Nalini Pyöräilyvaatteet

(0 Tuote)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu0/
LAJITTELE
Sivu0/

Nalini pyöräilyvaatteet kruunaavat pyörälenkin


Todellinen pyöräilyn harrastaja tarvitsee huippupyörän lisäksi huippuvarusteet. Ilman oikein muotoiltuja ja ergonomisia pyöräilyvaatteita osa pyöräilykokemuksesta jää saavuttamatta. Vaatteet eivät myöskään saa häiritä urheilusuoritusta ja siksi niissä kannattaa panostaa laatuun. Nalini pyöräilyvaatteet ovat alansa parhaimmistoa. Kotimaassaan Italiassa Nalini on synonyymi pyöräilyvaatteille. Nalinin luovat, urheilulliset ja trendikkäät pyöräilyvaatteet täyttävät vaativimmatkin toiminnallisuusvaatimukset. Ei ihme, että Nalini on myös Italian maajoukkueen valinta.

Maailman laadukkaimmat säämiskät

Nalinilla on 40 vuoden kokemus pyöräilyvaatteiden valmistuksesta. Veljekset Vincenzo ja Claudio Mantovan esittelivät 1970-luvulla yrityksensä MOA Sportsin nimissä ”Nalini pehmusteen”, vallankumouksellisen säämiskän, joka paransi kilpashortsien istuvuutta ja mukavuutta dramaattisesti. Sittemmin Nalini pyöräilyvaatteet ovat laajentuneet kokonaiseksi mallistoksi, jossa on vaihtoehtoja miehille, naisille ja lapsille. Bikesterin verkkokaupasta voit koota itsellesi sopivan asukokonaisuuden Nalini pyöräilyvaatteista:


Nalini pyöräilyvaatteet Bikesterilta!

Pyöräilyhousut ovat pyöräilijän tärkein vaatekappale. Niiden tarkoitus on myötäillä ja tukea kehoa liikuntasuorituksen aikana. Lyhyemmät pyöräilyshortsit, kuten NaliniSirio 1 -malli, sopii lämpimän sään pyöräilyyn. Pidemmät, olkamelliset ajohousut kannattaa valita, kun haluaa pitää selän piilossa. Nalini Grendel 1 BIB Pantsit ovat pitkät pyöräilyhousut, jotka sopivat vauhdikkaaseen pyöräilyyn. Grendel 1 ajohousut ovat puolestaan omiaan kilpapyöräilyyn.
Nalini pyöräilyvaatteiden erikoisuus on vuosikymmenien kehitystyön tuloksena syntynyt chamoise eli säämiskä. Nalini säämiskä on suunniteltu kaikkein vaativimmille pyöräilijöille. Nalini pyöräilyvaatteiden säämiskässä on alhainen paksuus, oikea tiheys, minimaalinen pituus ja paras ergonomia. Säämiskä tarjoaa erinomaisen suojan, joka on huomaamaton ajon aikana. Hengittävät materiaalit ovat avosoluvaahtoa. Ne pitävät kehon kuivana rankassakin treenissä ja tarjoavat parhaimman iskunvaimennuksen ja ilmanvaihdon.
Nalini pyöräilypaidat ovat toiminnallisia pyöräilypaitoja, jotka siirtävät tehokkaasti kosteutta. Lyhtyhihaisessa miesten Cyperus-paidassa on upeat leikkaukset. Se on hyvä valinta peruspyöräilypaidaksi. NaliniJuncus on teknisempi malli, joka on valmistettu kehon liikkeitä seuraavasta materiaalista. Nalini Pimento -pyöräilypaidan takaosa on puolestaan pidempi, ja se suojaa selkää.
Tuulisella ja kylmemmällä säällä kannattaa pyörälenkin ajaksi vetäistä päälle pyöräilyyn tarkoitettu tuulitakki. Nalinin pyöräilytakit, kuten NaliniGuarana -tuulitakki, pitävät tuulta ja suojaavat selkää. Lisäksi ne sisältävät UV-suojan, joten takin avulla voit suojautua myös auringolta. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös viileämmälle ilmalle ja sadekelille. NalininAlcor-lämpötakki suojaa kylmältä ja siirtää kosteuden tehokkaasti pois iholta, jolloin pysyt lämpimänä koko pyörälenkin ajan. Nalinin sadetakkivalikoiman vaatteet ovat vedenpitäviä ja elastisia, joten pyöräily tuntuu sateellakin mukavalta.

Koko pyörävarustusBikesterista!

Bikester on pyöräilytarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät kaikki pyöräilyyn tarvittavat varusteet. Bikesterillaostosten teko on turvallista ja meiltä ostat aina edulliseen hintaan 100 päivän palautusoikeudella ja ilmaisella palautuksella!TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme kaikissa kysymyksissäsi. Avoinna ma-pe
klo 11-15
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu