paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

20% kaikista FOCUS-pyöristä - Vain viikonlopun | Code: FOCUS20

Brooks B17

22 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Brooks B17 nahkasatulat – laadukkaat pyöränistuimet mielenkiintoisella historialla

Brooks on yritys, joka tunnetaan pyöräilymaailmassa sen erinomaisen taidokkaasti valmistetuista pyöränsatuloista. Yrityksellä on pitkä historia, sillä se sai alkunsa jo vuonna 1866, kun John Brooks saapui Birminghamiin vain 20 puntaa taskussaan. Pienestä pääomastaan huolimatta herra Brooks luotti liikeideaansa ja laittoi pystyyn yrityksen nimeltä J.B. Brooks & Co., joka alkoi valmistaa nahasta valjaita ja taljoja hevosille. Tuotteista tuli suosittuja ja firman menestys oli taattu. Vuonna 1878 Johnin hevonen kuoli, minkä seurauksena mies hyppäsi pyöränsatulaan. Hän oli kuitenkin hämmästynyt satulan toimimattomuudesta ja päätti kehittää oman nahkasatulan. Tuosta alkoi yrityksen todellinen voittokulku, joka saavutti suuren suosion – myöhemmin Britannian lisäksi myös maailmanlaajuisesti.

Brooks B17 satula – vaativan fillaristin nahkainen laatuistuin

Brooks valmistaa edelleen tänä päivänä nahkasatulat, jotka tunnetaan niiden tinkimättömästä laadusta ja kestävyydestä sekä miellyttävästä muotoilusta. Satulat ovat suosittuja etenkin citypyöräilijöiden sekä työmatkojaan pyörällä taittavien keskuudessa, eikä vähiten niiden upean, ”cowboymaisen” tyylikkään ilmeen ansiosta. Brooks B17 Narrow on brändin valmistama kattava satulasarja, jonka kapeasti muotoiltujen satuloiden joukosta löytyy penkki moneen makuun. Brooks B17 Imperial taas on sarja nahkasatuloita, joiden keskellä kulkee pituussuunnassa reilunkokoinen aukko, joka ilmastoi pyöräilijän ajokokemuksen uudella tavalla tarjoten tätä kautta lisämukavuutta pyöräilyyn.
Näiden kahden sarjan malleissa löytyy valinnanvaraa jokaiselle. Ja jollet halua valita, kahden edellämainitun satulamallin ominaisuudet löytyvät yhdistettynä Narrow Imperial -mallista, eli nahkasatulan, jonka myötä pääset nauttimaan sekä istuimen kapeudesta että toimivasta ilmanvaihdosta. Nämä ja muut Brooksin laadukkaat nahkasatulat löydät Bikesterin verkkokaupan valikoimasta. Valitse omaan rakkaaseen pyörääsi parhaiten sopiva istuin ja aja tästä edespäin ajattomalla tyylillä!

Parhaat tarpeet pyöräilyyn asiansa osaavalta nettikauppiaalta!

Nettiyhteyden päässä pääset helposti ja kätevästi valitsemaan aina juuri sinulle parhaiten sopivat tarvikkeet pyöräilyyn ilman, että jonotat lainkaan kauppajonoissa. Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset yhdessä selkeiden kuvien kanssa tekevät meiltä ostamisesta takuulla miellyttävää. Tule löytämään kaikki parhaat helmet pyöräilyyn Bikesterin kattavasta valikoimasta!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes