Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Bern

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Bern FL-1 Kypärä, keltainen
Bern FL-1 Kypärä, keltainen keltainen
Bern
FL-1 Kypärä, keltainen
OVH 119,95 € 83,95 €
  • Versiot: 52-55,5cm
- 30 %
SALE DEAL

Hanki Bern -pyöräilykypärä edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Dennis Leedom perusti Bern Unlimited tuotemerkin heinäkuussa 2004. Dennis Leedom on innokas hiihtäjä, lumilautailija ja pyöräilijä, ja näiden harrastuksien tuloksena on ollut melkoinen määrä kaatumisia vuosien varrella. Tämän seurauksena Leedom ymmärsi jo aikaisin pään suojaamisen tärkeyden, ja katsoi tehtäväkseen levittää tietoa pään asianmukaisesta suojaamisesta. Hän edusti erään tuotemerkin valmistamien kypärien käyttöä urheilussa, mutta vuonna 1997 Leedom päätti aloittaa Leedom tuotemerkillä olevan kypärän kehittämisen, ja uskollisena asialleen hän kokeili erilaisia kypäriä eri urheilulajeissa. Vuonna 2004 Leedom kokosi tiimin kehittämään hänen Bern Unlimited visiotaan eteenpäin, ja Bern lanseerasi brändinsä vuonna 2005, kun Seth Wescott kilpaili Bernin kypärällä ja voitti olympiakultaa lumilautacrossissa Torinossa. Tästä sai alkunsa Bern tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa ensisijaisesti kypäriä eri urheilulajeihin, mutta myös erilaisia suojia, sekä asusteita. Bikester.fi sivustolla on upea valikoima tämän innovatiivisen tuotemerkin tuotteita, joihin voit tutustua lähemmin selaamalla valikoimaamme. Berniltä löytyy mitä tyylikkäimpiä pyöräilykypäriä jaettuna eri pyöräilyn lajeihin, kuten esimerkiksi:

  • maastopyöräilyyn
  • maantiepyöräilyyn
  • BMX-pyöräilyyn
  • lasten pyöräilyyn
Pyöräilykypärä on tunnetusti erittäin tärkeä osa pyörällä liikkumista, sillä vahingon sattuessa kypärä on erinomainen suoja päälle, joka tunnetusti on herkkä saamaan pysyviä vammoja. Bern on tehnyt laajaa kehitystyötä juuri pyöräilykypärien kohdalla, ja ottanut kypärien käyttöturvallisuuden sydänasiakseen. Tuotemerkki on kehittänyt pyöräilykypärät eri pyöräilylajien mukaisesti, jolloin kypärien suunnittelussa on selkeitä eroja. Bern on esimerkiksi valmistanut reippaaseen maastopyöräilyyn Brentwood-nimisen kypärän, joka on Bernin suosituimpia miesten kypäriä. Kypärässä on näppärä irrotettava lippa ja sivukanavat kätevästi aurinko- tai silmälasien sangoille. Kypärässä on erinomaiset ilmastointikanavat muhkeasta ulkonäöstään huolimatta. Bern Berkeley on naisille suunniteltu pyöräilykypärä, joka on samalla sekä tyylikäs ja turvallinen. Berkeley sopii hienosti pienelle maastolenkille tai vaikka kauppareissulle. Berkeley on täydellinen yleiskypärä. Bernin Watts-pyöräilykypärä oli vuonna 2012 suosituin malli, eikä ihme, sillä tämä rempseä kypärä on mitä parhaimmillaan urbaaniviidakossa. Watts on seuraaja Bernin Baker-mallistolle ja tähän kypärään on innoitus saatu perinteisestä skeittityylistä. Watts on yksi tuotemerkin arvokkaimpia all around-malleja. BMX-kypärä eroaa tavallisesta kypärästä muotoilultaan. Kypärissä on usein kova muovikuori, eikä koko ole säädettävissä muutoin kuin lisäämällä tai vähentämällä pehmusteiden määrää. BMX-kypärä suojaa takaraivoa paremmin kuin tavallinen pyöräilykypärä, mutta leuka jätetään suojaamatta. BMX-kypärää käytetään nimensä mukaan BMX-pyöräilyssä, mutta kypärä toimii erinomaisesti myös dirt-, street-, park-pyöräilijöiden päissä. Bern G2 on huipputason BMX- kypärä, jossa on useita älykkäitä ominaisuuksia. Kypärässä on patentoitu Zip mold - teknologia ja kätevä irrotettava lippa. Bern G2:ssa on portaattomasti säädettävät tuuletusaukot, kypärä on säädettävissä olosuhteiden mukaisesti.
Bern Pyöräilykypärä

Bern Nino on tyylikäs lipalla oleva lastenkypärä. Tässä poikien kypärässä on patentoitu Zipmold -teknologia. Kypärä on monipuolinen ja se sopii pyöräilyyn, skeittaukseen, rullaluisteluun, sekä lasketteluun. Bern Bandito on käytännöllinen pyöräilykypärä aktiivisille lapsille. Banditossa on Bernin ylpeys; Bernin alkuperäinen lippa. Kypärässä on ABS-kuori ja EPS solumuovi. Banditosta on myös toinen malli, joka on nimeltään Bandita, ja kuten nimestä voi päätellä, kypärä on suunniteltu tytöille. Brighton on hieman retro tyyliin valmistettu pyöräilykypärä, jossa on Bernin All Season™ liner järjestelmä, jonka avulla kypärää voidaan käyttää pyöräilyssä, lumilautailussa ja hiihdossa. Brighton w on erittäin toiminnallinen kypärä, ja sen puhtaat linjat ja kestävä rakenne tekevät kypärästä erittäin suositun. Tämä tyylikäs pyöräilykypärä on suunniteltu naisille, joten siihen on lisätty ripaus naisellisia muotoja. Bernin irrotettava lippa suojaa hyvin auringolta ja tihkusateelta.

Teknologia

Bern on käyttänyt suunnittelemissaan kypärissä erilaisia teknologioita, jotta kypäristä tulisi mahdollisimman toiminnallisia. Bern on kypärävalmistajana hieman muista poikkeava, sillä tämän tuotemerkin kypärät voidaan muuttaa kesän ilmavasta pyöräilykypärästä lämpimäksi kylmältä suojaavaksi talvikypäräksi. Kypärissä olevat ohuet ABS-kuoret ja erikoisvalmisteinen EPS-pehmustemateriaali auttaa pitämään pään kylmänä kypärää käytettäessä. Kypärien materiaalit ovat kosteutta siirtäviä, mikä pitää pään kuivana. Bernin kypärät täyttävät ASTM F 2040- ja EN 10778-standardit ja tarjoavat varman turvan pyöräilijälle. All Season-toiminto on ominaisuus, jolla voidaan kypärän sisus muuttaa ja mukauttaa eri vuodenaikoihin sopivaksi.