paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Bike-Parts

8 Tuotetta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Bike-Parts pyörän osilla laatua liikkumiseen!


E.Wiener Bike-Parts kuuluu saksalaiseen Winora Groupiin. Sen toiminta alkoi jo vuonna 1914 ensimmäisestä polkupyöräkaupasta Schweinfurtissa. Perheen historia on kietoutunut tiukasti polku- ja moottoripyörien ympärille. Tällä hetkellä tämä kasvava perheyritys toimittaa Schweinfurtin logistiikkakeskuksestaan valtavan määrän pyöränosia ja tarvikkeita Euroopan markkinoille. Se markkinoi lukuisia tarkkaan valittuja ja tunnettuja tuotemerkkejä, joita vaativat kuluttajat arvostavat. Toiminnan kasvun valttikorttina on nopeus ja toimitusvarmuus, sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Bike-Parts tavoittelee paikkaa Euroopan kolmen suurimman toimijan joukossa. Lisääntyvä pyöräilylajien, työmatkapyöräilyn ja kuntoilun harrastaminen siivittää tätä yritystä parempiin tuloksiin. Tutustu sivustollamme valikoituihin Bike-Parts tuotteisiin:
  • Etukiekko
  • Takakiekko
  • MTB-kiekko
  • V-pyörä
  • Retki- ja kaupunkikiekko

Bike-Parts pyörän osat nyt edullisesti Bikesterilta!

Bikesteriltä tilaat helpommin kuin uskotkaan!

Onko sinullekin käynyt niin, että suunnitelmissasi on laittaa pyöräsi ajokuntoon huomenna. Toisinaan se huominen ei tulekaan vielä ihan seuraavana päivänä niin kuin luulisi, vaan siirtyy kummallisesti aina vain eteenpäin. Syitä siihen on monia: Ei ole pyörän osia kotona, aina tuotteita ei löydy kaupastakaan tai niitä niin vaikeaa tilata netistä. Nyt ei ole. Meillä ei ole vaikeaa mikään! Bikesterilla on valtavasti tasokkaita tuotteita mukavaan hintaan ja me haluamme lähettää sinulle kaiken mitä tarvitset. Jos et tiedä mitkä tuotteista pyörääsi sopivat, kysy meiltä huoletta neuvoa. Asiantunteva henkilökunta vastaa polkupyöriä koskeviin kysymyksiisi. Tilaa vaikka laatutietoisen Bike-Partsin tuotteita pyörääsi ja me lähetämme ne sinulle pian.

Bikester tekee luotettavaa kauppaa kanssasi

Tutustu tilaamiisi tuotteisiin huolella kotona. Voit lähettää ne tarvittaessa takaisin ilmaiseksi 100 päivän aikana.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes