BMX-navat

(1 Tuote)

  Rakenne

Valittu:
  •  

  Värit

Valittu:
  •  

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

BMX-napa motocross- ja temppupyöriin!


Haluaisitko asua aivan radan läheisyydessä ja koskettaa maan pintaa vain kovassa vauhdissa? Jos sinua vielä lisäksi viehättävät mitä omituisimmat temput pyörän päällä, oireet ovat täysin varmat: Olet selvästi sairastunut BMX-kuumeeseen. Se ei ole vaarallinen tauti, mutta aiheuttaa hillitöntä hauskanpitoa ja jännitystä elämään. On ymmärrettävää, että pyöräilijän ajatukset kiertävät usein myös kehää, jonka nimi on BMX-kiekko. Sen keskellä on BMX-napa, jonka kestävyys ja toimivuus ovat kiekon tärkeimpiä ominaisuuksia. Jos puheessasi vilisevät koko ajan tietyt sanat, kuten vanteet, tanko ja runko, olet varmasti kiinnostunut pitämään hyvää huolta pyörästäsi. Valitse sivustoltamme pyörääsi asiantuntijan valmistama BMX-napa:
  • BMX-napa eteen
  • BMX-napa taakse
  • Alumiinista valmistettu BMX-napa
  • BMX-napa vannejarruihin
Polkupyörä BMX-napa edullisesti netistä

Rakenna vaikka koko pyörä Bikesterin osista!

Ei ole ihme, että harrastajamäärät lisääntyvät, sillä BMX-pyörällä saa elämään kiinnostavaa sisältöä ja monia uusia ystäviä. Sen parissa kehittyy taidokkaaksi temppuilijaksi tai kilpa-ajajaksi, mutta oman pyörän oman tunteminen ja huoltaminen on eräs sen mielenkiintoisimmista osa-alueista.
BMX-napoja ja muita pyörän osia valmistaa esimerkiksi puolalainen NS Bikes. Sen tuotteissa on kiinnitetty huomiota osien keveyteen ja kestävyyteen erityisen rankassa käytössä. Heidän erityisalaansa ovat myös kokonaiset pyörät, sekä rungot ja haarukat.

Bikester tarjoaa vaihtoehtoja pyöräilyyn!

Korjaa tai rakenna itselle tai lapsellesi, löydät huippulaatuiset osat netistä. Kun tilaat meiltä, saat tuotteet nopeasti käyttöösi. Annamme sinulle 100 päivää aikaa palauttaa tilaamasi tuotteet ilmaiseksi!

Bikester - pyöräkauppasi netissä!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-15
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu