Haglöfs Pipot

(0 Tuote)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu0/
LAJITTELE
Sivu0/

Haglöfs pipo suojaa tuiskulta


Pipo on yksi ulkoilijan tärkeimmistä varusteista. Rapsakassa syys- tai talvi-ilmassa pipo suojaa päätä ja korvia tuulelta ja kylmältä. Usein kuulee sanottavan, että pää pitää suojata pipolla, koska pään kautta haihtuu enemmän lämpöä kuin muualta kehosta ja siksi kylmyys valtaa kehon nopeammin. Todellisuudessa ihmisestä haihtuu lämpöä tasaisesti joka puolelta kehoa. Kylmällä säällä pipoton pää on kuitenkin melkein ainut suojaamaton osa ihmisen kehossa, ja siksi lämpöhukka tuntuu suurimmalta pään alueella. Pipo on hyvä vetää päähän aina, kun lämpötila laskee nollan tuntumaan.
Pipon hankinnassa kannattaa käytännöllisyyden ja ulkonäön lisäksi panostaa hyvään materiaaliin ja kestävyyteen. Hyvä pipo kestää käyttöä monta talvea. Ruotsalainen ulkoiluvaatemerkki Haglöfs on erikoistunut pohjoisiin olosuhteisiin. Haglöfs pipot ovat laadukkaita ulkoiluvarusteita. Haglöfs pipot tekevät ulkoilusta ja urheilusta miellyttävän kokemuksen.

Oikea pipo oikeaan käyttötarkoitukseen

Vuonna 1914 perustetulla Haglöfsillä on sadan vuoden kokemus ulkoiluvaatteiden valmistamisesta. Pohjoismaiden luotettavimpiin merkkeihin lukeutuvan Haglöfsin valikomista löydät pipon, olet sitten ulkoilmasta nauttiva kuntoilija tai haastavammissa olosuhteissa viihtyvä urheilija. Monikäyttöiset Haglöfs pipot sopivat:
  • Ulkoiluun
  • Juoksuun
  • Hiihtoon
  • Lasketteluun
  • Lautailuun
  • Vaeltamiseen
  • Kiipeilyyn


Haglöfs pipo Bikesterilta!

Pohjoismaisella tietotaidolla valmistetut Haglöfs pipot suunnitellaan käyttömukavuus edellä. Haglöfs pipot valmistetaan aina ulkoilijan ehtojen mukaisesti. Pehmeät ja miellyttävät kankaat eivät hankaa tai aiheuta ihottumia, vaikka ulkoillessa tulisi hiki. Kosteus siirtyy iholta ja haihtuu ilmaan, eikä pipo aiheuta epämiellyttävää tunnetta rankankaan treenin päätteeksi. Pipon sisäpuolella on miellyttävän tuntuinen vuori, ja pipot on ommeltu niin, etteivät saumat häiritse urheilusuoritusta.
Paljon ulkoilevalle on usein myös tärkeää, että varusteet ja tarvikkeet ovat kestäviä. Haglöfsin ulkoiluvaatteet kestävät kovaakin kulutusta ja pesua. Haglöfs Wind II pipo sopii esimerkiksi hiihto- tai juoksulenkille, ja sen voipestä jokaisen käyttökerran jälkeen muun pyykin seassa pesukoneessa 40 asteessa. Paksummat Haglöfs Skraja Haglöfs Rando pipot sopivat puolestaan kylmemmän sään urheiluun, kuten lasketteluun, lautailuun tai vaellukselle. Villasta ja akryylista valmistetut pipot suositellaan pestäväksi käsin. Oikein hoidettuna Haglöfsin pipot ovat monivuotisia.

Ostokset turvallisesti Bikesterista!

Biksterin verkkokaupasta löydät myös Haglöfsin pyöräilyvaatevalikoiman. Mallistoon kuuluu pyöräilyshortseja ja -paitoja. Bikesterilla ostosten teko on turvallista. Meiltä ostat aina edulliseen hintaan 100 päivän palautusoikeudella ja ilmaisella palautuksella!TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme kaikissa kysymyksissäsi. Avoinna ma-pe
klo 11-15
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu