Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Asista

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Asista Universaali jarruvaijeri 205cm
Asista Universaali jarruvaijeri 205cm
Asista
Universaali jarruvaijeri 205cm
1,50 €
Asista Universaali Vaihdevaijeri 205cm
Asista Universaali Vaihdevaijeri 205cm
Asista
Universaali Vaihdevaijeri 205cm
1,50 €

Pienet mutta tärkeät pyörätarvikkeet Asistalta

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka monta erillistä osaa ja komponenttia pyörässä on? Jos olet ostanut valmiin pyöräpaketin, et ehkä miettinyt sitä ostaessasi koska pyörä tuli kokonaisena ja valmiina käyttöön. Valmiin pyörän ostajanakin pääset tai joudut hankkimaan lisäosia, pyörämallista riippuen seisontajalan, soittokellon, valot ja niin edelleen. Pyörän hankinnan jälkeen kuluvien varaosien hankkiminen on säännöllinen tehtävä. Toimivat osat, kuten napakat valot, jarrut ja öljytyt vaihteet pitävät pyöräilymotivaatiosi korkealla ja ovat myös turvallisuustekijä. Huoltamalla pyöräsi säännöllisesti ja vaihtamalla osat ajoissa pyöräsi arvo ja käyttömukavuus säilyy pidempään. Vaikket pyörähifistelijä olisikaan, saatat innostua tuunaamaan tai upgreidaamaan pyörääsi vaihtamalla/vaihdattamalla siihen uusia osia. Aktiivipyöräilijä, triathlonisti tai äärioloissa pyöräilevä viilaa pyärän ominaisuuksia ja osia loputtomiin. Bikester tarjoaa laajan valikoiman pieniä mutta tärkeitä pyöränosia, esimerkiksi saksalaisella jämptiydellä valmistetut Asista-tarvikkeet ja varaosat. Löydät Asista-tarvikkeista muun muassa:

  • Polkimet
  • Soittokellot
  • Ketjusuojat
  • Sivupeilit
  • Polkupyörätelineen autoon

Lisäksi valikoimissa on Asista-pyöräilyvaatteita.
Tilaa Asista pyörätarvikkeet Bikesterilta!

Juuri sinun toiveitasi vastaava pyörä oikeilla lisätarvikkeilla

Mieti, millaisessa käytössä pyöräsi on ja saat selville, mitä lisävarusteita tarvitset. Jos kuljetat pyörää autolla, tarvitset autoon sopivan telineen. Asista-pyöränkuljetusteline on kevyt ja helposti kiinnitettävä, se takaa pyörän pysyvän paikoillaan ja tärähtelemättä kuljetuksen aikana. Asista-varaosien avulla rakennat tai tuunaat pyörästäsi sinulle mieluisan. Poljinten vaihto voi tuoda yllättävän paljon lisäpuhtia rullaukseen. Jos pyöräilet enimmäkseen kaupunkioloissa, joudut pysähtelemään ja nousemaan pyörän päältä usein, esimerkiksi liikennevaloissa, suojatiellä ja taluttaessasi pyörää. Kaupunkiin ja retkiajoon polkimiksi soveltuvat Asista-alumiinipolkimet. Äärimmäisen pieni, muttta kuitenkin tärkeä pyörän varuste on soittokello. Se voi kirjaimellisesti pelastaa henkesi. Signaali ohitustilanteessa, tunneliin ajaessa ja kun haluat herättää muiden tielläliikkujien huomion on hyvää pyöräilyetikettiä. Asista-soittokellot ovat ihastuttavan värikkäitä, hauskoja väriläikkiä muuten ehkä yksiärisessä pyörässäsi. Sivupeili laajentaa näkökenttääsi, helpottaa ohittamista ja lisää turvallisuuttasi tiellä. Asista-sivupeilin kiinnitys on naurettavan helppoa, saat muutaman minuutin työllä lisämukavuutta ja varmuuden tuntua ajamiseen. Asista valmistaa myös pieniä ja kevyitä juomareppuja, joissa kuljetat juoman lisäksi kuminpaikkaustarvikkeet, puhelimen ja muut pienet tarvikkeet kätevästi ja huomaamattomasti. Juomareppu helpottaa nesteytystä vauhdissa, kun sinun ei tarvitse pysähtyä juomaan tai kaivella juomapulloa repun taskuista. Ergonominen reppu mukautuu selän muotoiseksi eikä hankaa kovassakaan vauhdissa. Pehmustetut olkaimet ja heijastimet lisäävät käyttömukavuutta.

Pyörilijä, kurvaa maastoon Bikesterin kautta

Asista-pyörätarvikkeet, reput tai varaosat hankit helpoimmin verkkokaupasta. Bikester.fi on avoinna 24/7, aina kun sinulle sopii. Tuotteiden selaaminen havainnollisten kuvien ja tuotekuvausten avulla helpottaa valintaasi, saat samasta paikasta kaikki tarvitsemasi ja säästyt eri kaupoissa juoksemiselta. Haaveiletko uudesta pyörästä? Mieti, millaisessa maastossa ja oloissa pyöräilet, kuinka aktiivisesti käytät pyörää ja tee valinta Bikesterin valtavista pyörävalikoimista. Samaan pakettiin saat tarvikkeet, pyöräilyvaatteet, kengät ja työkalut. Maksuvaihtoehtoja on jokaiselle kukkarolle. Toimitus on nopea, useimmiten paketti lähtee sinulle heti tilausta seuraavana arkipäivänä. 30 päivän ilmainen palautusoikeus lisää ostamisen joustavuutta. Ota yhteyttä Bikesterin pyöräilyä harrastavaan asiakaspalveluhenkilökuntaan jos sinulla on kysymyksiä ostoksistasi tai pyöräilystä. Tsekkaa myös vaihtuvat tarjoukset Bikester.fi -sivustolla tai tilaa uutiskirje niin saat tiedon parhaista tarjouskampanjoista suoraan sähköpostiisi.