paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

assos

Sveitsiläinen vaatebrändi assos on yllättänyt lukemattomia faneja ympäri maailmaa lähes fanaatisella pyöräilyvaatteiden yksityiskohtaisuudella. Assosin bib-shortsit, aluskerrosasut, pyöräilypaidat ja -takit ovat asettaneet uudet normit istuvuuden, materiaalin ja työn laadun suhteen jo lähes 40 vuoden ajan. Sveitsiläiset asiantuntijat tietävät tarkalleen, mikä on pyöräilijöille tärkeää – ei siis ihme, että suurin osa heistä on itse intohimoisia ajajia. Jokainen assosin pyöräilyvaatevalikoimaan kuuluva vaatekappale on 35 vuoden tutkimustyön tulos: anatomiset ja erittäin toiminnalliset pyöräilyvaatteet.
Tutustu assosin uutuustuotteisiin

Lue lisää assosistaEquipe RS Bib Shorts S9 Technology

Equipe RS Bib Shorts S9 on kuuden vuoden kehitystyön tulos. Tähän päivään mennessä assos on ehdoton edelläkävijä mitä tulee pyöräilyhousujen korkean teknologian pehmusteisiin, jotka takaavat lyömättömän vakauden ja ehdottoman mukavuuden vaativissa ja nopeissa kilpailutilanteissa.

Equipe RS Bib Shorts S9:n ominaisuuksia:
• Ainutlaatuinen muotoilu, kompressiivinen, antibakteerinen ja hengittävä materiaali
• Vähemmän saumoja istuvuuden ja mukavuuden parantamiseksi
• Takaosassa ristiin menevät hiilihenkselit on kytketty suoraan uuteen istuinpehmusteeseen ja auttavat vakauttamaan sitä

assos

274 Tuotetta
Lajittele