paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Airwings

1 Tuote
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Airwings jousitetut satulatolpat töyssyisille pyöräreiteille

Pyöräily maastossa on kiinnostavaa, vaihtelevaa ja haastavaa. Off road -ajossa on villiä hurmaa, ja normilenkkkiinkin saa vaihtelua ajelemalla välillä pienempiä teitä pitkin. Maisemat vaihtuvat ja pikkutiet ovat mukavia ajella. Ainoa ikävä puoli päällystettyjen teiden hylkäämisessä on maaston epätasaisuus. Luonnonmateriaalit renkaan alla koskaan eivät ole tasaisia, sekä pyöräsi että takamuksesi joutuu töyssyissä ja kuoppaisissa maastoissa koetukselle. Maasto- tai hybridipyörissä voi olla iskunvaimennus, joka helpottaa tilannetta. Jousitus voi olla joko pelkästään etuhaarukassa tai täysjousitetussa pyörässä sekä edessä että takana. Täysjousitettu maastopyörä on kallis hankinta, niinpä jotkut harrastajat tyytyvät muihin ratkaisuihin. Sopivalla satulalla, renkaiden ilmanpainetta alentamalla ja pehmustetuilla pyöräilyhousuilla voi myös saada lisävaimennusta. Kaupunkiajoon tarkoitetuissa pyörämalleissa on myös jousitettu satula. Hyvä hankinta maastoajoon on jousitettu satulatolppa, joka vaimentaa erityisesti satulan kautta tulevaa töyssähtelyä. Jousitettu satulatolppa on vakiovarusteena tietyissä maastopyörämalleissa, sen voi kuitenkin vaihtaa kätevästi miltei mihin tahansa moderniin pyörämalliin. Jousitettu tolppa on tarpeen, jos poljet enimmäkseen off-road -maastossa ja mäkisillä, epätasaisilla reiteillä. Jousituksen ansiosta:
  • Tärinä vähenee
  • Lihaksesi, erityisesti takapuolesi saa hieman lepoa maaston kuopista
  • Alamäessä tärinän väheneminen on turvallisuustekijä
  • Ajotuntuma on myös kaupungissa mukulakivikaduilla mukava

Saksalainen Airwings valmistaa jousitettuja satulatolppia sekä niiden tarvikkeita. Voit vaihtaa Airwings-tolpan nykyisen satulatolppasi tilalle, tarkistathan ensin tuotteiden yhteensopivuuden ja koon. Mieti myös, millaisilla teillä ajelet, tarvitsetko äärimmäisen suuren joustovaran vai riittäisikö hieman pienempi millimetrimäärä. Myös ajajan painolla voi olla merkitystä oikeanlaisen satulatolpan valintaan. Airwings-mallit löydät helposti Bikesterin verkkokaupasta.
Airwings satulatolpat nyt meillä - Bikester.fi!

Pehmeämpää pyöräilyä ajotuntuman kärsimättä

Airwings-satulatolpissa jousitus on tolpan sisällä, joten asentamisen jälkeen tolppa on valmis käyttöön. Eri Airwings-malleissa on joustoa 40-50 mm, tolppa joustaa maaston epätasaisuuden mukaan. Tärinä vähenee, alaselkäsi ja lihaksesi kiittävät. Vakaa ajoasento ja tärinättömyys tekee Airwings-tolpasta loistavan ratkaisun monenlaiseen maastoon. Alamäkiajossa kaikki jousitus on tarpeen, eikä jousitettu tolppa ole haitaksi mukulakivikaduillakaan. Totuttelu jousitettuun Airwings-satulatolppaan vie hetken aikaa, koska se tuntuu toisenlaiselta kuin jousittamaton ja ajotekniikkaa sekä pyörän säätöjä voi joutua tarkistamaan. Hetken tunnustelun ja oikeiden säätöjen avulla saat kaiken irti Airwings-satulatolpasta.

Kaikki pyöräilyyn - Bikester.fi

Älä etsi kauempaa pyöräuutuuksia vaan klikkaa itsesi Bikesterin verkkokaupan valtavien valikoimien äärelle ja viihdy. Lue pyörien ominaisuuksista ja malleista, näe uusimmat mallit ja pyörätyypit. Bikesterista saat samasta paikasta kaikki tarvitsemasi varaosat, tarvikkeet, työkalut ja pyöräilyyn liittyvät tuotteet. Airwings-satulatolpat ovat vain pisara Bikesterin pyörätarvikkeiden meressä. Verkkokaupassa voi iskeä pyöräkuume! Maksat tilauksesi yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankin välityksellä. Mikäli tarvitset jaksottaa maksun osiin, valitse osamaksu tai lasku. Tuotepaketti toimitetaan nopeasti, pääset nauttimaan uudesta pyörästä tai tuunaustarvikkeista pikemmin kuin uskotkaan. Bikester tarjoaa erikoisreilun sadan päivän palautusoikeuden, ja yli 99 euron pienpaketit tulevat ovellesi ilman toimitusmaksuja. Bikester.fi -sivusto kannattaa liittää kirjanmerkkeihin, tuotteiden lisäksi sivuilla on paljon tietoa pyörän hankinnasta. Muun muassa kätevä taulukko, jonka avulla voit laskea eripituisille sopivan pyöräkoon. Sivuilla on opastusvideoita, usein kysyttyjen kysymysten kokoelma ja luonnollisesti asiakaspalautemahdollisuus. Varo vain, ettet viihdy Bikesterin verkkokaupassa niin että pyörälenkki jää tekemättä.TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes