Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
null
Bliz
Bliz valmistaa sekä aurinkolasit että kypärät pyöräilijöille. Hyvä kypärä on A ja O turvallisuutta ajatellen ja sen pitäisi kuulua osana jokaisen kunnianhimoisen pyöräilijän asukokonaisuuteen. Sama koskee aurinkolaseja, jotka suojaavat paitsi auringonsäteiltä myös hyönteisiltä ja pölyhiukkasilta.

Bliz aurinkolasit ja kypärät

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • violetti
  • sininen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Bliz Alpha MIPS Kypärä, musta
Bliz Alpha MIPS Kypärä, musta musta
Bliz
Alpha MIPS Kypärä, musta
OVH 119,95 € 78,95 €
  • Versiot: 54-58cm
- 34 %
Bliz Fusion M12 Aurinkolasit, musta/harmaa
Bliz Fusion M12 Aurinkolasit, musta/harmaa musta/harmaa
Bliz
Fusion M12 Aurinkolasit, musta/harmaa
OVH 109,95 € 62,95 €
- 42 %
Bliz Drift Pyöräilylasit, vihreä/sininen
Bliz Drift Pyöräilylasit, vihreä/sininen vihreä/sininen
Bliz
Drift Pyöräilylasit, vihreä/sininen
OVH 69,95 € 34,95 €
- 50 %
Bliz Targa Pyöräilylasit, musta
Bliz Targa Pyöräilylasit, musta musta
Bliz
Targa Pyöräilylasit, musta
OVH 69,95 € 38,95 €
- 44 %
Bliz Breeze Small Nano Optics Nordic Light Urheilulasit, musta
Bliz Breeze Small Nano Optics Nordic Light Urheilulasit, musta musta
Bliz
Breeze Small Nano Optics Nordic Light Urheilulasit, musta
OVH 129,95 € 65,95 €
- 49 %
Bliz Targa Pyöräilylasit, musta
Bliz Targa Pyöräilylasit, musta musta
Bliz
Targa Pyöräilylasit, musta
OVH 69,95 € 38,95 €
- 44 %
Bliz Matrix Small Nano Optics Aurinkolasit, musta
Bliz Matrix Small Nano Optics Aurinkolasit, musta musta
Bliz
Matrix Small Nano Optics Aurinkolasit, musta
OVH 109,95 € 57,95 €
- 47 %
Bliz Hero Nano Optics Nordic Light Urheilulasit, musta/violetti
Bliz Hero Nano Optics Nordic Light Urheilulasit, musta/violetti musta/violetti
Bliz
Hero Nano Optics Nordic Light Urheilulasit, musta/violetti
OVH 119,95 € 107,95 €
ilmainen toimitus
- 10 %

Aktiivisten liikkujien kypärä- ja lasivalmistaja Bliz

Bliz on pyöräily- ja laskettelukypärien sekä urheilu- ja laskettelulasien valmistaja, joka tunnetaan tinkimättömästä laadustaan. Bliz suunnittelee kypärämallistonsa yhdistämällä niissä muotoilun, toimivuuden ja turvallisuuden ihanteellisella tavalla. Ennen markkinoille pääsyään jokainen kypärämalli testataan huolella, minkä lisäksi mallien laadusta varmistutaan siten, että ne vastaavat takuulla suojavälineitä koskeviin turvallisuusvaatimuksiin. Kypärävalmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota myös optimaaliseen istuvuuteen, minkä ansiosta Bliz-kypärät tarjoavat myös lyömättömän mukavat käyttökokemukset. Useissa Bliz-kypärissä on myös vallankumouksellinen MIPS®-teknologia tuomassa lisää turvallisuutta kypärän käyttöön.

Bliz Breeze Turkoosi Mustat Ajolasit

Bliz valmistaa tinkimättömin periaattein myös urheilu- ja laskettelulasit, joissa brändi suosii minimalistista muotoilua ja parhaiten toimivaksi osoitettua laatua. Jokainen lasimalli suunnitellaan vastaamaan pohjoismaisen ilmaston mukanaan tuomiin haasteisiin, minkä ansiosta ne sopivat erinomaisesti käyttöön myös Suomen olosuhteissa. Bliz luottaa sekä kypärä- että lasivalmistuksessaan huippu-urheilijoiden sanaan. Yritys nimittäin työskentelee yhteistyössä heidän kanssaan luodakseen markkinoille mahdollisimman toimivia ratkaisuja, jotka kelpaavat laadullaan vaativimmallekin aktiiviselle liikkujalle.

Bliz-kypärät ja -ajolasit ovat varma valinta pyöräilyyn

Bliz-pyöräilykypärä on varma valinta vaativalle pyöräilijälle, joka haluaa suojautua lempilajinsa parissa optimaalisella tavalla. Bliz valmistaa kypäröitä pyöräilyyn useina malleina, moniin eri tarpeisiin ja mieltymyksiin sopien. Yksi esimerkki Blizin laatukypäröistä on monipuolinen Omega, joka sopii kaikenlaiseen maantie- ja maastopyöräilyyn, niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Omega on kypärä, joka pystyy tarjoamaan suojaa ja mukavuutta korkeilla nopeuksilla ajettaessa. Kypärän aerodynaaminen polykarbonaattikuori yhdistyy painoltaan kevyeen EPS-ytimeen, suojaten pyöräilijän päätä ihanteellisella tavalla. Kypärän edistyksellinen ilmanvaihtojärjestelmä takaa miellyttävän viiletä ajokokemukset kuumemmillakin keleillä.

Bliz-ajolasit varmistavat mukavan huolettomat pyöräilykokemukset. Esimerkiksi brändin valmistamat Matrix-aurinkolasit toimivat optimaalisesti maasto-, maantie- ja retkipyöräilyssä, minkä lisäksi ne soveltuvat myös esimerkiksi juoksuun ja murtomaahiihtoon. Näiden unisex-lasien rikkoutumattomat polykarbonaattilinssit varmistavat lasien kestävyyden kovemmissakin olosuhteissa. Hydro Lens -teknologialla varustetuissa laseissa on optisesti laadukkaat X-PC-linssit tuomassa selkeää ja terävää näkyvyyttä kaikenlaisiin sääolosuhteisiin. Linssit tarjoavat myös täydellisen UV-suojan, veden hylkivyyden sekä minimaalisen valon taittumisen.

Bikesterilta löydät Blizin valmistamana sekä pyöräilykypärät että ajolasit, jotka vievät pyöräilykokemustesi toimivuuden uusiin ulottuvuuksiin. Tarjoamme valikoimassamme huikean määrän Bliz-aurinkolasimalleja, jotka soveltuvat pyöräilyyn ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin. Tutustu tarkemmin lasien tarjontaamme ja ihastu mittavaan valikoimaan eri muotoiluja ja linssin värejä. Tarkemmat tuotekuvaukset saat esille kätevästi tuotekuvaa napauttamalla.

Ympäri vuorokauden palveleva pyöräilijän laatukauppa

Bikesterin 24/7 palveleva verkkokauppa tuo ulottuvillesi pyöräilyn maailman parhaat varusteet, vaatteet, pyörät ja tarvikkeet laatubrändeiltä. Meiltä voit tilata kätevästi yhden katon alta niin pyöräilykypärän, ajolasit kuin kaikki muutkin hyödylliset varusteet pyöräilykokemuksiasi täydentämään. Ennen tilauksen jättämistä suosittelemme myös tutustumaan tarjoukset-osioomme, jonne lisäämme jatkuvasti valikoimasta poistuvia tuotteita – nekin tietysti laatubrändeiltä. Huippulaadukkaan vaate- ja varustevalikoiman lisäksi saat Bikesterilta 30 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen tilaamillesi pyöräilyvarusteille. Rullaa rennosti ostoksille laatukauppaamme!