paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Bike Friday Countdown | Joka päivä uusia diiljeä

Astute

1 Tuote
Hinta
Astute

Mukavuutta satulaan

Italialainen Astute valmistaa pyöränsatuloita vuosien kokemuksella ja aina uusimpia innovaatioita hyväksi käyttäen. Satuloita kehitetään ja parannellaan jatkuvasti toistuvien testien perusteella. Tavoitteena on luoda satula, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen ajosuorituksen niin mukavuuden, nopeuden ja kestävyyden suhteen. Satulan tärkein ominaisuus ja olennainen kaikkien edeltävien onnistumisen kannalta on satulan napakka paikallaan pysyminen ja mukavan alustan tarjoaminen pyöräilijän takapuolelle. Ylimääräinen liike tarkoittaa aina myös energian hukkaamista. Sen vuoksi Astute-satuloiden idea on mahdollistaa pyöräilijän saman asennon pitäminen mahdollisimman pitkään, ettei energiaa mene hukkaan asentoa vaihtaessa. Satula vaimentaa epätasaisen maaston aiheuttamaa tärinää tuntuvasti. Astute-satulassa ajat mukavasti ja pitkään energiaa tuhlaamatta.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Astute luo pyöräilymaailmaan huikeita satulateoksia!

Bikesterin Astute on pyöräilytarvikkeiden valmistaja, joka tunnetaan sen valmistamista erinomaisista, käsin tehdyistä laadukkaista satuloista sekä niihin kuuluvista tarvikkeista. Italialainen Astute tunnetaan myöskin sen kehittämistä lukuisista teknisistä ratkaisuista, joissa se on alansa ehdoton edelläkävijä ja uranuurtaja. Vuosien kokemuksella Astute tietää, mitkä piirteet satuloissa ovat välttämättömät, ja yritys myös tietää, missä voidaan vielä parantaa. Uusimpia innovaatioita hyödyksi käyttäen Astute onnistuu kehittämään ja valmistamaan markkinoille uusia ratkaisuja toisten perään, ja kaikki niistä ovat tarkkaan ja huolella harkittu vastaamaan mitä parhaimmin nykypäivän pyöräilijöiden vaativiin tarpeisiin – tapahtuipa lajin harrastus sitten maanteillä tai maastossa.
Astute valmistaa satulansa ottaen huolella huomioon sekä ihmisen anatomian että ihanteellisen asennon pyörän selässä. Sekä pyöräilyn mukavuus että sen tehokkuus ovat kiinni pikkuruisista seikoista, ja Astute ottaa tuotannossaan huomioon juuri ne asiat. Astute uskoo, että aikaansaadakseen sen kaikkein parhaimman suorituksen ja kokemuksen satulan selässä pyöräilijän tulee sekä käyttää maksimaalista voimaa että myöskin jaksaa säilyttää energiatasonsa. Astute kehittääkin satulansa siten, että edellä mainitut piirteet helpottuvat, energiaa säästyy ja pyöräilystä tuee mahdollisimman tarkoituksenmukaista. Myös Bikester on vannoutunut Astuten kannattaja, sillä sekään ei alansa laatukauppana ole voinut olla kuulematta ja toteamatta, minkälaisen ajomukavuuden Astute satulat tuovat tullessaan. Näin ollen sinullakin on nyt mahdollisuus virittää pyöräsi huippuun ja valita Bikesterilta laatusatula, joka on kuin pyöräilyn maailman huikea mestariteos!

Astute satula – huolella harkitut toiminnalliset yksityiskohdat

Astute haluaa tarjota jokaiselle modernille tämän päivän pyöräilijälle ajosatuloiden ratkaisuja, jotka tarjoavat kaikkein parhaimman mukavuuden, kestävyyden ja ajonopeuden. Ei mitään pieniä vaatimuksia ja lupauksia! Mutta näissä on Astuten toimesta todella onnistuttu – brändi lähtee satuloiden valmistuksessaan liikkeelle siitä, että satulan on pysyttävä ajon aikana paikallaan tiiviisti ja napakasti, minkä lisäksi sen tehtävänä on tarjota pyöräilijälle mahdollisimman mukava istumapinta. Satula on suunniteltu siten, että siinä takamus ei pääse liikkumaan turhaa, joten myöskään ylimääräistä energiaa ei tuhlata. Astute satulassa takamus pysyy paikallaan mahdollisimman pitkiä aikoja, jotta kaikki tuo tavanomaisten satuloiden pois tuhlaama energia säilyy pyöräilijällä eikä haihdu tuulena ilmaan. Astute satula myöskin vaimentaa vaihtelevan ja usein epätasaisen maaston mukanaan tuomaa tärinää. Satuloille tehtävät lukuisat ja toistuvat testit varmistavat, että Astute satulan pyörääsi hankkiessasi myös sen toimivuus käytännössä on varmistettu useiden testaajien toimesta. Luota laatumerkkiin ja hanki omaan pyöräilyysi parhaiten sopiva Astute satula Bikesterilta jo tänään!

Anna takamuksesi päättää satulavalintasi!

Lähde ostoksille missä ja milloin ikinä haluatkin! Olipa sydäntäsi lähellä huvikseen fillarointi, maastopyöräily tai vaikka kilpapyöräily, monipuolisilla sivuillamme pääset valitsemaan pyörääsi parhaimmat pyöräilytuotteet, kuten erinomaisen satulan. Tarjolla on muun muassa laadukkaan italialaisen Astuten kehittämät satulat, jotka tekevät teknisillä ominaisuuksillaan pyöräilystä mukavampaa ja pitkäkestoisempaa – energiaa tuhlaamatta. Jos takamuksesi saisi päättää, se valitsisi pyörääsi Astute satulan! Bikester tarjoaa tuotteilleen 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset yhdessä kuvien kanssa tekevät Bikesterilta ostamisesta ihanan helppoa ja mukavaa!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.