paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Airbone

12 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Airbone

Airbone – pyöräpumppujen asiantuntijat

Jo vuodesta 1967 saakka nuoren polkupyörämerkki Airbonen taustalla oleva taiwanilainen valmistaja on kehittänyt tarkkuusosia eri teollisuuden tarpeisiin. Asiantuntemusta on käytetty Airbonella erilaisten korkealaatuisten pyöräilypumppujen valmistukseen. Tarvitsitpa sitten jalustan tai minipumpun, näiden matkapumppujen korkea laatu ja tehokkuus eivät koskaan petä.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Laadukasta insinöörityötä Taiwanista - Airbone-pumput

Airbone-pyöräpumput Täydennä polkupyöräsettisi todella keveillä ja kompakteilla Airbone -polkupyörän pumpuilla, jotka ovat niin pieniä ja keveitä, että ne mahtuvat vaikka povitaskuusi - jalallisia ZT-903- ja ZT-908-malleja lukuun ottamatta. Nämä alumiinisen sylinterin omaavat minipumput soveltuvat useimmille venttiileille, kuten auto-venttiileille (AV), Dunlop-venttiileille (DV) ja Presta-venttiileille (SV) ja ne painavat parhaimmillaan alle 100 grammaa!

Käteviä, höyhenenkeveitä pumppuja joka lähtöön

Airbonen valikoimasta löytyy sekä jalkapumppuja, joilla saat kotioloissa kätevästi renkaasi täyteen sekä pyörään kiinnitettäviä minipumppuja, jotka kulkevat mukanasi minne tahansa poljetkin:
  • ZT-505 on minipumppu, jonka enimmäispaine 9 baria. Pituus 18,5cm.
  • ZT-507 on tyylikkään musta minipumppu (24,5 cm), niin ikään 9 barin enimmäispaineella.
  • ZT-508 on musta-hopea minipumppu, joka painaa 138 grammaa!
  • ZT-509 on kätevä alumiinisylinterinen pumppu, jota valikoimastamme löytyy punaisena, vihreänä ja sinisenä. Pumpun enimmäispaine on 7 baria, mutta se painaa vain 120g!
  • ZT-512 painaa vain 120 grammaa, mutta kestää 9 barin paineen.
  • ZT-702 on superkätevä minipumppu, jonka saa mukaansa joko runkoon kiinnitettynä tai taskussa, sillä se on vain 10 cm pitkä ja painaa vaivaiset 59 grammaa.
  • ZT-706 on vain 10 cm pitkä ja painaa 63 gr!
  • ZT-712 on saatavilla mustana, punaisena ja sinisenä ja se painaa vain hämmästyttävät 49 grammaa ja se on vain 10cm pitkä. Tämän minipumpun enimmäispaine on 7 baria.
  • ZT-801 on painemittarilla ja turvaventtiilillä varustettu autoventtiilille sopiva pumppu, jonka enimmäispaine on 20 bar.
  • Jalkapumppuvalikoimastamme on saatavana mallit ZT-903 (enimmäispaine 16 baria) ja ZT-908 (enimmäispaine 20 baria), joissa molemmissa on painemittarit integroituna ja niiden todella tyylikäs muotoilu kerää katseita.
Lisäksi valikoimastamme löytyy adaptereita kaikkiin venttiileihin sekä mm. hiilidioksidipanoksia, jotka sopivat myös sähköpyöriin.

Taiwanilaista huippumuotoilua meiltä nyt todella edullisesti

Nämä laadukkaasti valmistetut ja todella kätevästi muotoillut mini- ja jalkapumput ovat aivan pakollisia ostoksia. Ne kulkevat kätevästi mukanasi joko pyörän runkoon kiinnitettynä tai pikkurepussa tai taskussa. Hädän tullen apu on aina käden ulottuvilla, kun kaivat povitaskustasi tämän minipumpun. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen toimittamaamme tuotteeseen, voit palauttaa sen veloituksetta 100 päivän sisällä tilauksen toimituksesta.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes