Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Alexrims

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Alexrims Axle Kit Front QR 5x100mm
Alexrims Axle Kit Front QR 5x100mm
Alexrims
Axle Kit Front QR 5x100mm
OVH 14,95 € 7,95 €
Pikatoimitus
- 46 %
Alexrims Disc DH Rear Akselisarja Taka TA 12x157mm, musta
Alexrims Disc DH Rear Akselisarja Taka TA 12x157mm, musta musta
Alexrims
Disc DH Rear Akselisarja Taka TA 12x157mm, musta
OVH 16,95 € 9,95 €
Pikatoimitus
- 41 %
Alexrims Disc DH Rear Akselisarja Taka TA 12x150mm, musta
Alexrims Disc DH Rear Akselisarja Taka TA 12x150mm, musta musta
Alexrims
Disc DH Rear Akselisarja Taka TA 12x150mm, musta
OVH 16,95 € 8,95 €
Pikatoimitus
- 47 %

Renkaiden ja vanteiden maailmanluokan edelläkävijä Alexrims

Alexrims on brändi, joka valmistaa renkaat, vanteet ja niihin liittyvät osat vakaalla ammattitaidolla. Merkki on myös pyöräilyn ammattilaisten suosiossa, joten Alexrims-tuotteita valitessasi voit olla varma, että kyseessä on kannattava hankinta, mitä tulee renkaiden ja vanteiden toimivuuteen. Alexrims sai alkunsa vuonna 1992, jolloin yritys aloitti pienenä toimijana polkupyörien renkaiden vaativassa maailmassa. Suosio saavutettiin nopeasti, ja tänä päivänä tuotemerkin renkaat ja vanteet tunnetaan sekä viimeisimpien teknologioiden hyödyntämisestään, virtaviivaisesta muotoilustaan että laadukkaimmista materiaalivalinnoistaan.

Alexrims, viralliselta nimeltään Alex Global Technology, on yksi maailman johtavista rengasbrändeistä. Alexrimsin valmistamien renkaiden ja vanteiden keveys ja kestävyys takaavat huippuluokan suorituskyvyn ja pitkäkestoisen tyytyväisyyden. Jokainen brändin kehittämä tuote testataan yrityksen oman tiimin voimin, minkä lisäksi niitä käytetään maailmanluokan kilpailuissa ammattiurheilijoiden toimesta. Olitpa sitten vannoutunut BMX-fillaristi, maantiekiituri tai jotain siltä väliltä, Alexrims on luottomerkki, joka varustaa pyöräsi oikeaoppisesti selviytymään pyöräilyn mukanaan tuomista haasteista!

Laatuvanteet täynnä viimeisintä teknologiaa

Alexrimsin valmistamat renkaat, vanteet ja niiden osat sisältävät mitä edistyksellisintä tekniikkaa, minkä ansiosta ne palvelevat parhain päin pyöräilymaailman viimeisiä tuulahduksia seuraavaa vannoutunutta fillaristia. Tuotteiden kehittelyssä ja suunnittelussa seurataan alan uusimpia tuulia, jotta sinä pyöräilijänä pääset nauttimaan mitä monipuolisimmista eduista ja hyödyistä. Näissä tuotteissa hyödynnetyt, erilaiset premiumluokan teknologiat varmistavat, että pyöräily taittuu mitä joustavimmin myös haastavissa olosuhteissa. Yksi brändin hiilikuituvanteissaan käyttämistä, erittäin kilpailukykyisistä teknologioista on patentoitu Vertebrae Carbon -teknologia, joka saa koko renkaan rullaamaan tasaisemmin, keveydestä tinkimättä. 3D Drilling -teknologia puolestaan saa Alexrimsin suosituimmat vanneprofiilit sopimaan mitä laajimmassa kirjossa esiintyviin perinteisten pyörien napoihin kuin sähköpyörienkin napoihin. Näin ollen Alexrims on merkki, joka palvelee useimpia fillarin päällä viihtyviä.

Edellä mainittujen lisäksi Alexrimsillä on hihassaan lukuisia muitakin teknologioita, jotka palvelevat pyöräilyharrastusta parhain päin. Esimerkiksi Scandium Super Light eli SSL on useissa Alexrimsin tuotteissa esiintyvä materiaali, joka takaa markkinoiden kevyimmän ja vahvimman vanteen. Tämä myös Sukhoi Fighter -lentokoneissa hyödynnetty, vallankumouksellisen kevyt materiaali on omalta osaltaan vienyt sekä maantie- että maastopyöräilyn kokonaan uusiin ulottuvuuksiin.

Panostus korkeaan laatuun merkitsee tietysti tavallista parempaa kestävyyttä ja tämä pätee myös pyöräilyharrastukseen. Tilaa nyt pyörääsi Alexrimsin valmistamat laadukkaat rengassetit ja kiekkoparit Bikesterilta – täyden palvelun nettikaupasta. Kurkista ajankohtaiseen Alexrimsin valmistamien tuotteiden valikoimaamme ja valitse tarvitsemasi laadukkaat osat, joista pyöräsi tulee takuulla kiittämään!

Ilahduta itseäsi laadukkailla pyöräilyvarusteilla

Asettaudu mukavasti vaikkapa sohvalle ja tutustu kaikessa rauhassa kattavaan valikoimaamme, valitsemalla itsellesi tähän hetkeen tarpeelliset pyöräilyn täydentäjät osaavalta alan ammattilaiselta. Toimitamme tilauksesi pikimmiten sinua lähimpään noutopisteeseen 30 päivän avokaupalla, jonka aikana voit rauhassa päättää, pidätkö tilaamasi tuotteet. Jos klikkaat ostoskoriisi tuotteita yli 99 eurolla, hyödyt myös maksuttomasta toimituksesta. Tsekkaa samalla käynnillä myös jatkuvasti päivittyvä tarjous-osiomme, ja tilaa samalla käynnillä laatuosia ja varusteita vaikka varastoon tulevaa tarvetta varten – takuulla sopivin ja ilahduttavin hinnoin!