Jango

(1 Tuote)

  Käyttötarkoitus

Valittu:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
LAJITTELE
Sivu1/
1

Osta Jango -kokoontaittuva polkupyörä edullisesti netistä Bikester.fi

Jango Oletko koskaan istunut pitkässä autojonossa pyrkimyksenä mennä hoitamaan asioitasi kaupungilla? Ovatko hermot tiukalla etsiessä kuumeisesti parkkipaikkaa autollesi ruuhka-aikaan, ja vielä hiostavana päivänä? Tähän saattaa löytyä mahtava ratkaisu Jango-nimisen polkupyörän muodossa. Jango ei ole mikään tavallinen pyörä, vaan urbaani nykyajan sykkeestä syntynyt tuotemerkki Topeakin luomus kaikille kaupungissa asuville, kuten esimerkiksi autoilijoille, sekä ahtaissa oloissa asuville. Jango on nimittäin kokoontaitettava ja pieneen tilaan menevä polkupyörä. Voit unohtaa jonottamiset ja parkkipaikan metsästyksen kuumina päivinä ja ottaa esille Jangon ja lähteä pyörällä kaupungille. Tämä polkupyörä on Topeakin innovaation tulos, joka on ehtinyt jo valloittanut maailmaa ja hankkinut mittavan määrän innostuneita kannattajia. Tutustu Bikester.fi sivustolla tähän kekseliääseen tuotteeseen ja saatat löytää uuden ajopelin itsellesi, sekä muuta uutta, mitä Jangolla on tarjottavana. Valikoimasta löydät seuraavat tuotteet:
  • polkupyörät
  • laukut
  • tarvikkeet
Monelle pyöräily ei ole sen kummempaa kuin kulkeminen kahdella pyörällä. Kun matka alkaa, on mahdotonta ajatella mitään muuta. Pitkiä ylämäkiä ja mukavia alastuloja, tyhjät maaseututiet ja ruuhkaiset kaupungin kadut, myötätuuli aurinkoisena päivänä ja tyhjät renkaat sateisena. Tuotemerkin filosofia on, että elämä alkaa vauhdissa, ja siksi he sanovat, että pyöräily on elämä. He ovat pyöräilijöitä, jotka ovat innostuneita löytämään uusia asioita, jotta jokainen pyöräilylenkki olisi se paras mahdollinen. Nämä tuotteet ovat innovatiivisia ja testattuja suosikkeja, ja kaikki on suunniteltu yksi asia mielessä; tehdä matkasta ja elämästä paras mahdollinen. Topeak suunnittelee ja kehittää jatkuvasti uusia jännittäviä ideoita, jotka vetävät tuotemerkkiä eteenpäin. Tuotemerkin insinöörien ja suunnittelijoiden unelmista syntyvät mahtavat polkupyörän tarvikkeet, niitä pyörähtää ulos jatkuvasti suunnittelijoiden kollektiivisesta mielikuvituksesta. Vaatimattomasta alusta vuonna 1991 on heidän intohimonsa polkupyöriin ja pyöräilyyn kehittynyt luomaan maailman hienoimpia polkupyöriä. Jango , tuotemerkin innovaatio erityisesti kaupunkilaisille, jotka taistelevat tietään eteenpäin kohti päämääräänsä pitkissä ruuhkissa, tai kuluttavat suuren osan ajasta etsien parkkipaikkaa kulkuvälineelleen, on pelastus. Jango on erinomainen ratkaisu näihin ongelmiin.

Jango Taittopyörät

Jango Flik™V8 on helppo ajaa, erittäin kätevä käyttää, ja yksi nopeimmista taitettavista polkupyöristä maailmassa. Flik™ V8 on suunniteltu tarjoamaan mutkatonta liikkuvuutta. Flik™V8 vetoaa sekä niihin, jotka kulkevat autolla töihin kaupunkiin, sekä julkisen liikenteen käyttäjiin, jotka haluaisivat kompaktin kokoontaitettavan polkupyörän asiointiin, tai hauskan tavan pyöräillä ympäri kaupunkia. Innovatiivinen Jango Flik™on patentoitu VertiLink taittomekanismilla, joka tarjoaa kolme hyödyllistä asiaa yhdessä ja samassa paketissa; ajamisen, taittamisen ja varastoinnin. Flik™V8 on helppo taittaa, sekä muuntaa ajamistilaan ainoastaan kahdessa sekunnissa. Polkupyörä tarjoaa ketterän, kompakti profiilin, kun kävelet pyörän kanssa junaan, metroon, tai kuljet hissillä toimistoon tai huoneistoosi. Jango menee kevyesti myös auton takakonttiin. Materiaalina on käytetty alumiinia ja pyörän haarukasta on tehty sopivasti jäykkä. Pyörässä on kahdeksan vaihdetta ja kätevät vannejarrut. Jango T18 kuuluu true_speed-sarjaan, ja on sporttisempi versio taittopyörästä. Pyörä tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja kontrollia jäykällä T-muotoisella ohjaustangolla. Pyörässä on kokoontaitettavat polkimet, joissa on liukuestealustat. T18 mallissa on ergonomiset kädensijat, alumiininen jäykkä haarukka, V-muotoinen ohjaustanko ja vannejarrut. Pyörässä on luja AI-6061 kokoontaitettava VertiLink-runko, tyylikkäät putket, aikuisen kokoisen geometria, sekä takajousitus. Jango T18 painaa ainoastaan noin 11,5 kiloa.

Jango valmistaa nerokkaiden taittopyörien lisäksi myös muita tyylikkäitä tuotteita, kuten esimerkiksi laukkuja. Jangon Easypack tankolaukku sopii hienosti juuri polkupyörän tangossa pidettäväksi. Jango on erikoistunut erityisesti pienempien satulalaukkujen suunnitteluun, jolloin ne sopivat hienosti kokoontaitettavien polkupyörien kanssa käytettäväksi. Toki löytyy myös tarakalle sijoitettavia takalaukkuja, sekä muita variaatioita. Kaikille tekniikasta pitäville sopii hyvin Jangon 12- toimintoinen langaton pyörätietokone. Laajakuvakoko pitää tärkeät tiedot näkyvissä jatkuvasti ilman nappien painamisia. Toimintoihin kuuluu muun muassa nykyinen, - keski, - ja maksiminopeus, etäisyys, matkamittari, pariston merkkivalo ja kello. Pyörätietokonetta voidaan käyttää kahdessa eri pyörässä ja Bikesterin valikoimasta löytyvät laitteen kiinnitystarvikkeet. Jangolta löytyy myös juomapullonpidike, jonka saa säädettyä nopeasti erikokoisille pulloille. Pullonpidike on valmistettu alumiinista. Kaikki polkupyörät tarvitsevan valon, ja niin myös Jango. Valikoima sisältää useita eri vaihtoehtoja, kuten Alay RedLite™ UFO, joka on minikokoinen futuristinen takavalo, jossa on 2 punaista LEDiä, on suunniteltu tarjoamaan laajalti valoa, joka näkyy lähes kaikkiin suuntiin.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-15
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu