1-3-vaihteiset taitettavat polkupyörät

(0 Tuote)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu0/
LAJITTELE
Sivu0/

Osta Taitettava polkupyörä 1-3 vaihteella edullisesti osoitteesta Bikester.fi

Kaupunkilainen tai julkisten liikennevälineiden käyttäjä esimerkiksi työmatkoilla, kiinnostuu varmasti tästä mahtavasta ja innovatiivisesta polkupyörästä, joka nostaa polkupyörien käytännöllisyyden aivan uudelle tasolle. Kysymys on tietenkin mullistavasta taitettavasta polkupyörästä! Voiko polkupyörä enää tulla kätevämmäksi, sillä nämä kekseliäät polkupyörät täyttävät kaikki ruuhkaisten kaupunkien asukkaiden toiveet, sekä työmatkalaisten, joiden on kuljettava bussilla tai junalla paikasta toiseen. Taitettava polkupyörä tulee apuun myös silloin, kun työpaikan lähellä ei ole parkkipaikkaa, jolloin auto on jätettävä kauemmaksi työpaikasta. Silloin voidaan ottaa taitettava polkupyörä esille auton tavaratilasta, ja muutaman sekunnin päästä olet tyytyväinen pyöräilijä. Taitettava polkupyörä on luultavasti autoilijan toiveiden täyttymys, sillä kuljet edelleen autollasi töihin, mutta enää ei tarvitse hermoilla parkkipaikan kanssa, kun on kätevä ja niukasti tilaa vievä polkupyörä mukana. Voit olla huolehtimatta pyörästäsi, sillä sen voi ottaa mukaan työpaikalle, joten huolen pyörävarkaista voi unohtaa. Bikester on varautunut taitettavien polkupyörien valloitukseen ja on siksi varannut valikoimaansa näitä valloittavia pyöriä.

Taitettavan polkupyörän innovaatiot


Taitettavat polkupyörät ovat nykypäivän teknologian ja innovatiivisen tuotekehittelyn tulos. Bikester tarjoaa nyt mahdollisuuden tutustua tähän uuteen tyyliin suunnitella polkupyöriä esittelemällä tuotemerkin nimeltään Tern, joka on yksi johtavista taitettavien polkupyörien valmistajista, joka ymmärsi taittopyörien kätevyyden ja ryhtyi suunnittelemaan polkupyöriä, jotka olisivat mahdollisimman helppoja taittaa ja laittaa käyttövalmiiksi, ja tässä tuotemerkki onkin onnistunut täydellisesti. Tern on valmistanut muun muassa:
  • taitettavia polkupyöriä 1-3 vaihteella
  • taitettavia polkupyöriä 7-30 vaihteella
Taitettava pyörä 1-3 vaihdetta
Taitettavista polkupyöristä löytyy myös vaihteita, joten pyöräilystä on pyritty tekemään mahdollisimman mukavaa, vaikka polkupyörät ovat pienikokoisia. Polkupyörien rungot ovat alumiinista, löydät pyörästä myös Shimanon vaihteet kolmella eri nopeudella ja teleskooppisen säädettävän ohjaustangon. Taitettavat polkupyörät mahtuvat taitettuna pieneen tilaan, ja lomaillessa matkailuautolla, tai seilatessa veneellä taitettava pyörä seuraa kätevästi mukana. Pyörät voidaan taittaa nopeasti kasaan ja kantaa mukana julkisiin kulkuvälineisiin, kuten metroon tai junaan. Halutessasi jälleen hypätä pyörän selkään, on Tern valmiina ennätysmäisessä kymmenessä sekunnissa. Pyörän voi ottaa kotiin vaikka vaatehuoneeseen, missä se säilyy kätevästi poissa pitkäkyntisten ulottuvilta. Tern on käyttänyt taitettavissa polkupyörissään uutta N-Fold-teknologiaa, joka on pieni, mutta erittäin merkittävä muutos, joka tarjoaa nopeamman ja kompaktin taittamisen. N-Fold-teknologia sisältää muun muassa uuden rungon ja ohjainkannattimen geometriat. Polkupyörät, joissa on tämä teknologia, voidaan taittaa yhtä nopeasti kuin muut taitettavat pyörät. Pyörissä on mukavat kolme vaihdetta, jotka tekevät pyöräilystä sujuvaa ja nautittavaa. Tern Link-taittopyörässä on vaihteiden lisäksi myös kätevä tavarateline, jossa voidaan kuljettaa laukkua tai muuta tavaraa.

Puhuttaessa kokoontaitettavasta polkupyörästä monille tulevat mieleen muistot vanhasta Joposta, joka oli erittäin suosittu polkupyörä 70-luvulla. Jopon sai taitettua kaksinkerroin, mutta muita innovaatioita ei pyörässä sitten ollutkaan. Taitettavasta rungostaan huolimatta Jopo ei mennyt kovinkaan pieneen tilaan, ja rungon kiinnitysmekanismi oli hieman alkukantainen, ja siksi se ei ollutkaan kaikkien ehdoton suosikki. Ajo-ominaisuuksia ei voida verrata tämän päivän taitettaviin pyöriin, sillä siihen aikaan ei kiinnitetty kovinkaan paljon huomiota pyörän mukavuuteen, vaan uutta oli taittuva runko ja sen kätevyys kuljetettaessa esimerkiksi autossa. Tämän päivän taitettavat polkupyörät, kuten Bikesterin valikoiman pyörät, ovat innovatiivisia ja pitkälle kehitettyjä todellisia polkupyöriä, jotka voidaan taittaa todella pieneen tilaan ja kantaa mukana minne sitten onkaan menossa, sillä nykyajan taittopyörät voidaan kuljettaa kassissa lähes mihin tahansa. Polkupyöriin on suunniteltu erilaisia olkalaukkuja, joilla pyörää voidaan kantaa joka puolella, ja kun tulee tarve lähteä pyöräilemään, kaivetaan pyörä laukusta ja kymmenessä sekunnissa olet jo pyöräilemässä ja tyhjä laukku kulkee mukavasti tavaratelineellä. Tutustu nyt Bikester.fi sivuston taitettavien polkupyörien valikoimaan. Meiltä löydät 1-3 vaihteiset polkupyörät, sekä lisää vaihteita hakevalle löytyy taitettava pyörä, jossa on jopa 7-30 eri vaihdetta. Voit valita pyörän tavaratelineen kanssa tai sporttisesti ilman sitä. Kaikki valikoimamme taitettavat pyörät ovat todella kevyitä ajaa, sekä kantaa mukana, ja autossa pyörä mahtuu erittäin pieneen tilaan.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme kaikissa kysymyksissäsi. Avoinna ma-pe
klo 11-15
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu