paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!
Valitettavasti valitsemasi tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty. Annathan sähköpostisoitteesi, mikäli haluat kuulla heti, kun tuote on jälleen saatavilla.
Ortler

Ortler Fast Rocket 20", red

ID: 975437
399,95 €
389,95 €
Ei sis. toimituskuluja
Tuotetta ei varastossa
Haluaisin saada ilmoituksen sähköpostitse, kun tuote on jälleen saatavilla.

Lisää toivelistaan
  • 30 päivän avoin kauppa Ilmaiset palautukset
  • ILMAINEN TOIMITUS pienemmile osille YLI 99 €6
  • 40 000 tuotetta 600 merkkiä
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

The Ortler Fast Rocket combines the traditional design of iconic folding bikes with today's reliable technology - and all this at an unbeatable price!

With this compact red speedster, all traffic lights in the big city become green. Ride to the station, put the bike on the train and then continue with the bike to your destination afterwards. Thanks to the clever folding mechanism on the deep access frame and stem, the Fast Rocket can be quickly folded together - and unfolded again. A back pedal brake on the rear wheel and a V-brake on the front wheel quickly bring the speedster to a standstill. No shifting required to get up to speed quickly.

The Fast Rocket with its stylish design has what it takes to become the new cult folding bike.

Erityispiirteet

10 vuoden takuu

Runko

10 vuoden runkotakuu

Bikester takaa seuraaville merkeille 10 vuoden takuun ostopäivästä lähtien; VOTEC, Serious, Vermont, Fixie Inc. ja Ortler (poislukien VRC-mallit, joissa on 6 vuoden takuu rungolle ja etuhaarukalle). Tähän takuuseen kuuluvat mallit vuodesta 2013 lähtien. Takuuseen kuuluu mahdollinen tarvittava korjaus tai vioittuneen rungon korvaaminen uudemman vuosimallin rungolla. Ylimääräiset kustannukset, kuten asennus tai rahti eivät sisälly takuuseen. Takuu ei kata huolimattoman käytön aiheuttamia vaurioita, kuten hypyistä, liian painavasta lastista tai muusta heitteille jätöstä koituneita vaurioita. Mikäli runkoon on asennettu ylimääräisiä komponetteja, takuu raukeaa. Runkotakuun lisäksi kaikissa pyörissä on 2 vuoden takuu. Takuu ei koske tavallisessa käytössä kuluvia osia.

Ominaisuudet
Käyttötarkoitus
City & Trekking  
Vaihteiden kokonaismäärä
1  
Paino (noin)
16  kg
Toimituksen sisältö
Sisältää: LED, Soittokello
Sis. polkimet: kyllä
Runko
Rakenne: taitettava runko
Materiaalityyppi: Teräs
Muita huomioita: syvä runkogeometria, runkokoko 35 cm
Etuhaarukka
Rakenne: Jäykkä etuhaarukka  
Vaihteisto
Vaihteiston tyyppi: Sinkula
Vaihteiden lukumäärä: 1
Merkki: Shimano
Kampisarja
Malli: KRG teräs, hopea, 170 mm
Eturatas 1: 38 hampaat
Ketjut
Malli: KMC HV-410  
Etujarrut
Jarrusysteemi: V-jarrut  
Takajarrut
Jarrusysteemi: Jalkajarru  
Jarrukahva
Malli: alumiini-muovi-V-jarrukahva  
Ohjaustanko
Malli: taitettava ohjaustanko
Materiaali: Hi-Ten light steel
Ohjainkannatin
Rakenne: taitettava  
Kädensijat
kiinteät kahvat, Creme  
Satula
City Unisex Creme  
Satulatolppa
Rakenne: kynttilä
Halkaisija: 27.2 mm
Materiaali: (Hi-Ten light teräs
Etunapa
Malli: teräs, sinkitty  
Takanapa
Malli: jalkajarrunapa  
Rengaskoko
20  
Vanteet
Materiaali: Alumiini
Rakenne: box
Koko (tuumaa): 20 tuuma
Pinnat
sinkitty  
Eturengas
Koko (tuumaa): 20
Renkaanleveys: 47 mm
Malli: Kenda
Takarengas
Koko (tuumaa): 20
Renkaanleveys: 47 mm
Malli: Kenda
Polkimet
taitettavat polkimet  
Seisontatuki
Rakenne: keskiseisontatuki  
Dynamo
Rakenne: sivumalli  
Etuvalo
Rakenne: LED
Malli: AXA 15 Lux
Takavalo
Malli: AXA
Lisäominaisuudet: parkkivalo
Muuta
tavaratelineessä tukirimat, metalliset lokasuojat  
Tyyppi
Geen e-bike  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2019
Tuotenro
975437
Arvostelu
4.3
7 arvostelu(a)
5 tähteä
4
4 tähteä
2
3 tähteä
0
2 tähteä
1
1 tähti
0
28.05.2020
Matze
Hyvä
Gut
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Piti lokasuojassa muutamia pieniä kolhuja saapuessaan, mutta ei mitään villiä. Muutoin jarrut ja kevyt, materiaali tuntuu hyvältä ja se toimii tarkoituksellaan odotetusti.

Hatte bei der Ankunft ein paar kleine Dellen am Schutzblech, allerdings nichts Wildes. Ansonsten, Bremsen und Licht top, Material fühlt sich super an und es erfüllt seinen Zweck genau so wie erwartet.

17.05.2020
Rob
Hyvä ulkonäkö, mutta keskimääräinen mukavuus
Good looks but average comfort
Automaattisesti käännetty englannista Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Hyvän näköinen taittuva pyörä Nautin kaupungin läpi ajamisesta ja ajamisesta, mutta en ole ihanteellinen yli 8 mailin matkalle ja etenkin ylämäkeen.

Good looking folding bike I enjoy taking and riding through the city but not ideal for long distance more than 8 miles ride and especially uphill.

24.04.2020
Larissa
Okei, mutta ei uskomatonta
Okay but not amazing
Automaattisesti käännetty englannista Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Tämä pyörä on mukava, mutta ei uskomaton. Rakastan sitä, miltä se näyttää, mutta se on erittäin niukkaa, ja se tekee niukkaa ääniä kuin vanha pyörä tekisi ... Mikä ei ole mitä odotin aivan uudelta pyörältä. Se on myös todella raskaita, en tiedä miksi tällainen pieni pyörä painaa yhtä paljon kuin iso pyörä, mutta tekee niin ... Pyörää ei myöskään ole tarkoitettu kuljetettavaksi taitettuna, eikä siinä ole salpoja, joilla sitä pitää aseta taitettu, taitettu teos vain tallennusta varten. Se on pettymys, mutta ei kauhistuttavaa, koska ostin sen viikonloppukäyttöön, mutta en suosittelisi sitä lähiliikenteen matkustajille. Tätä pyörää ei ole suunniteltu käytännölliseen kuljetukseen taitettuna, se on hankala raskas heikoin epäkäytännöllinen asia taitettuna. Käsikirja on myös vain turha, koska se puhuu pyöristä yleisesti, mielestäni se on sama käyttöohje kaikille pyörämalleille, ei nimenomaan tälle taitettavalle pyörälle. Satula on AWFUL, vain AWFUL, se on kova kuin kallio, se on kapea ja todella epämiellyttävä. Lisäksi se on mielestäni tärkein syy miksi pyörä on niin piikikäs. Ajattele, että jos todella ajat tällä pyörällä, sinun on ostettava uusi satula, joka Iso-Britanniassa maksaa sinulle noin 30 quidia Amazonissa, joten lisää tämä yhtälöön ostaessasi ... Kahvojen pituus on todella pieni, mikä tekee pyörävaunusta vaikean ja epävakaan ajaessasi sitä. En usko, että se on vain tämän pyörän vika, mutta kaikkein taitettavimmissa pyörissä ohjaustanko on aivan liian lyhyt vakaaksi ratsastus. Se vie jonkin aikaa tottua, mutta se on rento käyttöä varten ... Lisäksi tämä myymälä on suunnattu Ison-Britannian alueelle, mutta polkupyörät tulevat Saksasta. Pandemian takia saapuminen meni FOREVERille huomattavasti enemmän kuin ennustettiin. Myös joukkue kesti kauan voidakseen vastata kysymyksiini, yritin soittaa, lähettää sähköpostia, kaikkea, ja he saivat minut takaisin vasta sitten, kun olin jo todella stressaantunut ja ajattelin olevani huolestunut. Joukkue oli kuitenkin sydämellinen, ja ymmärrän, että se on mahtava aika kaikille, mutta kyllä, olin erittäin pettynyt, kokemukseni oli todella huono. Pidän pyörästä ja pidän sitä, koska se tekee mitä haluan sen tekevän, näyttää siltä, että se on kestävä tuote, vaikka ei kovinkaan käytännöllinen. Halusin söpän taitettavan pyörän, jonka voisin varastoida studiohuoneistooni ja se tekee työn. Onko se brompton, helvetti ei, ei miljoonassa vuodessa, mutta hei, se ei maksa yhtä paljon kuin brompton, joten sen hieno. Kaiken kaikkiaan kertoisin valmistajalle, että heidän pitäisi parantaa satulan laatua, jos jotain, tämä satula ei ole hyväksyttävä, anteeksi. Jos se olisi tehty tiilistä, sillä olisi täsmälleen sama vaikutus. Lisäksi kuinka paljon salpojen tekeminen pyörän pitämiseksi turvallisena taitettuna maksaa? En usko, että olisi niin outoa kuvitella, että ihmiset haluaisivat tehdä sen taitetulla pyörällä.

This bike is nice, but not amazing. I love the way it looks, but its very squeaky, it makes squeaky noises as an old bike would... Which is not what I was expecting from a brand new bike. Its also REALLY heavy, I dont know why a small bike like this would weight as much as a large bike, but it does... Also the bike is not made to be transported while its folded, there are no latches to hold it in place folded, folded works for still storage only. It's disappointing but not awful since I bought it for weekend use, but I would not recommend it for commuters at all, this bike is not designed for practical transportation folded, its a clunky heavy wobbly unpractical thing when folded. The manual is just useless too, since it talks about bikes in a general way, i think it's the same manual to all bike models, not specific to this foldable bike. The saddle is AWFUL, just AWFUL, its hard as a rock, its narrow and really uncomfortable. Also i think its the main reason why the bike is so squeaky. Consider that if you are actually riding this bike, you will need to buy a new saddle, which in the UK will cost you around 30 quid on amazon, so add that to the equation when purchasing... The length of the handles is really small, which makes the bike supper wobbly and unstable when you are riding it, i dont think that is just the fault of this particular bike, but most foldable bikes, the handle bar is way too short for steady riding. It takes some time getting used to it, but its ok for casual use... On top of that, this store is aimed at the UK but the bikes come from Germany, it took FOREVER to arrive due to the pandemic, way more than the forecasted time. Also the team took a long time to be able to reply to my questions, I tried calling, emailing, everything, and they only got back to me when I was already really stressed out and thinking I was conned. The team was cordial though, and I understand its a sucky time for everyone, but yeah i was super disappointed, my experience was really bad overall. I like the bike and I am keeping it because it does what I want it to do, it seems like its a durable product even if not very practical overall. I wanted a cute foldable bike that I could store in my studio apartment and it does the job. Is it a brompton, hell no, not in a million years, but hey, it doesnt cost as much as a brompton so its fine. Overall i would tell the manufacturer that they should improve the quality of the saddle if anything, this saddle is not acceptable, sorry. If it was made of brick it would have the exact same effect. Also how much does it cost to make latches to keep the bike secure while folded? I dont think it would be such an odd thing to imagine that people would want to do that on a foldable bike.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes