Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

Asics FujiTrabuco

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
asics Gel-Fuji Trabuco Sky Kengät Miehet, oranssi/sininen
asics Gel-Fuji Trabuco Sky Kengät Miehet, oranssi/sininen oranssi/sininen
asics
Gel-Fuji Trabuco Sky Kengät Miehet, oranssi/sininen
OVH 149,95 € 108,95 €
ilmainen toimitus
  • Saatavana useassa eri koossa!
Pikatoimitus
- 27 %
-15% Extra

Asics Fujitrabuco on maastojuoksijan valinta

Japanilainen, maailman arvostetuimpiin kuuluva juoksukenkien valmistaja Asics tuntee juoksijoiden tarpeet ja on jo vuodesta 1949 keskittynyt kehittämään juoksukenkiä, joilla jokainen juoksun harrastaja voi yltää parhaimpaan suoritukseensa ja nauttia juoksusta. Asics Fujitrabuco -juoksukengät eivät tee tästä poikkeusta, vaan tarjoavat laadukkaita kenkiä erityisesti maasto- ja polkujuoksuun epätasaisille, mutaisille ja kivikkoisille reiteille.
Asics Gel FujiTrabuco 8 juoksukengät

Suojaa, iskunvaimennusta ja tukea juokseville jaloille

Asics Fujitrabuco -maastojuoksukengissä yhdistyvät ne tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät juoksemisesta rankassakin maastossa ja vaikeillakin poluilla miellyttävää ja turvallista. Lenkkikengät istuvat hyvin jalkaan, joten ne tuntuvat mukavilta käyttää, ja juoksuaskeleen iskua vaimentaa Asicsin GEL-teknologian pehmuste, joka antaa joustoa ja kimmoisuutta askeliin. Pohjissa on kunnon nystyrät, jotka pureutuvat maastoon ja pitävät hyvin. Fujitrabuco-kengillä juokseminen märällä kelillä tuntuukin samalta kuin juoksisi kuivassa maastossa.

Polkujuoksukenkien Gore-Tex-kangas pitää jalat kuivina sateisessa säässä ja lenkille voi lähteä säässä kuin säässä. Asicsin Fujitrabuco-juoksukengät hyödyntävät innovatiivista teknologiaa, jotka antavat joustoa juoksuun, tukevat hyvin jalkaa ja suojaavat jalkaa kiviltä. Polkujuoksusta tulee kevyemmän tuntuista ja tasapaino on helpompi säilyttää epätasaisemmillakin poluilla. Pohjan nystyröiden muoto on erityisesti kehitetty siten, että vaikka jalkasi osuisi hieman epätarkasti kiven päälle, pitää pohja silti ja saat tukevan otteen askeltasi varten. Hienojen teknisten ominaisuuksien lisäksi Asics on panostanut upeaan ulkomuotoon, jolla voit halutessasi todella erottua maastosta. Valikoimassa on toinen toistaan hienompia väriyhdistelmiä, jotka viimeistelevät juoksuasusi tyylillä. Ulkonäkövaihtoehdoista löytyy niin hillitympää kuin värikkäämpääkin, ja miksipä et panostaisi paitsi korkealuokkaiseen laatuun, myös hyvännäköiseen ulkonäköön?

Valitse Bikester ja parhaat juoksukengät maastoon

Bikesterin kattavasta valikoimasta erilaisia juoksukenkiä löydät varmasti mieleisesi, oli se sitten Asicsin Fujitrabuco poluille tai jonkin muun tyyppinen lenkkikenkä. Lisäksi pidä huoli siitä, että sinulta löytyvät myös muut juoksussa tarvittavat varusteet, kuten juoksupaidat, juoksuhousut tai urheilualusvaatteet. Nämä kaikki löydät meiltä Bikesterilta ja tarjoamme kaupan päälle 30 päivän maksuttoman palautus- ja vaihto-oikeuden, koska tiedämme, ettei aina osu ostoksessaan heti oikeaan. Tilaa saman tien ja pääset nauttimaan juoksun hurmasta nopeammin!