paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

20% ekstra-alennusta kypäröistä - Suojaa pääsi | Koodi: ADVENTTI3

ABUS

377 Tuotetta
Abus suojaa pitkäkyntisiltä
ABUS

Abus suojaa pitkäkyntisiltä

Abus tuotemerkki syntyi Saksassa, Volmarsteinin kylässä vuonna 1924 isän ja pojan innosta luoda tukevia ja käytännöllisiä riippulukkoja. Kumpikaan ei osannut aavistaa, että tämä perheen talon kellarissa aloitettu yritys oli alku maailmanlaajuiselle organisaatiolle, joka on laajentanut toimintaansa usealle eri alueelle aina tietoturvaratkaisuista polkupyörätarvikkeisiin. Abus tuotemerkin takaa löytyy runsaasti väsymätöntä suunnittelua, innovatiivisuutta ja taitoa, mikä on tehnyt tuotemerkistä tunnetun kautta maailman.

Lajittele
 
Sivu 1 /
7

Hanki Abus lukot ja muut tarvikkeet Bikester.fi verkkomyymälästä

Abus on luultavasti tunnetuin juuri erinomaisista lukoistaan, jotka turvaavat esimerkiksi monen pyöräilijän polkupyörän. Abus - lukot ovat korkeatasoisia, ja niiden pitkän kehitystyön tuloksista pääsevät nauttimaan monet polkupyöränomistajat lukitessaan polkupyöriään. Lukot on valmistettu teräksestä ja polypropeenista olematta kuitenkaan liian raskaita ja vaikeasti käsiteltäviä, ja tästä voidaan kiittää innovatiivista tuotekehitystä, mistä Abus on erittäin tunnettu. Polkupyörät ovat erityisen alttiita varkauksille, joten lukolta vaaditaan paljon , jotta se kestää varkaiden anastamisyritykset . Myös omistajalla on useita vaatimuksia lukon suhteen, sillä lukon pitää olla kevyt, helppo kiinnittää ja irrottaa, kätevä kantaa mukana sekä tukeva ja kestävä. Lukon on myös hyvä ulottua esimerkiksi kiinnitettäväksi polkupyörästä johonkin kiinteään paikkaan, kuten pyörätelineeseen tai tolppaan.
Abus-lukot

Abus - korkean tason polkupyörän lukot

Polkupyöriä varastetaan päivittäin ja nykyään myös keskellä kirkasta päivää, sillä varkaiden temput ovat monipuolistuneet, ja kokenut polkupyörävaras hajottaakin heppoisen lukon alle viidessä sekunnissa. Tämän vuoksi kannattaa panostaa kunnolliseen polkupyöränlukkoon, sillä useimmiten kokeneet varkaat käyvät läpi pyörät ja niiden lukot arvioiden, että mikä lukko on helposti poistettavissa ja mitkä kannattaa unohtaa. Polkupyörän lukitustapa on tärkeä tekijä polkupyörää suojatessa pitkäkyntisiltä, sillä polkupyörä kannattaa aina kiinnittää lukosta myös esimerkiksi pyörätelineeseen. Abus mallisto sisältää laajan valikoiman korkealaatuisia polkupyörän lukkoja, jotka karkottavat nopeasti mahdolliset varkaat. Bikester.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman Abus lukkoja, joista jokainen löytää varmasti juuri omaan polkupyörään sopivan lukon. Valikoimasta löytyy muun muassa:
Lukkoja löytyy tietenkin myös eri värityksillä sopiakseen juuri sinun polkupyörääsi. Lapsille on varattu kauniita heleän värisiä lukkoja, joissa on hauskoja yksityiskohtia.

Bikester.fi tarjoaa valikoiman Abus polkupyörätarvikkeita

Abus on paljon muutakin kuin polkupyörän lukkojen valmistaja, sillä tuotemerkin valikoimasta löytyy myös korkealaatuisia polkupyörän varusteita useaan eri käyttötarkoitukseen .Kuten Abus lukot myös nämä varusteet ovat ensiluokkaisia tuotteita, jotka kestävät arjen kulutusta pitkään. Valikoimasta löytyy tyylikkäitä pyöräilykypäriä, jotka on mukautettu eri pyöräilytyyleihin aina tavallisesta kaupunkipyöräilystä kilpailukäyttöön, ja kypärät ovat tietenkin saatavilla useissa eri väreissä. Pyöräilykypärät ovat nykyään osa pyöräilijän asukokonaisuutta, ja näin kypärällä voidaan osoittaa eri tyylilajeja, mikä on luovaa ja vapauttavaa. Pyöräilykypäräkin voi olla sekä tyylikäs että trendikäs. Bikester.fi tarjoaa valikoimassaan Abus pyöräilykypäriä sekä aikuisille että perheen pienimmille, jotta koko perhe pääsisi nauttimaan turvallisesta pyöräilyretkestä. Abus valmistaa myös käytännöllisiä ja trendikkäitä polkupyörälaukkuja, jotka voidaan asentaa joko taakse tarakalle ,polkupyörän satulaan tai tankoon. Pyöränlaukut ovat tärkeitä lisävarusteita esimerkiksi retkellä tai pitempää matkaa pyöräillessä. Laukuissa voi säilyttää tärkeitä tarvikkeita, jos matkalla joutuu korjailemaan pyörää, tai vaikkapa pysähtymään lounaalle. Abus – laukut ovat vedenkestäviä , tilavia ja erittäin käytännöllisiä, ja niitä löytyy useita eri malleja. Laukkuja on saatavilla myös reppumallisina, joten niitä voidaan kantaa kätevästi mukana selässä esimerkiksi patikointiretkellä.

Jotta sade ei pääse yllättämään ikävästi pyöräillessä, on Abus suunnitellut upeita sadetakkeja, jotka sopivat erinomaisesti pyöräilyyn, sekä myös muuhun vapaa-aikaan. Takit ovat vedenpitäviä ja tuulelta suojaavia sisältäen tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten käteviä huppuja, heijastimia ja useita taskuja. Takit on myös suunniteltu siten, että ne suojaavat selän alaosaa pyöräillessä.

Turvaa polkupyöräsi

Parhaan suojan saat polkupyörällesi tutustumalla Bikester.fi verkkomyymälän Abus -lukkotarjontaan ja valitsemalla sopivan lukon pyörääsi. Muista, että ollessasi kodin ulkopuolella kannattaa polkupyörä kiinnittää kahdella lukolla, toinen takarenkaaseen ja telineeseen, ja toinen eturenkaaseen ja runkoon. Näin vaikeutat mahdollisimman paljon rosvojen työtä. Sinun kannattaa myös kirjoittaa polkupyöräsi tiedot muistiin, jos varkaat pääsevät kuitenkin yllättämään, sillä tarvitset näitä tietoja korvauksen hakemiseen.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.