Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Brooks B17

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • ruskea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Brooks B17 Special Satula, ruskea
Brooks B17 Special Satula, ruskea ruskea
Brooks
B17 Special Satula, ruskea
OVH 169,95 € 145,95 €
ilmainen toimitus
- 14 %

Brooks B17 nahkasatulat – laadukkaat pyöränistuimet mielenkiintoisella historialla

Brooks on yritys, joka tunnetaan pyöräilymaailmassa sen erinomaisen taidokkaasti valmistetuista pyöränsatuloista. Yrityksellä on pitkä historia, sillä se sai alkunsa jo vuonna 1866, kun John Brooks saapui Birminghamiin vain 20 puntaa taskussaan. Pienestä pääomastaan huolimatta herra Brooks luotti liikeideaansa ja laittoi pystyyn yrityksen nimeltä J.B. Brooks & Co., joka alkoi valmistaa nahasta valjaita ja taljoja hevosille. Tuotteista tuli suosittuja ja firman menestys oli taattu. Vuonna 1878 Johnin hevonen kuoli, minkä seurauksena mies hyppäsi pyöränsatulaan. Hän oli kuitenkin hämmästynyt satulan toimimattomuudesta ja päätti kehittää oman nahkasatulan. Tuosta alkoi yrityksen todellinen voittokulku, joka saavutti suuren suosion – myöhemmin Britannian lisäksi myös maailmanlaajuisesti.

Brooks B17 satula – vaativan fillaristin nahkainen laatuistuin

Brooks valmistaa edelleen tänä päivänä nahkasatulat, jotka tunnetaan niiden tinkimättömästä laadusta ja kestävyydestä sekä miellyttävästä muotoilusta. Satulat ovat suosittuja etenkin citypyöräilijöiden sekä työmatkojaan pyörällä taittavien keskuudessa, eikä vähiten niiden upean, ”cowboymaisen” tyylikkään ilmeen ansiosta. Brooks B17 Narrow on brändin valmistama kattava satulasarja, jonka kapeasti muotoiltujen satuloiden joukosta löytyy penkki moneen makuun. Brooks B17 Imperial taas on sarja nahkasatuloita, joiden keskellä kulkee pituussuunnassa reilunkokoinen aukko, joka ilmastoi pyöräilijän ajokokemuksen uudella tavalla tarjoten tätä kautta lisämukavuutta pyöräilyyn.
Näiden kahden sarjan malleissa löytyy valinnanvaraa jokaiselle. Ja jollet halua valita, kahden edellämainitun satulamallin ominaisuudet löytyvät yhdistettynä Narrow Imperial -mallista, eli nahkasatulan, jonka myötä pääset nauttimaan sekä istuimen kapeudesta että toimivasta ilmanvaihdosta. Nämä ja muut Brooksin laadukkaat nahkasatulat löydät Bikesterin verkkokaupan valikoimasta. Valitse omaan rakkaaseen pyörääsi parhaiten sopiva istuin ja aja tästä edespäin ajattomalla tyylillä!

Parhaat tarpeet pyöräilyyn asiansa osaavalta nettikauppiaalta!

Nettiyhteyden päässä pääset helposti ja kätevästi valitsemaan aina juuri sinulle parhaiten sopivat tarvikkeet pyöräilyyn ilman, että jonotat lainkaan kauppajonoissa. Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 30 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset yhdessä selkeiden kuvien kanssa tekevät meiltä ostamisesta takuulla miellyttävää. Tule löytämään kaikki parhaat helmet pyöräilyyn Bikesterin kattavasta valikoimasta!