Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

Asics Gel-Cumulus

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • pinkki
 • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
asics Gel-Cumulus 22 GS Kengät Lapset, sininen/vaaleanpunainen
asics Gel-Cumulus 22 GS Kengät Lapset, sininen/vaaleanpunainen sininen/vaaleanpunainen
asics
Gel-Cumulus 22 GS Kengät Lapset, sininen/vaaleanpunainen
69,95 € 53,95 €
- 23 %
 • Versiot: US 1,5 | EU 33

Juokse pidemmälle kuin koskaan ennen jaloissasi Asics Cumulus -juoksukengät

Tämä Asicsen Cumulus on Bostonin maratonin taittava kenkä, sillä se todellakin on suorituskykyinen juoksukenkä. Sen geelipohja tarjoaa tehokasta vaimennusta askelluksen kaikissa vaiheissa. Se on täynnä Asicsin innovaatioita ja rullaa kuin vanha tekijä.

Asics Cumulus nostaa treenauksen tulokset aina podiumille saakka

Tämän kengän yksityiskohdat on mietitty viimeistä piirtoa myöten kuntoon ja Cumulus on luotu juoksemaan. Gel-Cumulus on neutraali juoksukenkä, joka on varustettu Flytefoam Propel –tekniikalla, joka palauttaa jalan nopeasti seuraavaa askelta varten. Sen SPeVA-pohjallinen luo enemmän tilaa varpaillesi ja jalkapöydälle, ja kantapää on täysin tasainen. Kengän suu on huolellisesti käännetty ja tarjoaa tyylikkään siluetin. Ortholite-Sockliner- ja Gel-teknologiat mahdollistavat pidempien matkojen taivalluksen. Cumulus auttaa sinua jaksamaan pidemmilläkin matkoilla, sillä sen jokainen osa on tarkkaan mietitty:

 • I.G.S® (IMPACT GUIDANCE SYSTEM) -teknologia on Asicsin suunnittelufilosofia, jossa käytetään sidottua komponenttia jalkojen luonnollisen askeleen parantamiseksi kantapään iskusta aina varpaiden irtoamiseen maasta.
 • FLYTEFOAM® PROPEL -teknologia on Asicsin vaahtovalmiste, joka tarjoaa ainutlaatuisen elastomeeriyhdisteen ansiosta erinomaisen kimmoisuuden.
 • FLYTEFOAM® / GUIDANCE LINE® /FLUIDRIDE® -välipohjat tarjoavat erinomaisen yhdistelmän kimmoisuutta ja tukea painonsiirrolle.
 • GEL®-iskunvaimennus vaimentaa iskua erityisesti siinä vaiheessa, kun jalka iskeytyy maahan.
 • DISCRETE EYELETS tarkoittaa sitä, että nauhoitus tukee kaikkia jalan osia aiheuttamatta turhia jännityksiä.
 • AHAR®-pohja (Asics High Abrasion Rubber). Tämä pohjamateriaali on todella kestävä.
 • SPEVAFOAM ™ 45 LASTING tuntuu mukavalta pehmusteelta kengän sisässä.
 • ORTHOLITE® SOCKLINER -vuori pitää jalkasi kuivana absorboiden kosteutta iholtasi (Ortholite on ATP Manufacturing LLC:n rekisteröity tavaramerkki).
Tämän kaiken lisäksi Cumuluksessa on heijastavia yksityiskohtia, jotka erottuvat pimeilläkin tieosuuksilla. Saumaton valmistustapa ja saumattomien materiaalien käyttö vähentävät perinteisten ommelten ja saumojen aiheuttamaa ärsytystä ja kitkaa.

Maratonille tai treeneihin Bikesterin kautta

Meiltä löydät aina uusimmat juoksukengät ja juoksuvarusteet ja laatumerkkien parhaimman valikoiman. Meiltä tilaaminen sujuu helposti ja toimitamme tuotteesi mahdollisimman nopeasti - 3-7 päivän sisällä tilauksesta. Meiltä saat lisäksi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, sillä ethän halua treenata liian pienissä kengissä, jolloin voit palauttaa mahdollisen vikatilauksen.