paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Blackburn

22 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Blackburn tuottaa kestävät osat ja toimivat tarvikkeet!


Amerikkalaisten suosiman Blackburnin perusti Jim Blackburn vuonna 1975. Hän tarkkaili aikansa pyöräkulttuuria ja arvioi pystyvänsä vaikuttamaan sen tasoon. Blackburn alkoi ajatella pyöräilyä käyttäjän näkökulmasta. Tuotteita valmistetaan nytkin laadukkaita materiaaleja ja niiden toimivuutta korostaen. Tällä periaatteella on syntynyt uudistuksia polkupyörään. Vaikkei niillä ihan siipiä selkäänsä saakaan, niin silmät kuitenkin, sillä esimerkiksi Blackburnin peilien avulla näkee myös taaksepäin. Blackburnin tavoitteena on antaa ajajien mennä entistä pidemmälle. Hyvillä tuotteilla voi tehdä enemmän ja varautua etukäteen moniin tapahtumiin. Blackburn valmistaa mm. Pyörän pumppuja, valoja, lukkoja, satuloita ja laukkuja. Sen tuotevalikoima kattaa monet pyöräilyssä tarvittavat pyörätarvikkeet lasten kuljettamisesta kilpapyöräilyyn. Tutustu Blackburnin tuotteisiin verkkosivuillamme:

Blackburn pyörätarvikkeet helposti kotiovelle Bikesterilta!

Bikesterilta tilaat tehokkaita treenitarvikkeita!

Jos haluat tosissasi menestyä kilpailuissa, et varmasti jätä toivottuja tuloksia sattuman varaan. Bikester tukee sinua myös treeneissä. Saat meiltä käyttöösi mm. tehokkaita ja todella vakaita harjoitusvastuksia. Blackburnilla on käytössä myös kätevä FastCrank mounting system, joka nopeuttaa pyörän kiinnitystä vastukseen.

Tarkkaile tarjouksiamme laihduttamatta liikaa rahapussiasi!

Meidän tarjoussivultamme voit tilata parasta laatua epätodellisen edulliseen hintaan. Annamme sinulle parhaiden tuotteiden lisäksi 100 päivän ilmaisen palautusmahdollisuuden.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes