Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Ballistol

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Tehokkaasta ”ihmeöljystä” tunnettu Ballistol

Ballistol tunnetaan pyöräilyn maailmassa brändinä, joka valmistaa tehokkaat voiteluöljyt sekä suojaus- ja puhdistusaineet. Brändin logo on tunnettu ympäri maailman jo pitkään, sillä yrityksen polku sai alkunsa jo vuonna 1904. Eritoten Ballistolin valmistama voiteluöljy on eräänlaiseen kulttiasemaan noussut tuote, jonka tunnistaa monen moni niin polkupyörien, moottoripyörien kuin autojenkin parissa viihtyvä. Lisäksi tuote on suosittu myös metsästäjien, ammuntaa harrastavien ja käsityöläisten keskuudessa – ylipäätään kaikkialla, missä tarvitaan asiansa muitta mutkitta hoitavaa voiteluöljyä. Laajan käyttöalueensa lisäksi tämä voiteluöljy tunnetaan myös ympäristöystävällisenä vaihtoehtona.

Ballistol pyöräöljy

Ballistolin tarina lähti liikkeelle siitä, kun Saksan armeija katsoi tarpeelliseksi kehittää voiteluöljyn, joka sopisi aivan kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin, johon tuotetta saattaa tarvita. Kemian professori Helmut Klever kehitti kuuluisan tuotteen isänsä Friedrich Kleverin kanssa. Pikku hiljaa tämä ihmeöljynä tunnettu tuote levisi ympäri maailman ja loppu onkin historiaa. Ikisuosion saavuttaneen voiteluöljyn lisäksi Ballistol valmistaa tänä päivänä myös puhdistus- ja suojausaineita, jotka nekin tunnetaan tinkimättömästä tehokkuudestaan.

Pyörähuolto on pyöräilyn kantava voima

Bikester haluaa tarjota pyöräilijöille mitä kattavimman tuotevalikoiman, komponenteista ja varusteista aina pyöräilyvaatteisiin ja itse pyöriin. Pyörän omistajalle yksi tärkeä mielessä pidettävä seikka on edellä mainittujen tarpeiden lisäksi pyörän huolto. Kun huoltohyllystä löytyvät asianmukainen kettingin voiteluöljy sekä itselle tärkeän ja arvokkaan pyörän pinnan huolehtimiseen suunnitellut suojaus- ja puhdistusaineet, olet hyvin varustautunut pyörän omistaja! Kurkista Bikesterin ajantasaiseen Ballistol-tuotteiden valikoimaan ja tilaa meiltä laatumerkin valmistamat tuotteet, joilla varmistat pitkän iän pyörällesi!

Nettikauppa, joka on lastattu laatumerkeillä

Täytä nyt ostoskorisi tuotteilla, jotka täydentävät pyöräilyharrastuksesi. Olipa kyseessä sitten suojaus- ja puhdistusaineet pyörällesi, pyörän komponentit, pyöräilyvaatteet tai -varusteet, Bikesterilta löydät ne kaikki yhden ja saman katon alta! Meiltä tilatessasi nautit 30 päivän avokaupasta, joten voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin kaikessa rauhassa kotonasi. Ja jos tilauksesi loppusumma ylittää 99 euroa, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Rullaa toimiville kaupoille Bikesterin asiantuntevaan verkkokauppaan, joka on ladattu täyteen pyöräilyalan kuumimpia laatumerkkejä!