paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Atlantic

12 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Atlantic voitelee fillarit vetreäksi!


Kokemus ja vankka ammattitaito ovat kuljettaneet tämän raskaansarjan voiteluöljyvalmistajan maailmanlaajuiseen menestykseen. Atlantic Petroleumiin ovat tottuneet luottamaan auto- polkupyöräteollisuus, sekä monet muut teollisuudenalat. Sen tuotteet ovat olleet käytössä pyöräkorjaamoissa jopa sukupolvesta toiseen. Eri tarkoituksiin soveltuvia Atlanticin voiteluaineita ja puhdistusaineita käyttävät myös ammattilaispyöräilijät. Huoltoa, suojausta ja voitelua varten sillä on tuotevalikoimassaan yli 30 erilaista tuotetta. Atlantic tarkkailee tiukasti polkupyörien kehitystä ja pysyttelee tiiviisti ajan tasalla alan uusimmista keksinnöistä. Löydät verkkokaupastamme Atlanticin polkupyöriä varten valmistettuja tuotteita:

Atlantic voiteluöljyllä pyöräsi suorastaan kiitää!

Hoito ja huolto pidentävät ikää!

Pyörän ja kuljettajan toimintakuntoon vaikuttavat positiivisesti huolellinen puhdistus, sekä säännöllinen huolto. Nämä toimenpiteet pidentävät myös molempien käyttöikää. Bikesteriltä voit tilata laadukkaita Atlanticin hoitotuotteita jokaisen polkupyörän kunnossapitoon. Pyörän voitelu- ja puhdistus ja hoitoaineet nostavat pyöräsi arvoa, vaikka eivät maksa paljoakaan. Sutjakasti liikkuva kulkuväline vaikuttaa miellyttävään ajokokemukseen ja myönteiseen mielialaan. Atlanticin varmat vaseliinit ja käytännölliset ketjuöljyt löydät meidän sivultamme. Tilaa samasta paikasta edullisesti kaikki tarpeellinen, niin säästät kallista aikaasi.

Bikesteriltä hankit hoitoöljyt aina nopeasti!

Tilaat meiltä vähällä vaivalla ja ilman turhaa odottelua. Saat tilauksellesi 100 päivää maksutonta palautusaikaa.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes