Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumat kesätarjoukset - jopa -60%1

Asics Novablast

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Nopeuteen tähtäävät Asics Novaplast -juoksukengät

Asics valmistaa kenkiä, vaatteita ja asusteita moniin eri urheilulajeihin. Asics vaatettaa ja varustaa tarjonnallaan urheilun nimeen vannovat niin juoksuun, polkujuoksuun, padeliin, tennikseen, sisäpeleihin, kuntosalille kuin moneen muuhunkin lajiin. Urheilukenkien lisäksi Asicsilta löytyy omat tuotantolinjansa muun muassa urheilulajeihin optimoiduille housuille, paidoille, takeille sekä erilaisille asusteille. Asics on merkki, jota näkee käytössä monissa urheilun arvokisoissa eri puolilla maailmaa. Koska Asics tarjoaa urheiluun ainoastaan parasta laatua, brändin valmistamat tuotteet sopivat yhtä lailla niin ammattiurheilijoille kuin vaativille harrastajillekin.

Asics Novablast Mustat Miesten Juoksukengät

Asics tunnetaan pitkän linjan toimijana urheiluvarusteiden maailmassa, sillä brändin takana on yritys, joka perustettiin jo vuonna 1949 Japanin Kobessa. Brändin nimi tulee latinankielisestä sanonnasta ”Anima Sana In Corpore Sano”, eli ”terve sielu terveessä ruumiissa”. Merkitys nimen takana on omiaan kertomaan yrityksen keskeisestä tavoitteesta, jonka sen perustanut Kihachiro Onitsuka asetti toiminnalleen jo yrityksen alkumetreillä. Onitsuka nimittäin halusi pystyä tuotantonsa kautta edistämään ihmisten terveyttä urheilulajien kautta. Tässä Onitsukan voidaan todella todeta onnistuneen, sillä niin monet urheilun harrastajat ja ammattilaiset valitsevat varusteidensa valmistajaksi Asicsin.

Alun alkaen Asics kehitti urheiluvarusteiden markkinoille ainoastaan urheilukenkiä, ja kaikki lähti liikkeelle Onitsukan haluttua suunnitella kengät japanilaislukion koripallovalmentajalle. Lopullisten, erinomaisesti lajissa suoriutuvien kenkien kehittäminen piti kuitenkin sisällään useita kehitysvaiheita, ja kyseisen valmentajan suosituksesta Onitsuka tarkkaili pelaajien liikkeitä koripallokentällä voidakseen parantaa ensimmäistä prototyyppiään. Lopputulemana Onitsukan suunnittelemia koripallokenkiä käyttänyt joukkue ylsi mestaruusvoittoon. Koripallokengistä Asics laajensi maratonkenkiin, ja tämän päivän Asics-kenkätarjonta sisältää jalkineita lukuisiin eri urheilulajeihin.

Yksi Asicsin suosituimmista jalkinekategorioista ovat brändin valmistamat juoksukengät. Asics Novaplast on laatubrändin valmistama juoksukenkien mallisto, joka tarjoaa ainutlaatuisella tavalla muotoiltuja jalkineita tämän päivän vaativille juoksijoille. Novaplast-juoksukengät kuuluvat Asicsin ”Run faster” -kategorian alle, joten nämä jalkineet on kehitetty pitäen silmällä parhaita mahdollisia nopeusominaisuuksia, joita juoksukengät voivat tarjota.

Asics Novaplast – Miellyttävyyttä juoksuun tuovia ominaisuuksia

Juoksukengistä puhuttaessa eri mallistoihin kuuluvissa juoksukenkämalleissa on eroavaisuuksia toisiinsa nähden. Tämä pätee myös Asics Novaplast -sarjan edistyksellisiin juoksukenkiin. Kattava valinnanvara erilaisissa ominaisuuksissa mahdollistaa juuri omiin tarpeisiin sopivien juoksukenkien löytämisen. Asics Novaplast -malliston juoksukengät voivat esimerkiksi sisältää jalkapöydän kohdalla joko brändin kehittämää perinteisempää geeliteknologiaa tai erityistä Twist-geeliteknologiaa. Vaahtomuoviin perustuva Flytefoam-teknologia puolestaan täydentää erinomaisesti geelivaimennusta. Aharplus-ulkopohjat on tehty erinomaisen kestäviksi, jotta juoksemaan voisi suunnata kivikoista ja muista reitillä kohdattavista yllätyksistä piittaamatta.

Asics Novaplast -juoksukengille yhteistä mallista riippumatta on se, että niiden muotoilu on hiottu huolellisesti tarjoamaan mahdollisimman hyvä nopeus juoksuun. Malliston juoksukengät on kehitetty erinomaisen hengittäviksi ilman, että jalat pääsevät hikoilemaan kengissä. Näin juoksua jaksaa helpommin jatkaa aiottua pidemmälle. Vettä hylkivän materiaalin ansiosta jalat pysyvät kuivina kengissä kosteammilla keleillä. Lisäksi Asics Novaplast -juoksukengissä on myös huolella sijoitetut ja tyylikkään muotoilun omaavat heijastimet, jotka varmistavat näkyvyyden muille tiellä liikkuville. Uniikki, modernin nuorekas muotoilu on piste iin päälle Novaplast-kengissä, jotka hehkuvat valloittavan upeissa väreissä ja näyttävissä yksityiskohdissa.

Bikester varustaa juoksijan laadukkaasti

Tutustu verkkokaupassamme eri värisiin ja mallisiin Asics Novaplast -juoksukenkiin. Tarjoamme valikoimassamme Novaplast-kenkiä niin miehille kuin naisillekin. Tuotekuvaa napsauttamalla pääset lukemaan tarkemmat tuotekuvaukset jokaisesta Novaplast-mallista.

Sen lisäksi, että tarjoamme kaupassamme Asicsin mainetta niittäneitä juoksukenkiä, haluamme varustaa vaativan juoksijan myös kenkien kanssa upealla tavalla yhteensopivilla juoksuvaatteilla. Tästä syystä voit varustaa ja täydentää juoksuvaatekaappiasi meillä hankkimalla itsellesi laatua ja huipputeknisiä ominaisuuksia vaihteleville juoksupoluille tarjoavat Asics-juoksuhousut, Asics-juoksupaidat sekä Asics-juoksualusvaatteet

.