paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tulevaisuus on nyt - Huomispäivän fillarit ovat täällä

Bell Super 3 mips

20 Tuotetta
Kategoriat
Valmistaja
  • 18
  • 2
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Huippuosaava Bell valmistaa kenties maailman parhaat kypärät!

Vuonna 1954 Kaliforniassa perustettu Bell on huippulaadukkaista kypäristään tunnettu brändi, joka valmistaa kypärät niin polkupyöräilyyn, ralliautoiluun kuin moottoripyöräilijöillekin – siis hyvin vaativiin tarpeisiin, mitä tulee kypärien kestävyyteen sekä toimintavarmuuteen. Kypärät testataan huolella pitkän kaavan mukaan, ennen niiden päätymistä markkinoille. Pyöräilykypärät kehitetään yhteistyössä maailman huippukuskien ja -pyöräilijöiden kanssa, jotta lopputulos olisi aina paras mahdollinen. Jatkuvat innovaatiot ja kehityskulku takaavat, että Bell toimittaa kypärissään aina takuulla viimeisintä teknologiaa ja parasta mahdollista turvallisuutta. Belliä kutsutaan monesti maailman parhaaksi kypärävalmistajaksi – eikä suinkaan suotta!

Bell Super 3 Mips - parasta suojaa vauhdikkaaseen pyöräilyyn

Bell Super -kypärät on kehitetty pyöräilijöiden turvallisuuden maksimoimiseksi. Turvaratkaisujen ja teknisen huippuosaamisen lisäksi nämä kypärät on muotoiltu tyylikkään sporttisiksi ja virtaviivaisiksi. Tämä siksi, ettei yhdenkään pyöräilijän tarvitsisi tinkiä kummastakaan – turvallisuudesta tai tyylinsä säilyttämisestä. Bell Super 3 Mips on vaativaan maastopyöräilyyn suunniteltu kypärä, jonka toiminnot sekä sisä- että ulkopuolella vastaavat mitä parhaimmin haastavaan lajiin. Upea off-road henkeen suunniteltu ilme kruunaa koko komeuden.
Bell Super 3r on kypäräsarja, jonka kypärät on suunniteltu vaihtelevien maastojen vaihteleviin vaatimuksiin. Esimerkkinä sarjan kypäristä mainittakoon Bell Super 3r Mips, joka on pyöräilijän päätä kauttaaltaan suojaava, all mountain -ajoon kehitetty malli, joka sulattaa jäätävimmäkin hurjapään alta aikayksikön. Vaikka vauhti kasvaa korkeuksiin ja reitti muuttuu haastavammaksi, tässä kypärässä pysyt taatusti hyvin suojattuna!

Suojaa kaikkein kalleimpasi Bikesterin turvallisten kypärien avulla

Bikesterin verkkokaupassa on tarjolla laaja valikoima pyöräilymaailman luottotuotteita, kuten sitä kaikkein kalleinta, eli päätäsi tehokkaasti suojaavat kypäräratkaisut! Bikester tarjoaa valikoimassaan muun muassa supersuositut Bell-kypärät, jotka selättävät haastavimmatkin maastot ja nyppylät. Turvallinen ja luotettava verkkokauppa toimittaa tilauksesi perille nopeasti, antaen tuotteilleen jopa 100 päivän pituisen avokaupan. Voit siis miettiä hankintaasi oman kodin rauhassa. Löydä uusi luottokypäräsi pyöräilyyn Bikesterilta ja anna turvallisuutesi alan huippuosaajan käsiin!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes