Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

All-City

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • pinkki

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
All-City Thunderdome, vaaleanpunainen
All-City Thunderdome, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
All-City
Thunderdome, vaaleanpunainen
OVH 1 949,00 € 919,00 €
  • Versiot: 46cm (28")
- 52 %
All-City Super Professional Apex 1, vihreä
All-City Super Professional Apex 1, vihreä vihreä
All-City
Super Professional Apex 1, vihreä
OVH 1 999,00 € 1 129,00 €
  • Versiot: 46cm (28")
- 43 %

All-City toteuttaa polkijan suurimmat unelmat!


All-City on kasvava polkupyörä- ja pyöränosavalmistaja. Vuodesta 2008 pyöräilijöitä ilahduttanut yritys erottuu raikkaalla näkemyksellään. Tämä hurja pyöräilyjoukko tahtoo pyöräilyn olevan vauhdikasta ja iloista. Maailma tuntuu rakastavan All-Cityn ennakkoluulotonta näkemystä. Huippuluokan pyöräilytuotteet herättävät kasvavaa kiinnostusta. Yritys vastaa haasteeseen ja laajentaa jatkuvasti tuotekirjoa. All-Cityn tuotteet valavat uskoa siihen, että pyöräiljä on yhteiskunnan ketterä suunnannäyttäjä eikä mikään perässähiitäjä. Tuotteiden uskaliaat ja usein humoristiset nimet eivät kaipaa selityksä. Miltä sinun korvissasi kuulostaa esimerkiksi tuotenimi Macho-Man?
All-City -polkupyörät ja pyöränosat ovat laadukkaita. Yhteistä niille on:

  • Minimalistinen ja tyylikäs ulkoasu
  • Urheilulliset ajo-ominaisuudet
  • Maksimaalinen nopeus ja keveys
  • Hauskat tuotenimet
  • Tuotekehitys USA:ssa Minnesotan osavaltiossa

All-City pyörän osat kätevästi netistä!

Peto paljastaa luonteensa vasta ajossa

Yhdysvaltojen Minneapolisissa hallitaan huumori. All-City tuntuu keksivän nerokkaimmat tuotenimet pyörilleen, esimerkiksi Mr. Pink ja Spacehorse. Yrityksellä on varaa tällaiseen leikittelyyn, sillä kaiken takana on piiruntarkka design ja laatutyö. All-City -merkkiset pyörät, rungot, pyöränosat ja varusteet on tehty sopimaan käyttötarkoitukseensa kuin kypärä päähän. Yrityksen tuotekehitys näkyy runkogeometriassa ja viimeistelyssä. Putket on suojattu erinomaisesti ruostetta ja iskuja vastaan. Varustelun lähtökohta on, että jokainen tuote on kevyt, yksinkertainen ja helppo huoltaa. Juuri tällaisia ovat hyvät pyöräilytuotteet. Pyörien ulkonäkö on minimalistinen ja hauska. Suunnittelijat tekevät näennäisen niukkoja tuotteita, joiden sisällä asuu vauhtipeto. Näissä pyörissä sinulle ei myydä mitään turhaa, mutta kaikki se, mitä pyöräilijänä tarvitset. All-Cityn polkupyörät, esimerkiksi maantiepyörät, ratapyörät ja cyclocrossit ovat alansa haluttuja laatutuotteita. Kilpapyöräilyn ammattilaiset valitsevat niitä ajokeiksi. All-Cityn huippupyöriä nähdään nopeassa rata-ajossa velodromeilla. Yritys tukee monien kilpapyöräilijöiden uraa. Tuotteet kiinnostavat myös muita pyöräililjöitä. All-Cityn rungot ja pyöränosat tekevät polkupyöräsi varteenotettavaksi kulkuneuvoksi ja liikuntavälineeksi.

Pyörän osia täydellä antaumuksella

All-Cityn tyylikäs logo löytyy yhä useammasta pyörän osasta. Yrityksen tuoteryhmiä ovat muun muassa etuhaarukka, ketjuratas, vaihteistoratas, kampi, keskiö, ohjaustanko, satula, etunapa, takanapa, jarrukahva, pyörän tangon tuppi (grippi) ja pyöränpoljin. Polkimet on valmistettu kovaan käyttöön ja niissä on hyvä pito. Jokainen eturatas on kestävä ja kevyt. Samaa tinkimätöntä asennetta edustavat kammet, etunavat, pyöränsarvet, takanavat, ketjurattaat, rattaan suojat ja hammasrattaat. Kaikki varvaskoukut, varvashäkit, poljinremmit ja tangot on tehty kovimpaan käyttöön. Hyvät materiaalit ja tarkka työstö tekevät tuotteista kestäviä. Siksi esimerkiksi rungoilla on hyvä tuotetakuu. Tuotteet sopivat eri pyöräilylajeihin. Niitä suosivat myös BMX, MTB dirt- ja freeride -ajajat.

Varusteet antavat viimeisen silauksen

All-City -merkin alaisuudessa on myös kasvava valikoima pyöräilyvaatteita ja asusteita. Villasta, puuvillasta ja lycrasta tehdyt pyöräilyvaatteet tuntuvat ja näyttävät hyviltä päälläsi. Tuotteita ovat ajopaidat, ajohousut, t-paidat, lakit, reput ja trikoot. Myös tulevaisuudessa voit odottaa kiinnostavia tuoteuutuuksia. Yhtiön brändijohtaja Jeffrey G. Frane kertoo vuosijulkaisussa, että yhtiön työryhmä ja jälleenmyyjäverkosto laajenevat.

Bikesteriltä saat varmat välineet pyöräilyyn

Bikester.fi tarjoaa laajan valikoiman polkupyöriä, tarvikkeita ja pyöräilyvaatteita. Verkkokaupassamme teet ostokset aina kilpailukykyiseen hintaan! Kun ostat meiltä, sinulla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Bikesterin pyöräilyvaatteet toimitetaan sinulle nopeasti ja niillä on 24 kuukauden tuotetakuu. Tilaa tänään, niin lähetämme huomenna. Bikester on sinun polkupyöräkauppasi netissä!