paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Bosch

76 Tuotetta
Bosch

Bosch eBike Systems – pyöräilyelektroniikkaa Saksasta

Saksalainen teknologiayritys Bosch on ollut kiinnostunut sähköpyöräilijöistä jo pitkään. Sähköpyörä helpottaa liikkumista ja on yksi aikamme ketterimmistä, mukavimmista ja yksinkertaisimmista kulkuvälineistä. Sähköpyörä vaikuttaa myönteisesti terveyteen, ympäristöön ja yhteiskuntaan. Tarjoamme monia sähköpyöriä, joissa on Boschin teknologiaa ja lisäksi vara- ja lisäosia Boschin Active ja Performance Line järjestelmillä varustettuihin sähköpyöriin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Bosch-elektroniikka kruunaa sähköpyöräsi

Laadukasta, saksalaista pyöräilyelektroniikkaa nyt Boschilta! Meiltä löydät niin Boschin laturit kuin myös useimpiin sähköpyöriin sopivat Bosch-sähköpyörien akut että myös muut lisä- ja varaosat. Bosch on ollut edelläkävijä sähköpyörien ja niiden lisä- ja varaosien kehittämisessä ja nyt sinulla on mahdollisuus poimia parhaat palat oman pyöräsi täydennykseksi.

Bosch – ja voit olla varma laadusta

Bosch-akkulaturi kattaa tarpeesi sähköpyöräsi lataukseen. Bosch Active Performance -laturi toimii 220V-240V 47-63Hz -vaihtovirralla ja on yhteensopiva kaikkien Bosch-sähköpyörien akkujen kanssa. Boschin sähköpyöriin sopivia näyttöjä on saatavana meiltä useita: Bosch Intuvia on selkeällä näytöllä varusteltu digitaalinen ajotietokone kaikkiin Boschin moottoreilla varustettuihin sähköpyöriin, jota on saatavana sekä mustana että harmaana. Se voidaan jälkiasentaa kaikkiin sähköpyöriin ja Boschin moottoreihin. Siinä on erikseen ohjainyksikkö, joka selkeyttää sen hallinnointia ja antaa lisäturvaa ajoon. Siitä löytyy neljä eri ajo-ohjelmaa: Eco, Tour, Sport ja Turbo sekä Off -kokonaan pois päältä. Sen saa myös vaihdettua talutustilaan, jota käytetään silloin, kun ei itse olla pyörän kyydissä.

Boschin Purion-näyttöön on integroitu ohjausyksikkö, joka on varusteltu neljällä eri ajo-ohjelmalla (Eco, Tour, Sport ja Turbo sekä Off -kokonaan pois päältä ja Talutus). Se toimitetaan asennustelineen ja 1500 mm pituisen kaapelin kanssa. Näytöltä voit lukea helposti akun latauksen, jäljellä olevan akun keston (kilometreinä), päivän aikana ajetun matkan ja senhetkisen nopeuden. Lisätoimintona tähän saa vielä asennettua pyörällä kuljetun kokonaismatkan. Purion-ajotietokone näyttää todella kliiniltä ja tyylikkäältä asennettuna ohjaustankoon. Sen näyttö on erittäin selkeä ja helppolukuinen eikä sinulle mene sormi suuhun sitä käyttäessäsi, sillä se on todella yksinkertainen ja painikkeet ovat helposti painettavissa.

Boschin Nyon on tyylikkään musta ohjausyksikkö, joka sopii kaikkiin Boschin akkuihin. Sen mukana toimitetaan liitäntäjohto ja teline sekä ruuvit kiinnitystä varten. Se on täydellisesti vedenpitävä ja siinä on sisäinen 8GB:n muisti. Sen digitaaliselta näytöltä pystyy lukemaan akun latauksen, jäljellä olevan akun keston (kilometreinä), keskinopeuden, senhetkisen ajo-ohjelman, maksiminopeuden, päivän aikana ajetun matkan ja senhetkisen nopeuden. Lisäksi Bosch Nyoniin on integroitu GPS-järjestelmä, joten tämän avulla pääset varmasti perille. Siinä on myös USB-kytkentä vianmääritystä, päivityksiä ja latausta varten. Siinä voit ladata vaikka puhelintasi tai musiikkisoitintasi! Sen saat myös yhdistettyä Bluetoothilla mobiililaitteeseesi.
Valikoimastamme on saatavana myös paljon Boschin moottoreilla toimivien sähköpyörien varaosia, kuten USB-kaapeleita, pinnamagneetteja nopeuden mittaamiseen, takavalojen asennuskaapeleita ja paljon muuta!
  • Valikoima sisältää laadukkaita vara- ja lisäosia pyöräilyyn
  • Saatavana on erityisesti sähköpyörien varaosia
  • Nyon-ohjausyksikössä voit jopa ladata puhelintasi tai musiikkisoitintasi
  • Valikoiman osat ovat sekä käytännöllisiä että lisäinformaatiota tuovia

Varusta sähköpyöräsi tilaamalla lisäosat jo tänään

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, toimituksesta, toimitusajoista, palautuksesta tai vaihdoista, ota meihin yhteyttä tai lue nettisivuiltamme tarkemmat ohjeet ko. asiaa koskien. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 7 arkipäivän kuluessa. Kaikilla tuotteillamme on jopa 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes