paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet
€ 5,-
arvokuponki
Newsletter

Tilaa uutiskirjeemme nyt ja saat 5 € etukupongin!4

 

✔   Alennuskoodit ja tarjoukset

✔   Parhaat löydöt

✔   News & Pyörämaailman uutiset ja vinkit

 TIETOSUOJA


Hyväksyn, että Addnature AB voi lähettää minulle yleisiä ja henkilökohtaisia tarjouksia/mainoksia kaikkien SIGNA Sports Group -yksiköiden tuotteista (ts. erikoistarjouksia, ulkoilu-, pyöräily- tai urheiluvaate- ja pyörä- tai urheiluvälineitä). Nämä tarjoukset lähetetään sähköisen ”postin” (ts.- sähköpostin) kautta.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tulevaisuuteen antamatta syitä ottamalla yhteyttä internetstores GmbH:hen osoitteessa Friedrichstrasse 6, 70174 Stuttgart, Germany tai sähköpostilla osoitteeseen privacy@bikester.fi. Tämän seurauksena internetstores GmbH ei tule olemaan sähköpostitse yhteydessä kaupallisin tarkoituksin.

*(internetstores, Friedrichstrase 6, 70174 Stuttgart, Germany; Outfitter GmbH, Gravenbruchring 77-81, 63263 Neu-Isenburg, , Germany; Tennispoint GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Germany; Publikat GmbH Bauhofstraße 30, 63762 Großostheim, Germany)


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes