paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Toimituskulut

Pienemmät yksittäiset tuotteet alle 99 € 4,90 €
Pienemmät yksittäiset tuotteet yli 99 €ilmainen
Polkupyörät, isokokoiset yksittäiset tuotteet 29,90 €

Mitä tapahtuu jos tilaan tuotteen, jossa on ilmainen toimitus?

Mikäli tilaat tuotteen, johon sisältyy ilmainen toimitus, tarkoittaa se sitä että me maksamme toimituksen puolestasi. Tilaukseen sisältyvät polkupyörät ja suuret lähetykset noudattavat kuitenkin normaaleja toimitushintoja.

Osatoimitukset

Toukokuun (2020) aikana aloitamme tavarantoimitukset myös uudesta yhteispohjoismaisesta varastostamme. Siksi on mahdollista, että tilauksesi toimitetaan sinulle osatoimituksina Postnordin tai Postin kautta tietyn ajanjakson aikana. Toivomme ymmärrystä tälle siirtymäkaudelle, kunnes pohjoismainen varastomme toimii täydellä kapasiteetilla. Postnord toimittaa edelleenkin polkupyörät. Palautukset: Lähetä paketti takaisin meille ja laita mukaan myös palautuslomake, joka oli mukana paketissa. Jos olet saanut paketteja eri kuljetusyhtiöiltä, palauta kukin paketti oikeille yhtiöille. Jos sinulla ei ole palautuslomaketta, ota meihin yhteyttä osoitteessa www.bikester.fi.

Täytyykö jokaisesta pyörästä maksaa toimitusmaksu?

Riippumatta polkupyörien määrästä yhdessä tilauksessa toimitusmaksu pysyy aina samana. Voit siis tilata esimerkiksi kaksi polkupyörää ja maksaa vain yhden toimitusmaksun.

Sisältyyko toimituskuluihin arvonlisävero?

Kaikkiin toimituskuluihin sisältyy arvonlisävero.

Toimitus ulkomaille

Huomaathan, ettemme toimita paketteja ulkomaille tai Ahvenanmaalle. Peruutamme automaattisesti tilaukset, joiden toimitusosoite on ulkomailla tai Ahvenanmaalla.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes