paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

3T 0 Tuotetta

Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Osta 3T -tarvikkeet ja -urheiluvaatteet Bikester.fi verkkomyymälästä

3T on yhtä kuin kilpailemista, suunnittelua ja 50 vuotta perintöä. 3T oli alkujaan nimeltään Tecnologia del Tubo Torinese tuotemerkin perustajan Mario Dedioniggi kotikaupungin Torinon mukaan. 3T perustettiin vuonna 1961 ja lahjakas insinööri Mario Dedioniggi, joka oli kätevä käsittelemään ja taivuttamaan teräsputkia, pääsi nuorena Ambrosion hoiviin ja siellä hän oppi muotoilemaan tankoja ja runkoja kilpapyöräilijöille. 50-luvulla pyörillä kilpaileminen elpyi ja kysyntä huippuluokan varusteisiin kasvoi. Kunnianhimoinen Dedioniggi tarttui tilaisuuteen ja kymmenen vuoden kuluttua hän jätti Ambrosion ja perusti oman liikkeen. Uusi yritys sijaitsi kolmen huoneen varastossa Torinossa ja hänellä oli yksi työntekijä, sekä manuaalinen putkentaivutuskone. Samalla nimi muuttui mahtipontisesta vaatimattoman kokoiseen 3T -nimeen. Dedioniggi teki tärkeän päätöksen ja vaihtoi materiaalin alumiiniseokseen, sillä hän huomasi, että tärkeät osat kuten tangot ja rungot voitaisiin valmistaa paljon kevyemmiksi alumiiniseoksella menettämättä kuitenkaan niiden vahvuutta. Dedioniggi kokeili eri seoksia ja houkutteli eliittipyöräilijöitä kokeilemaan luomuksiaan. Tämä oli alku pienelle yritykselle, joka oli aikansa Dedioniggin helmi, kunnes hän myi yrityksensä. Tänään 3T on edelleen johtava, maailmanlaajuinen ja palkittu tuotemerkki.
3T Ohjainkannatin

3T tuotevalikoima

3T on monipuolinen tuotemerkki, sillä 3T suunnittelee ja valmistaa polkupyörän osia, urheiluvaatteita ja asusteita. Tutustu Bikester.fi sivuston 3T tuotevalikoimaan ja valitse omasi näistä korkealuokkaisista tuotteista, jotka auttavat sinua maksimoimaan urheilusuorituksesi missä sitten pyöräiletkin. 3T on tunnettu osaamisestaan, teknologiasta ja innovatiivisesta suunnittelustaan kehittäessään uusia pyöräilijöiden suoritusta helpottavia ratkaisuja. 3T on valmistanut hulppean määrän erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi: 3T suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia polkupyörän etuhaarukoita, kuten esimerkiksi Funda Team, joka hiilikuituisena on kevyt, mutta myös vahva tarjoten keveyttä etupäähän, jota on tästä syystä täydellinen käsitellä. Koska etuhaarukka on polkupyörässä yksi tärkeimmistä ajettavuuteen vaikuttavista tekijöistä, sen on oltava oikeanlainen. Etuhaarukka voi olla joustava tai jäykkä riippuen mallista. Joustava saattaa lisätä hieman painoa polkupyörään. Funda Team on teknisesti erittäin kehittynyt versio, sillä se tasoittaa ilmavirtaa ja vähentää tuulenvastusta vauhdissa. Tutustu myös muihin etuhaarukoihin Bikester.fi sivustolla. Ohjaus on myös eräs tärkeä tekijä polkupyörässä rungon ja etuhaarukan lisäksi. Ohjaustankoja on valtava valikoima erilaisia, ja tangon muoto riippuu paljon siitä, mihin tarkoitukseen polkupyörää aikoo käyttää. 3T on jakanut ohjaustangot eri ryhmiin, kuten esimerkiksi aero bars, joka on aerodynamiikaltaan mahtava ohjaustanko. Valikoimasta löytyvät myös cross bars, road bars ja track bars, jotka on tarkoitettu lähinnä rata-ajoon. Ohjaustangot ovat kevyttä hiilikuitua, mikä tekee tangoista keveyden lisäksi myös vahvoja.

3T valmistaa myös korkealaatuisia urheiluvaatteita, jotta pyöräily olisi mahdollisimman mukavaa, sekä sunnuntaipyöräilyssä että kilpailuissa. Valikoimaan kuuluu muun muassa takkeja, paitoja, pyöräilyshortseja, pyöräilyhousuja ja sukkia. 3T pyöräilytakit ovat tyylikkäitä ja erinomaista materiaalia useilla trendikkäillä yksityiskohdilla. Valikoimasta löytyy myös sadetakkeja, jotka ovat puoliksi läpinäkyviä. Täyspitkä vetoketju ja resorit hihansuussa estävät veden ja kylmän tunkeutumisen iholle. Pyöräilyhousut ovat erinomaiset joka säällä, ja 3T on varautunut myös talvipyöräilyyn valmistamalla talvipyöräilyhousut. Materiaali samaa kevyttä ja puntit ovat Thermoflex -tekstiiliä. Nilkoissa on heijastavat vetoketjut, jolloin takaa tulevat näkevät pyöräilijän. Shortsit ovat lämpimien ilmojen housut ja Affinity Lycra® -materiaali tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja palautumisen. KISS3 istuinosa tekee olon mukavaksi pitkänkin ajon ajaksi. T-paidat ovat mukavia ja joustavia, ja ne myötäilevät kehoa kuin toinen iho. Pikkutarvikkeet ovat tärkeä osa pyöräilykokonaisuutta, sillä matkalla janon iskiessä on hyvä olla juomapullo mukana. Juomapullolle on oltava pidike, joka kiinnitetään polkupyörään ja näitä löytyy myös 3T:n laajasta valikoimasta. Ohjaustankoon löytyy tyylikkäitä kädensijoja, joista voi valita suosikkinsa, sekä jarrukahvoja, tankoteippejä, työkaluja ja paljon muuta kiinnostavaa.

3T teknologia

3T uskoo kolmeen asiaan; selkeyteen, keskittämiseen ja uuteen ajattelutapaan. 3T teki tuotemerkkinsä tunnetuksi olemalla uusien kevyiden materiaalien käytön edelläkävijä. Tämä perinne jatkuu yhä, vaikka kärkinimi on vaihtunut, mikä myös kertoo perustajan pirteistä innovaatioista ja täysin uudesta tavasta suunnitella polkupyörä. Yritys jatkaa keskittymistään parhaisiin teknisiin käytäntöihin ja uuteen ajattelutapaan, joka uskaltaa astua yhden askelen pidemmälle kuin muut. Aerodynamiikka on tämän tuotemerkin kiinnostuksen kohde, sillä aerodynamiikka on tärkeää. Mitä nopeampi olet sitä enemmän pitovoima painaa sinua alaspäin eli aerodynamiikka on suuri etu. 3T sekoittaa luovaa suunnittelua ja järjestelmällistä tuulitunneli kehittämistä luodessaan uusia tuotteita.

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.