Pyöräkauppa netissä
Löydä toivelahjat täältä!

Amplifi

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Saksalainen Amplifi tarjoaa parhaat varusteet ulkoiluun ja extreme-lajeihin

Bikesterin Saksalainen Amplifi on ulkoiluun ja retkeilyyn tarvikkeita ja varusteita valmistava yritys. Amplifin tuotanto kietoutuu erityisesti pyöräilyn, lumilautailun ja muunkin monipuolisen ulkoilun maailmaan. Yrityksen syntytarina lähti aikoinaan liikkeelle, kun sen perustajat näkivät markkinoilla huutavan tarpeen kunnollisille suojille, kuten muun muassa polvisuojille ja selkäsuojille ja rintapanssareille. Sen lisäksi, että brändi luotiin tekemään markkinoiden parhaita suojavarusteita pyöräilyn ja lumilautailun vaativaan maailmaan, sen syntysysäyksen peruspilarina oli myöskin toinen ajatus – saada suunniteltua varusteita, jotka ovat aivan omanlaisella tyylillä toteutettuja. Amplifi alkoi suunnitella alusta alkaen suojansa siten, että ne toisivat aktiivilajeihin sekä suojaa, mukavuutta että käyttäjäystävällisyyttä – kaikkea sitä, mikä saa extreme-ulkoilijan päästelemään täysillä alas pitkin rinteitä ja polkuja!
Koska Amplifin perustajat ovat itse edellä mainittujen lajien aktiivisia harrastajia, jokainen yrityksen valmistama tuote testataan huolella, jotta kukin lajin harrastaja voisi keskittyä rinteessä tai metsäpoluilla vain pelkästään olennaiseen – suoritukseen. Yrityksen konttori sijaitsee aivan Oberstdorfin talviurheilukeskuksen kupeessa, joten myös tuotteiden testipaikat ovat haastavissa maastoissa. Amplifilla on yhteistyökumppaneina pyöräilijöitä ja lautailijoita, jotka testaavat uunituoreita tuotteita päivittäin ja antavat yritykselle välitöntä palautetta. Näin voidaan olla varmoja, että jokainen brändin tuote on huolella läpimietitty sekä teoriassa että käytännössä. Amplifin jatkuvana ylpeydenaiheena onkin se, että brändi valmistaa pelkästään ylivoimaisesti alansa parhaita tuotteita!

Lukuisat Amplifi-ratkaisut vastaavat haastaviin extreme-tilanteisiin

Amplifi on monipuolinen tekijä, mitä tulee ulkoiluun ja extreme-lajeihin kehitettyihin huipputoimiviin suojiin ja varusteisiin. Kun varusteidesi merkkinä on Amplifi, tulet takuulla olemaan tyytyväinen näihin moneen kertaan testattuihin, vaativiin olosuhteisiin luotuihin ratkaisuihin. Bikesterilta löydät Amplifi tuotteet moneen eri menoon ja tarpeeseen, olipa lempilajinasi sitten pyöräily, lumilautailu tai muuten vain aktiivinen ulkoilu:

  • Amplifi suojat monessa muodossa – polvia, alavartaloa tai yläkehoa suojaamaan.
  • Parhaimmin palvelevat Amplifi polvisuojat, joiden ansiosta huimakaan meno rinteissä tai metsissä ei tunnu missään.
  • Kätevät Amplifi suojashortsit, jotka suojelevat alapäätä rohkeiden temppujen usein mukanaan tuomilta kolhuilta ja iskuilta tehokkaasti ja varmasti.
  • Rinta- ja selkäsuojat on luotu suojaamaan ylävartaloa extreme-lajien viedessä mukanaan haastaviin tilanteisiin.
  • Upeat Amplifi reput vievät jokaisen pyöräily- tai lumilautailukokemuksen kokonaan uusille tasoille monipuolisen toimivuuden ja tarkkaan harkittujen yksityiskohtien ansiosta.

Suojat ja muut pyöräilijän luottovarusteet mahtavassa valikoimassa

Kattava valikoima tunnettujen pyöräilyalan merkkien tuotteita yhdellä sivustolla – se on tietysti Bikester! Nettisivuiltamme löydät jokaisen pyöräilijän haluamat tarvikkeet ja varusteet, jotka vievät tulevat ajot korkeuksiin. Bikester uskoo myös turvalliseen suojaukseen ja huolehtii valikoimassaan siitä, että pyöräilijä saa samalla käynnillä aina parhaat suojaratkaisut muiden hankintojen ohella. Muun muassa Amplifi suojat ja reput vievät pyöräilykokemukset uusiin ulottuvuuksiin, mitä tulee turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Hyvän valikoiman lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen 30 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Meillä on myös helppo ja turvallinen ostotapahtuma sekä nopeat toimitukset. Löydä mahtavasta tarjonnastamme itsellesi tarpeelliset suojat sekä muut tarvikkeet pyöräilyysi!