Jopo Polkupyörät

(0 Tuote)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu0/
LAJITTELE
Sivu0/

Ajattoman tyylikkäät ja kestävät jopo-polkupyörät

Jopo on ajaton, kiistattoman ketterä kaupunkipyörä, joka sopii, ehkä yllättävästikin, myös maantielle.
Suomalaiset jopo-polkupyörät nähtiin katukuvassa ensi kerran 60-luvulla. 2000-luvulla jopoa valmistavan Helkaman tuotantoon uudelleen päätynyt klassikkopyörä on edelleen yrityksen pyörillä kulkeva lippulaiva.
Jopo-polkupyörät ovat yksinkertaisen varmoja kulkijoita. Ajoasento on verrattain pysty, mikä takaa ajajalle hyvän näkyvyyden. Jopo mielletään mm. asennon takia helposti vain kaupunkipyöräksi. Pyörä on kuitenkin testatusti toimiva myös maastoajossa ja saanut mm. Tekniikan Maailman testiajossa maininnan “parikymmentä kilometriä sujuu tarvittaessa mukavasti”.
Jopo-polkupyörät valmistetaan viidessä rengaskoossa. Lasten pienin malli, 20-tuumainen pikkujopo sopii ajettavaksi jo 90 sentin mittaisena. Suurin jopo on isojopoksi nimetty 26-tuumainen, joka sopii hyvin parimetrisellekin kuskille. Myös jopo-cruiserin rengas on kokoa 26”.
Mallisto on ulkoasultaan ja ominaisuuksiltaan yhtenäinen. Jopo-polkupyörät tunnistaa nopeasti tyylikkään yksinkertaisesta rungostaan. Etuhaarukat ovat terästä kautta linjan, vaihteet Shimanon. Jopoa löytyy myös sähköpyöräversiona.
Jopo-polkupyörät:
  • HySuomessa suunniteltu ja valmistettu
  • Kestävä runko ja vaihteisto
  • Useita eri kokoja
  • Ajattoman tyylikäs ulkoasu
  • Soveltuu sekä kaupunkiajoon että maantielle


Jopo polkupyörät Bikesterilta!

Aidosti suomalainen

Alun perin 60 - 70-luvuilla Suomessa tehdyt, mutta sittemmin Taiwanissa alihankintana kasatut, jopo-polkupyörät on vuodesta 2010 lähtien valmistettu jälleen kokonaan kotimaassaan. Pyöränvalmistaja Helkama on perustellut päätöstään sillä, että haluaa merkin pysyvän aidosti suomalaisena, mutta myös laatusyillä. Yritys haluaa jatkossakin tuottaa vuosikymmeniä kestäviä jopo-polkupyöriä, jotka voivat siirtyä sukupolvelta seuraavalle.
Jopon on suunnitellut niitä valmistavan yrityksen perustaja Heikki J. Helkama. Brändin nimi jopo tulee sanoista ‘jokaisen polkupyörä’. Tämä yksinkertaiseksi suunniteltu, kätevä ja kestävä kulkupeli tuli ensimmäisen kerran markkinoille 1965. Tuolloin sitä ehdittiin valmistaa alle kymmenen vuotta, mutta jopo-polkupyörät olivat kestäviä sekä rungoiltaan että imagoltaan. Ne jäivät elämään ihmisten mieliin, ja vuosituhannen vaihtuessa Helkama päätti aloittaa klassikkopyöränsä tuotannon uudelleen.
Jopojen lisäksi Helkama valmistaa muita suomalaisten hyvin tuntemia klassikkopyöriä, kuten Aino ja Kulkuri, mutta myös ammattikäyttöön suunniteltuja kylmälaitteita. Lisäksi yritys toimii autojen maahantuonti- ja huolinta-alalla.

Lähetys viimeistään tilausta seuraavana päivänä

Bikester.fi:stä ostat tuotteet 100 päivän avokaupalla, eli voit sen aikana päättää pitää tai palauttaa tilauksesi. Jos jokin tilaamasi tuote ei sovi, voit palauttaa sen kuluitta. Lähetämme tilauksesi aina viimeistään seuraavana päivänä sen tekemisestä.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme kaikissa kysymyksissäsi. Avoinna ma-pe
klo 11-15
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu