli 1000 pyörää | Jopa -40% ale
CamelBak

CamelBak Octane Dart Nesteytyspakkaus 1,5L, black/atomic blue (2019)

ID: 557858
69,95 €
66,99 €
- 2,96 €
Ei sis. toimituskuluja
CamelBak Octane Dart Nesteytyspakkaus 1,5L, black/atomic blue
CamelBak Octane Dart Nesteytyspakkaus 1,5L, corsair teal/sulphur spring
Lisää toivelistaan
  • 100 päivän avoin kauppa Ilmaiset palautukset
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €, POLKUPYÖRÄT YLI 499 €6
  • 40 000 tuotetta 500 merkkiä
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

Minimalist design, maximum comfort. CamelBak added a stretch mesh pocket on the harness for stashing gels, so you can hydrate and refuel without slowing down. Front and back reflectivity keeps you visible on morning and evening runs.

Lisätietoja

  • Reflectors on the front and rear side
  • Avainklipsi
  • chest measurement: 38-53 cm
  • Material: 70D Nylon Diamond Ripstop
Ominaisuudet
Sisäänrakennettu juomajärjestelmä
reppu juomasysteemillä  
Koko
Kokonaisvetoisuus: 4.5 l
Repun tilavuus: 3 l
Säiliön vetoisuus: 1.5 l
Paino
200  g
Reppu
Ilmanvaihto: Air Mesh selkäosa
Taskut/osastot: Bag for important utensils
Juomasysteemi: Crux-juomasäiliö
Erityishuomiot: juomaletku suuventtiilillä, heijastvia elementtejä
Selkäosan rakenne: ei sis. selkäsuojaa
Juomasysteemin tyyppi
Juomasäiliö: sis. 1,5 l juomasäiliön  
Materiaali
100 % nailon  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2019
Tuotenro
557858
Arvostelu
4.5
2 arvostelu(a)
5 tähteä
1
4 tähteä
1
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
04.04.2019
Michel Brunner
Vihje Top
Tip Top
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

hyvä

Gut

07.07.2017
morsm
Ole täydellinen, mutta lähin toistaiseksi.
Niet perfect, maar het dichtst bij tot nu toe.
Automaattinen käännös hollannista Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Olen mies 40, 1,75, 68 kg juoksija. Näitä tietoja ei ole tarkoitettu henkilökohtainen mainos, vaan tärkeä osa tuotetta, kuten tämä on mukavuus, se kelpasi mainita. Camelbak Octane Dart (outo nimi!) Sopii hyvin noin minun hartiat ja pomppii kävellessä ei liikaa edestakaisin. Liike, tietenkin, on aina jonkin verran, eivät johda ärsytystä tai hiertymät olkapäillä, kaulan, rinnan tai taaksepäin. Mainonta hengittävä materiaali täyttyy: vaikka tietenkin lämpimämpää kuin ei mitään ja zweteriger kantaa, iho ei tartu alla reppu. Pitkin juoma menee hyvin letkun kanssa, joka on kiinnitetty oikeaan kahvaan. Tämän seurauksena suutin tanssii kävellessä ei myöskään ole lähiympäristössä. Täysin varusteltu vettä laukku toimii paremmin kuin puoliksi täynnä: jälkimmäisessä tapauksessa on enemmän ilmaa pussiin, juoma, joka voi häiritä (ja saat kaikki sisäilman, jossa viljelijät menemästä ulos). Laukku on kokonaisuudessaan lähdettäessä, olet surkea vaikuttaa järkevältä tyhjiö ja juominen, kunnes viime sips ilman kuplia. Toinen maali olin ostanut Camelbak oli tallentamassa geelit, nauhat ja puhelimeni. On jaettu kolmeen osaan: yksi jää taakse, toinen oikealla takana ja yksi vasemmalla kahvasta. Aluksi sen kanssa: että avaruus on melko pieni ja lisäksi ei ole lukittavissa. Se vain mahtuu kaksi geeliä tai baareissa ja jos muffed että sijoitettaessa pussi, ne ovat kadulla. Taskut takana ovat jonkin verran suurempia, suljettavat, mutta se on varsin tasainen. Ne ovat päälle vettä laukku ja toinen toistensa päälle. Jos minä yksi ruutu minun iPhone käyttää, voin käyttää muut vielä 3-4 geelejä. Yhdessä kahden olalla tarpeeksi maraton (kukin 7 km syötävää), mutta älä odota olla koulutus takki voi ottaa tai mitään. Valinta tehdään selväksi pientä reppu, joka ei kata liikaa selän ja on kevyt. Se oli mitä olin etsimässä niin hieno, mutta säilytystilaa kuulosti suuremmat mainostekstejä (repun tilavuus 3 l). Hieman vähemmän mukava yllätys, vaikka täällä taas johtuu pienestä koosta ja rajoituksista ihmisen (tai ainakin minun) anatomia, että se on lähes mahdotonta saada takaisin jotain laatikoista kävellessä . yksinkertaisesti sylissäni eivät pääse. Tarvitset reppu todella erottaa puoli hakea jotain. Onneksi sää tai melko helppoa, mutta jos kävely ei ole luonnollisin teko. Lyhyesti: hyvä tuote, tekee mitä sen pitäisi tehdä eikä ärsytä tai kaavi. Varastointi voisi olla parempi, vaikka on tämä pieni malli on todennäköisesti tietoisesti halunnut tehdä niin.

Ik ben een man van 40, 1.75m, 68 kg, hardloper. Deze informatie is niet bedoeld als contactadvertentie, maar omdat een belangrijk aspect van een product als dit het draagcomfort is, leek het me goed om te vermelden. De Camelbak Octane Dart (maffe naam trouwens) zit comfortabel om mijn schouders en stuitert tijdens het lopen niet al teveel heen en weer. De beweging die er natuurlijk altijd wel is, leidt niet tot irritatie of schaafwonden op schouders, nek, borst of rug. De reclame over ademend materiaal wordt waargemaakt: hoewel natuurlijk wat warmer en zweteriger dan niets meedragen, gaat de huid onder de rugtas niet plakken. Onderweg drinken gaat heel goed met de slang die aan het rechter hengsel wordt geklemd. Daardoor danst het mondstuk tijdens het lopen ook niet in het rond. Een volledig gevulde waterzak werkt beter dan een halfvolle: in het laatste geval zit er meer lucht in de zak, dat het drinken wat kan verstoren (en je krijgt al die lucht binnen, waar je boertjes van gaat laten). Is de zak bij vertrek vol, dan zuig je hem redelijk vacuum en blijkt drinken tot de laatste paar slokken vrij van luchtbellen. Het tweede doel waar ik de Camelbak voor gekocht had, was het opbergen van gels, repen en mijn telefoon. Er zijn in totaal drie vakken: één links achterop, één rechts achterop en eentje aan het linker hengsel. Om met die laatste te beginnen: dat vakje is vrij klein en bovendien niet afsluitbaar. Er passen net twee gels of repen in en als je wat klungelt bij het omdoen van de tas, liggen ze op straat. De vakken achterop zijn wat groter, afsluitbaar, maar wel vrij plat. Ze liggen bovenop de waterzak en ook nog eens bovenop elkaar. Als ik het ene vak voor mijn iPhone gebruik, kan ik in het andere nog wel 3-4 gels kwijt. Samen met de 2 aan de schouder genoeg voor een marathon (elke 7 km iets te eten), maar verwacht niet dat je nog een trainingsjack mee kunt nemen of zo. De keus is duidelijk gemaakt voor een compacte rugzak die niet teveel van de rug bedekt en licht is. Dat was wat ik zocht, dus prima, maar de opbergmogelijkheden klonken groter in te wervende tekst ('rugzakvolume 3 l'). Een iets minder leuke verrassing, hoewel ook hier weer een gevolg van het kleine formaat en de beperkingen van de menselijke (of in elk geval mijn) anatomie, is dat het nagenoeg onmogelijk is om iets uit de vakken op de rug te halen tijdens het lopen. Mijn armen kunnen er simpelweg niet bij. Je moet de rugzak echt half afdoen om er iets uit te halen. Gelukkig gaat dat dan wel weer redelijk makkelijk, maar al lopend is het niet de meest natuurlijke handeling. Kortom: goed product, doet wat het moet doen en dat niet irriteert of schaaft. Opbergmogelijkheden zouden beter kunnen, hoewel er bij dit kleine model waarschijnlijk bewust voor gekozen is om het zo te doen.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes