Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Välikausiale - säästä jopa 60%
Alpinestars
Alpinestars on italialainen yritys, joka valmistaa vaatteita ja varusteita moottoripyöräilyyn, autoiluun ja muuhun aktiiviseen vapaa-aikaan, kuten maastopyöräilyyn. Yrityksen perusti Sante Mazzarolo vuonna 1963. Yritys on saanut nimensä kukan "Stella Alpina" mukaan, ja se kasvaa vuoristossa alueella, jossa yritys sai alkunsa.

Alpinestars

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki Alpinestars -pyöräilyvaatteet edullisesti netistä - Bikester.fi

Alpinestars aloitti toimintansa valmistamalla vaelluskenkiä ja monoja, mutta kohdisti pian kiinnostuksensa valmistamalla saappaita motocross -kilpailuihin, sekä sen jälkeen road racing -saappaita. Nautittuaan suurta menestystä useiden maailmanmestarien kanssa, laajensi yritys toimintaansa 90-luvulla alkaen valmistamaan erilaisia teknisiä suojavarusteita moottoripyöräilyyn aina käsineistä ja takeista kokonaisiin nahkapukuihin. Tänään Alpinestarsin johdossa on Mazzarolon poika, jolla on toimistot Los Angelesissa ja Tokiossa, kun alkuperäinen pääkonttori ja tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee yhä Pohjois-Italiassa
Alpinestars suojavarusteet

Alpinestars pyöräilytuotteet

Alpinestars suunnittelee ja valmistaa samalla tarkkuudella ja huolenpidolla tuotteita myös pyöräilijöille. Tuotteet voidaan jakaa eri ryhmiin, kuten :

Kuten jokaisessa vauhdikkaassa urheilulajissa, myös pyöräilyssä tarvitaan suojavarusteita, jotta vältytään loukkaantumisilta. Alpinestars on suunnitellut ja valmistanut mittavan valikoiman erilaisia suojia pyöräilijöille, kuten esimerkiksi pyöräilykypäriä, pyöräilykäsineitä, sääri- ja polvisuojia, jotka suojaavat polvia kolhuilta ja murtumisilta. Kokoelmasta löytyy muun muassa monipuolinen Bionic -sarjan polvisuoja, jossa on kevyt ja erittäin hyvin suojaava rakenne, jonka asymmetrinen muotoilu antaa hyvän istuvuuden ja riittävän suojauksen myös sivuilta. Lisäksi valikoimasta löytyy tyylikkäitä ajolaseja, housuja ja pitkähihaisia paitoja. Todella rajussa lajissa tarvitaan järeämpiä suojia lisäämään turvallisuutta, kuten niskasuoja, joista esimerkiksi BNS on suunniteltu toimimaan yhdessä kypärän kanssa vähentäen huomattavasti niskavamman riskiä, sekä solisluuvammoja. Kun kypärä on kiinni niskasuojassa törmäyksen sattuessa, niskaan kohdistuva paine pienenee ja näin voidaan ehkäistä murtumien ja vammojen syntymistä. Myös panssari- ja hartiasuojat tuovat lisäsuojaa ylävartaloon. Selkäsuoja, jossa on hyvin istuva suojaliivi suojaa myös ylävartaloa, ja suoja on myös osa Alpinestarsin GP-pukua. Tuotemerkillä on myös korkealaatuisia pyöräilyvaatteita urheilusuorituksen maksimoimiseen. Pyöräilyvaatteet poikkeavat tavallisista urheiluvaatteista siinä, että ne ovat usein erittäin joustavia ja seuraavat selkeästi kehoa kuin toinen iho. Alpinestars -malliston vaatteet ovat materiaaliltaan hengittäviä, kosteutta siirtäviä ja kevyitä. Valikoima koostuu miesten ja naisten lyhyt- sekä pitkähihaisista paidoista, housuista, pyöräilyshortseista, sekä päällystakeista. Alpinestars päällystakki on kosteutta hylkivä, kevyt, ja mukavuuden takaamiseksi takissa on myös aktiivinen ilmanvaihtojärjestelmä. Pyöräilyssä on pito erinomainen asia, ja tämä koskee myös otetta. Viileällä ilmalla kädet saattavat mennä kohmeisiksi ja näin pyöräilynautinto on menetetty. Kuumalla ilmalla saattavat hikiset kädet mennä pyöräillessä rakoille, joten vaihtoehtona on suojata kädet Alpinestars -pyöräilykäsineillä. Valikoiman käsineet ovat kevyitä, hengittäviä ja sormet ovat silikonia tarttumattomalla pinnalla. Kaksinkertainen Clarion kerros ja Kevlar vahvistus suojaavat kämmenosaa ja pehmustettu rystysosa suojaa rystysiä. Ranne on suojattu iskua vaimentavalla vaahdolla. Tutustu lisää Alpinestars käsineisiin Bikester.fi sivustolla. Alpinestars valmistaa myös asusteita, kuten tukisukkia ja iPhone -kuoria. Kaikki Alpinestars tuotteet ovat värivalikoimaltaan trendikkään värikkäitä, ja tuotemerkin nimi esiintyy tyylikkäästi jokaisessa tuotteessa. Katso lisää hulppeita pyöräilyvarusteita ja -tarvikkeita Bikester.fi sivustolta.

Alpinestars teknologia

Alpinestars on kehittänyt Tech Air Race -järjestelmän, joka on edistyksellinen, elektroninen turvatyynyjärjestelmä. Se hyödyntää kehittynyttä tiedonkeräysyksikköä ja dual charge inflation module -järjestelmää, jota käytetään parhaillaan MotoGP ja World Superbike mestaruussarjassa ja joka viimeiseksi edistää myös moottoripyöräilijän turvallisuutta kadulla. Toinen erittäin tärkeä innovaatio oli airbag-teknologia, joka oli kymmenen vuoden tutkimuksien tulosta, kehittelyä sekä suunnittelua. Sen takaa löytyi joukko asialle omistautuneita teknikoita, tutkijoita ja suunnittelijoita, jotka esittelivät Tech Air Race Suit -puvun yleisölle.

Lisää Alpinestars - historiaa

Alpinestars valmisti myös suosittuja maastopyöriä aina vuoteen 1996, ja keskittyi sen jälkeen suunnittelemaan ja valmistamaan korkealaatuisia pyöräilyvaatteita ja suojavarusteita aktiivipyöräilijöille. Tuotemerkki on ollut arvostettu sponsori useassa lajissa, ja tärkeimpiä kohteita edustavat Nascar- ja Formula 1 -tallit, kuten Force India, Red Bull Racing ja Lotus F1 Team. Sponsorointia on nähty myös GP2-, MotoGP-, Moto2- ja Mot3-sarjoissa.